Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
450
...
781
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 април 2021
JakePaulKOsConor
Цитиране
14 април 2021
https://hategame.com/novini/blizzard-predstavi-varvarin-s-klitor-za-diablo-iii

^ SOULFUL & VINTAGE CHAD PSE

Сериозно, не знаех че една новинарска статия може да бъде изкуство

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 април 2021
lyubohar
Цитиране
14 април 2021
С това постоянно повтаряне на "душа", "изкуство"и "артист" започвам да си мисля, че живеете в някакъв балон по отношение на това как се правят игри. Ако бяхме в някакъв форум за инди игри - разбирам; но по отношение на игрите, които обсъждаме, нещата се случват по следния начин: викат арт-директора, който е СЛУЖИТЕЛ на компанията в офиса на мениджъра му, който му казва: "започваме нов проект (примерно TLOU2), нахвърляй скици на следния персонаж: жена, бяла, 90 килограма, нацепена, не особено красива". Толкова. Същото е и с класическата Лара Крофт с големите цици от края на 90-те.
Rostik79
Цитиране
14 април 2021
Абе от PONG насам вече не ги правят игрите същите
LethianDream
Цитиране
14 април 2021
Ростик, съсипаха ги тез игри!
Charcharo
Цитиране
14 април 2021
lyubohar написа
С това постоянно повтаряне на "душа", "изкуство"и "артист" започвам да си мисля, че живеете в някакъв балон по отношение на това как се правят игри. Ако бяхме в някакъв форум за инди игри - разбирам; но по отношение на игрите, които обсъждаме, нещата се случват по следния начин: викат арт-директора, който е СЛУЖИТЕЛ на компанията в офиса на мениджъра му, който му казва: "започваме нов проект (примерно TLOU2), нахвърляй скици на следния персонаж: жена, бяла, 90 килограма, нацепена, не особено красива". Толкова. Същото е и с класическата Лара Крофт с големите цици от края на 90-те.

В този случай пак имаш креативно решение - от писател или гейм дизайнер.

lyubohar написа
Как решаваме кое е "насила"; къде е правилото, че да го прочета? Дългокраки манекенки и бели мускулести батки по-естествено и ненасила ли ти влиза от "артиста"? Стига глупости.

Про принцип има логика те да са "default" защото хората по принцип искат и търсят красотата. Не случайно в повечето филми или дори и книги персонажите са поне атрактивни. Има изключения разбира се, но това търсим като вид.

То и като се замисля, повечето млади хора (18-45) биха били сравнително привлекателни ако се грижат за външния си вид.

@Lethian
"Фентъзито на Чарчаро ми стана интересно, дай някоя страничка тук да прочетем и да се смачкаме Щом си човек с късмет, явно ще е пълно с манекенки с високи токчета из гората покрай разни елфи и мечоносци"

Нее няма елфи и други подобни. Нито пък жени на високи токчета . Технологичното ниво е горе долу 1900-1910. Може би ще постна нещо някой ден...

lyubohar
Цитиране
14 април 2021
Charcharo написа
В този случай пак имаш креативно решение - от писател или гейм дизайнер.

Мисля, че в ААА игрите всичко се подчинява на комерсиални изисквания. Някаква креативност - да, в рамките на предварително зададени ограничения. В този смисъл за "порязване на артистичния порив" и "свобода на артиста" е смешно да се говори. И оригиналното Diablo 2 и новото отговарят на комерсиалните изисквания на времето си, а не на поривите на артиста. Същото важи и за TLOU2 и за всяка друга ААА игра. Да, може би в Diablo 2 е имало малко повече свобода, но това не се дължи на това, че видиш ли времената са били по-свободни, а на това, че Близард бяха все още сравнително малка компания и са можели да си позволят повече рискове.
lyubohar
Цитиране
14 април 2021
.
JakePaulKOsConor
Цитиране
17 април 2021
null
JakePaulKOsConor
Цитиране
17 април 2021
lyubohar написа
но това не се дължи на това, че видиш ли времената са били по-свободни, а на това, че Близард бяха все още сравнително малка компания и са можели да си позволят повече рискове.

Charcharo
Цитиране
17 април 2021
vanmx
Цитиране
17 април 2021
PS1 версията е толкова по-зле - бъгава, орязана с кофти графика е пърформънс и все пак в този си вид играта ме зариби като хлапе толкова колкото никоя друга action adventure игра до ден днешен

п.п Сега ще видя DF какво са сътворили

lyubohar
Цитиране
17 април 2021
JakePaulKOsConor написа

Аз съм възрастен човек вече, тая форма на разговор с цъкане на видеа и гадаене какво ми казва видеото, не е за мен. Ако искаш да разговаряме, ползвай думи и изречения
Charcharo
Цитиране
17 април 2021
<
1
...
450
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.