Иначе де да знам, то много зависи и от ремастера/римейка. Но като цяло харесвам примерно Demon Souls, Shadow of the Colossus, макар че пък те са си PS3 заглавия.
Но тук това да виждаш цялата карта... Де да знам, струва ми се на хвърлей разстояние всичко, в оригинала наистина се създава илюзията за нещо огромно. Ясно е, че картата си е същата, просто илюзията я счупиха.
E то ъпгрейда е DLC със сървайвъла, с дънджъни, куестове и т.н. За дънджъните не знам, но сървайвъл частта с модове можеш и по-добра да си я направиш. Онова с риболова и т.н. би трябвало да го имаш вече в играта(ако я имаш инсталната), мина ъпдейт та ми счупи SKSE-то временно затова забелязах. Не се сещам игра с ъпгрейд, който вкарва контент да е безплатен(може и да има, просто не включвам в момента). Цушимата, Дед Страндинга и в двете си се плаща.
На тоя етап не мисля да го вземам, може би ако беше 10 евра да, сега... мерси.
Както казах това всичкото го има на модове. Аз в момента съм с подобен модлист. Но примерно ми трябват 3 мода (не че е сложнотия, те са направени да работят заедно), а това е улеснена опция. То модовете мисля че ги има и на конзоли(този със студа със сигурност, за другите не знам) и те са доста по customisable(на РС), ама ако не ти се занимава с модове, а все пак искаш сървайвъл усещане в Скайрим, мисля че е добър компромис.
Реално бих си взел пакета като му падне цената, само заради новите куестове и дънджъни(макар да не са много), сървайвъла аз вече си го имам и даже смятам, че е по-добър или поне отговаря повече, на това което аз искам от него.