Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
462
...
781
>
azsambot
Цитиране
01 юни 2021
Да ти е живо и здраво детето,и да те оставя от време на време да пишеш ревюта
Charcharo
Цитиране
02 юни 2021
https://www.youtube.com/watch?v=-yQwT0UvHQ0

STALKER 2 от 2011та. It leaked.

lyubohar
Цитиране
03 юни 2021
Charcharo написа
STALKER 2 от 2011та. It leaked.

Докато мигнем и то изтекло.
Charcharo
Цитиране
03 юни 2021
JakePaulKOsConor
Цитиране
03 юни 2021
null
Единствения плюс (долу) е че докосват ръце, друго не виждам
vanmx
Цитиране
03 юни 2021
Мисля че това са субективни неща и не особено значими. Особено в игра чията маса от почитатели се вълнува само от някакви цифри, статистики, левъли и комбинация от всичко това. Другото е просто някакъв скин и не ги ебе какъв е, поне това е моето наблюдение над този тип играчи.

Иначе филма откъдето си взел картинката за аватара ти е с доста soul, един от любимите ми с WW2 сетинг.

Charcharo
Цитиране
03 юни 2021
Come and See е супер тежък филм но и един от най-добрите въобще в цялото седмо изкуство.

@JakePaul
Долното е по-красиво.

HighFist
Цитиране
03 юни 2021
lyubohar
Цитиране
03 юни 2021
*Андроген.
Art3mis
Цитиране
03 юни 2021
lyubohar написа
*Андроген.

Аха. Чудя се, дали не ги прави нарочно, ей така, да ни пробва.

nightwarrior
Цитиране
03 юни 2021
Единствено нарочно не си взема хапчетата, другото са случайности
pseto
Цитиране
03 юни 2021
Точно този елемент на интерфейса на Diablo II: Resurrected е право в целта. Но куп други елементи заслужават критики (и не мисля, че ще се оправят). Не знам защо целия готически елемент от менюта със статистики, дърветата с умения и т.н. е премахнат и вместо това е зашит някакъв супер изчистен, модерен интерфейс в стил Diablo III. По принцип обичам възможно най-изчистени неща, но е азбучна истина, че ако ще правиш интерфейс - всички елементи трябва да си вървят едни с други. При Diablo II: Resurrected менютата са все едно извадени от различна игра и зашити в Diablo II. Даже ми е интересно как се случват подобни неща, понеже Blizzard са уж топ компания и трябва да имат топ UI хора. Предполагам, че е направено умишлено (да се привлече по-широка аудитория може би... де да знам).

П.С. Трудно ми е да намеря и едно нещо от горната картинка, което да ми харесва повече от долната.

П.П.С. Тая ангелица и дявола ги видях сигурно след 1000 часа, прекарани в Diablo II.

HighFist
Цитиране
04 юни 2021
lyubohar
Цитиране
04 юни 2021
Обаче наистина дяволът вдясно прилича на 40-годишен хипстър скейтбордист
nightwarrior
Цитиране
04 юни 2021
@HighFist, би трябвало да го имаш. Ако си купил играта(без значение кога) го имаш, ако си стигал 21 левел(миля че беше 21ви) от xp-то дето ти дава след всяка игра, 100% го имаш. Мисля че като играхме, бяхме в prime лоби, но не съм сигурен. Лесно можеш да го видиш като влезеш. Този ъпдейт изглежда е за да спре или поне да затрудни смърфове и чийтъри, които преди можеха да отключат прайм просто като са afk в кежуъл сървъри.
<
1
...
462
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.