Това за Source Code-a е най-доброто нещо, което някога се е случвало за Witcher 3 или Cyberpunk 2077.
Ако някой открадне твой интелектуален труд и се разпорежда с него едва ли ще пееш същата песен. Не мога да повярвам, че интелигентни хора се изказват по този начин. Ако си на 12, да си каже човек, че е от възраста ти.
Ами не мога да се поставя в тази ситуация защото не е реална. Няма как един човек да държи цялото IP на AAA игра, винаги се държи от компания. Тогава ще ми е все тая май.
Ако аз самият съм някакси в ситуация където мой продукт, който вече съм продал и аз някакси държа всичко за него leakne... ми пак няма да ми пука толкова. Взел съм си парите, все още легално държа IPто. Даже лудите модове, които ще излезнат може пак да дадат популярност на играта и да изкарам още повече пари дългосрочно.
Разбирам да е за игра, която още не е излезнала но не това е случаят тук. Досега винаги всички игри със SOurce Code Access са печелили от него дългосрочно.
Most Wanted 2005. Но сериозно, The Run мисля, че не е лоша, макар Quick-time евентите, Hot Pursuit от 2009 също беше ок. За Heat също чух, че за разлика от предните 2, по-бива. Но аз бих ти препоръчал, ако имаш PS3 или 360 под ръка, играй Midnight Club Los Angeles. 1000 пъти по-добра е, според мен.