Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
486
...
781
>
Charcharo
Цитиране
08 ноември 2021
Започна Preload на Jurassic World Evolution 2. Утре ще нащракам снимки в нова парк !
The_Doctor46
Цитиране
08 ноември 2021
Мен Мас Ефекта ме вкара в "правия"път.2007 мисля,че беше,когато я пуснаха в Замунда,но в началните релийзи,имаше бъг,който пречеше да се отваря картата.Играта толкова ми хареса,че не чаках за друг,а отидох право в Пулсар и си я взех.От тогава съм изпиратствал само 2 игри,за проба.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vanmx
Цитиране
08 ноември 2021
Аз и преди съм писал в тоя форум как неусетно нещата станаха от "Ебаси богаташа/тъпака дал пари за игра вместо да я свали от замундата" до "Ебаси прошляка скъсан, играе само пиратски игри" Тая порода от "непоправимите" хора дето казват "По-добре да дам тия пари за две кутии цигари" са някакъв изчезващ вид потънал някъде в миналото. То това даже никога не са били истински ценители на игрите според мен, ами такива които просто цъкат нещо защото нямат какво друго да правят

Неусетно се промени културата на българина в това отношение. Не биx могъл да си представя преди 10 години, че някой ще си плаща дори и за неща като hbo go или spotify. Дали причините са в антипиратските мерки при компютърните и конзолните игри или просто сме се замогнали не знам. Всеки казваше как в българия нямало да станат тия неща защото нещо си там не било като в белите страни. Просто в един момент нещо става прието от обществото и ако човек действа против общото мнение му става неудобно и ако трябва се бърка в джоба. Направо стигнахме американците, Тодор Колев би бил доволен в този момент

Иначе аз продължавам да използвам PC-то само за пиратстване, няма я тръпката да колекционирам игри за PC, особено пък ако си говорим за тая пародия с гейм лаунчърите и липсата на физическо копие. Единствената ми купена игра за PC e BF5 и то щото е мулти, ако намеря от торентите добро сингъл плейър заглавие, в един момент го купувам за съответната конзола за която е излязло (стига конзолната версия да не е безообразно преебана спрямо PC версията). За яка PC еклузивна игра бих дал символична сума да го сваля с лаунчър, ама такова животно няма от SWAT 4 насам

За конзолите също пиратствам, ама там нещата са други. Имам всичките игри за оригиналния xbox - 2tb имиджи на dvd, всичките 300gb игри за PS1, аналогично и за дъртите 16 и 8 битови конзоли. Ама това не е пиратстване, а един вид архиварство Всяка от тия игри мога да си я пусна за секунди с натискането на няколко бутона и да открия нещо което не съм играл никога. И ако играта ме накефи, отново търся откъде да я купя на физически носител

Charcharo
Цитиране
08 ноември 2021
Интересно, аз имах PS4 и Xbox игри ама ги продадох. Бяха май Valkyria Chronicles за PS4 и Alien Isolation за Xbox One.

Иначе ето половината от моите игри. Стара снимка, тъй, че имам много нови (както и нови стари игри ) но все пак е нещо:
https://i.imgur.com/cQU6IvR.jpg
https://i.imgur.com/qVEJCNo.jpg

vanmx
Цитиране
08 ноември 2021
Така наредени на леглото изглеждат готино, ама ако теоретично нямаш интернет връзка/стийм, тия неща освен за украса стават ли за нещо друго ?

пп Аз на моите игри не мога да направя прилична снимка, защото нямам хубава етажерка и съм ги набъкал засега у гардероба, а на леглото няма да мога да ги събера

Charcharo
Цитиране
08 ноември 2021
vanmx написа
пп Аз на моите игри не мога да направя прилична снимка, защото нямам хубава етажерка и съм ги набъкал засега у гардероба, а на леглото няма да мога да ги събера

Много от тези игри не са в Steam. Някои са в GOG, други нямат платформа и ще работят без проблем... но Steam ако е офлайн, има офлайн режим тъй, че и другите ще работят

Mitko6000
Цитиране
09 ноември 2021
Аз също, подобно на Любо, започнах да купувам игри от около 2018 като си взех 4-ката. Преди това, също не купувах нищо, признавам. Единствените оригинални игри които имах, бяха тези които даваха безплатно, я от Ubisoft, я от GOG. Имах и хакната пс3-ка няколко години. Сега не бих казал, че не ползвам Замунда още, но рядко за игри. Дори и за PC си ги взимам тези, които наистина ми харесват. За PS4 като цяло ме кефи да колекционирам и да имам библиотека. За ексклузиви държа да са на диск, както и някои други мултиплатформени, но ако има и добра намалена цена в PS Store, масово си взимам също, дори и да е някоя по-стара игра, която може да се играе и на PC. Целта ми е да спра, когато взема всички желани ексклузиви и да напълня до дупка вътрешния хард както и двата външни по 1 TB, които имам включени в конзолата. И след това, ще си дам перманентна (надявам се) почивка от колекциониране на толкова много заглавия и няма да си взимам 5-ца, а ще играя каквото имам. И каквото ново излезе за PC, което не мога на 4-ката. Единственото изцяло хакнато устройство, за което не купувам игри днешно време е Витата, но пък и там играя предимно PSP игри и на емулатори, които е почти невъзможно да се купуват вече, камо ли на дискове или дискети, които конзолката не приема.

Като сме тръгнали да си показваме колекциите, ето и моята, макар че това са само физически игри за пс4. Имам още поне 40 в дигитален вариант, като не броим и тези за PC: http://imgur.com/a/8169YkA

Rostik79
Цитиране
09 ноември 2021
Еми 2000-те заплатите бяха по 300 лева, игрите бяха по 60-80-100 лева. Кой можеше да си купува? Торентите рулираха. Днес игрите пак са горе-долу толкова, но доходите са други. Освен това много често има стабилни намаления, дори на "големи" игри скоро след премиерата им.
Аз към 2011-та почнах да си купувам - първо само на най-ниски цени, но с учудване видях, че хубави игри в Стийм излизаха за по 5 евро, примерно - Dead Space, Far Cry 2, Rage, Borderlands и подобни от периода си ги накупих като си бях взел нов компютър. Натрупах 200+ заглавия в Стийм с времето (е, доста от тях са от разни бъндъли, но и не малко съм купувал). После се зарибих по Battlefield поредицата и си ги купувах 3, 4 и 1.
После и аз 2018-та се взех ПС4 и там разходите ми за игри скочиха.
И нещо се пристрастих към купуването. Имам много игри накупени, но като мине известно време (около месец) без да си купя игра и почват да ме сърбят ръцете. За последните две-три години не ми се смята колко пари съм изхарчил за игри, но и не съжалявам.
lyubohar
Цитиране
09 ноември 2021
То 2000-те изобщо нямаше откъде да си купиш, дори и да искаш. Особено в първата половина
Rostik79
Цитиране
09 ноември 2021
А, имаше - поне по страниците на ПЦ Мания на последната корица имаше ценоразпис, май от Пулсар (то наистина отдругаде не е имало сигурно откъде). Аз само ги гледах и цъках с език.
Като излезе първия Макс Мейн бях в Германия. Влязох в един магазин за компютри и я гледам - 119 дойче марки някъде беше (още нямаше евро). А беше сензация тази игра по това време - бенчмаркове, статии, на кориците на всички гейм-списания беше. На косъм бях да си я взема, парите в мен бяха, но в крайна сметка се отказах. Като се прибрах в БГ в крайна сметка пиратка я играх.
Да не говорим, че и интернетът тогава беше скръб, ако изобщо имаш. Основно до 2004-2005-та игрите си ги набавяхме от дискове от приятел на приятел. Едно приятелче си спомням на СМС ми пише: "Имам Syberia 2" и аз луда радост, хаха!
lyubohar
Цитиране
09 ноември 2021
Е, имаше и Славейков Имаше и сайтове с качени игри (не тракери), които се сваляха по цяла нощ.
Charcharo
Цитиране
09 ноември 2021
Трябва като не ме мързи да ги снимам игрите, поне физическите.

Иначе нз. На конзолната версия проблема е че все едно нямам пълната игра а нещо по-лимитирано. С по-малко функции и значително по-лоша технология. Затова когато имам такива ги продавам.

Иначе:
https://www.dsogaming.com/news/electronic-arts-has-removed-denuvo-from-star-wars-jedi-fallen-order/

Хахахахахаха LMFAO. Дано после и AMD като пуснат Zen 4 да има проблеми с Denuvo та да форсират тия малки некдърни компании да си махат DRMa. Евалата на Intel, че не дадоха CPUID на E-Cores и така прецакаха DRMa.

Mitko6000
Цитиране
09 ноември 2021
Rostik79 написа
А, имаше - поне по страниците на ПЦ Мания на последната корица имаше ценоразпис, май от Пулсар (то наистина отдругаде не е имало сигурно откъде). Аз само ги гледах и цъках с език.
Като излезе първия Макс Мейн бях в Германия. Влязох в един магазин за компютри и я гледам - 119 дойче марки някъде беше (още нямаше евро). А беше сензация тази игра по това време - бенчмаркове, статии, на кориците на всички гейм-списания беше. На косъм бях да си я взема, парите в мен бяха, но в крайна сметка се отказах. Като се прибрах в БГ в крайна сметка пиратка я играх.
Да не говорим, че и интернетът тогава беше скръб, ако изобщо имаш. Основно до 2004-2005-та игрите си ги набавяхме от дискове от приятел на приятел. Едно приятелче си спомням на СМС ми пише: "Имам Syberia 2" и аз луда радост, хаха!

Аз преди да открия Замундата, ходех в Дуум залите да играя безплатно, понеже имах връзки и нямах комп до към 2006. След това пък намазвах много от игрите презаписани на диск. Останалото време, дискове от PC Mania или Gameplay с демота. Дори демота имаше из нета и можеше да ги сваляш.

The_Doctor46
Цитиране
09 ноември 2021
lyubohar написа
То 2000-те изобщо нямаше откъде да си купиш, дори и да искаш. Особено в първата половина
Имаше пулсар,Любо. Първата ми оригинална игра ми я подариха някъде 1998 или 1999 г.Мисля,че пулсар съществуваше още преди 1996,но може и да се лъжа.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
09 ноември 2021
Много ме съмнява това да ти кажа честно. Помня, че тогава дори по компютърните магазини продаваха пиратски дискове с принтирани обложки. Аз съм си купувал, но не са били оригинални. Балкантон продаваха САМО пиратски дискове и касетки с музика! Не съм проверявал, но силно ще се изненадам някой да е продавал оригинални игри през 1998-1999. А пък преди 1996 още по-малко, тогава никой още нямаше дискови у-ва, освен да са ги продавали на дискети, което ми се вижда още по-невероятно.
<
1
...
486
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.