Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
488
...
781
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
11 ноември 2021
nightwarrior
Цитиране
11 ноември 2021
Mайчице, играта изглежда ужасно малка. В главата ми картата беше много по-голяма
vanmx
Цитиране
11 ноември 2021
Карата на San Andreas изглеждаше голяма, освен заради голямото разнообразие от локации, малкия draw distance, мъгла и облаци които пречат на видимоста също допринасяха за тази илюзия. Трябваше наистина в тоя ремастър да ги има отново тия неща. Знаех че ще осерат нещо спрямо оригинала. Това става винаги - всеки нов порт, ремастър, римейк и т.н спрямо оригиналната PS2 версия са една стъпка напред и две назад
Rostik79
Цитиране
11 ноември 2021
Не знам дали се спомена, но в римейка/ремастъра отсъствали и доста от оригиналните песни от радиата.
nightwarrior
Цитиране
11 ноември 2021
To това за радиата е нормално, да не кажа очаквано. Изтекли са лицензите, а гаранция ще им искат за тях повече отколкото преди 15тина години, щото и гейм индустрията е на друго ниво. Така беше и с Мафията, ако не се бъркам.

Иначе де да знам, то много зависи и от ремастера/римейка. Но като цяло харесвам примерно Demon Souls, Shadow of the Colossus, макар че пък те са си PS3 заглавия.

Но тук това да виждаш цялата карта... Де да знам, струва ми се на хвърлей разстояние всичко, в оригинала наистина се създава илюзията за нещо огромно. Ясно е, че картата си е същата, просто илюзията я счупиха.

vanmx
Цитиране
11 ноември 2021
Преди 10 години ги махнаха тия песни с ремастарите за андроид и тогавашните конзоли, надали сега някои очаква да ги върнат
Mitko6000
Цитиране
11 ноември 2021
Махат песни, защото купените права за тях имат давност. И като са минали сумати години, им е по-лесно просто да ги махнат вместо да ги подновят. Но като цяло, не очаквах много от този ремастър. Със сигурност ще чакам или deep deep sale или Замунда Едишън само заради Вайс Сити. Да можеш да пипна физиките малко, ама нейсе. Разбирам, че е просто ремастър, а не римейк, но все пак.
BossOfGermany
Цитиране
11 ноември 2021
Mitko6000 написа
Махат песни, защото купените права за тях имат давност. И като са минали сумати години, им е по-лесно просто да ги махнат вместо да ги подновят. Но като цяло, не очаквах много от този ремастър. Със сигурност ще чакам или deep deep sale или Замунда Едишън само заради Вайс Сити. Да можеш да пипна физиките малко, ама нейсе. Разбирам, че е просто ремастър, а не римейк, но все пак.

Е не е баш ремастър само. Игрите са на нов енджин (Unreal 4), (почти)всички модели на персонажи, НПС-та, сгради, текстури, коли и т.н са изпипани заедно с други новости. Сегашните ремастъри само upscale-ват малко текстурите и променят контраста.
vldir
Цитиране
11 ноември 2021
THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM ANNIVERSARY EDITION как така за ъпгреда ми искат 40 кинта. Чист обир е тва.
nightwarrior
Цитиране
11 ноември 2021
vldir написа
THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM ANNIVERSARY EDITION как така за ъпгреда ми искат 40 кинта. Чист обир е тва.

E то ъпгрейда е DLC със сървайвъла, с дънджъни, куестове и т.н. За дънджъните не знам, но сървайвъл частта с модове можеш и по-добра да си я направиш. Онова с риболова и т.н. би трябвало да го имаш вече в играта(ако я имаш инсталната), мина ъпдейт та ми счупи SKSE-то временно затова забелязах. Не се сещам игра с ъпгрейд, който вкарва контент да е безплатен(може и да има, просто не включвам в момента). Цушимата, Дед Страндинга и в двете си се плаща.

На тоя етап не мисля да го вземам, може би ако беше 10 евра да, сега... мерси.

igra4
Цитиране
12 ноември 2021
Мн е яка трилогията, почнах GTA 3,само че, ще трябва да изкарат и някой пач, но ще оправят дребните кусури.
Rostik79
Цитиране
12 ноември 2021
Nightwarrior, я кажи каква е тази работа със сървайвъл в Скайрим? Да не са вкарали някакъв санд-бокс-симулатор режим подобно на The Forest или подобни игри за "оцеляване"? То такива модове си има още от началото, но явно са ги имплементирали в основната игра. Хем да излъжат някой пак да си я купи.
nightwarrior
Цитиране
12 ноември 2021
Ми по-скоро е подобно на това във Fallout 4/NV - глад, сън, болести. Като тук има и температура. Трябва да търсиш топло освен останалите неща. Мисля че ти влияе и на Fast Travel и сейването(като при Фалаут).

Както казах това всичкото го има на модове. Аз в момента съм с подобен модлист. Но примерно ми трябват 3 мода (не че е сложнотия, те са направени да работят заедно), а това е улеснена опция. То модовете мисля че ги има и на конзоли(този със студа със сигурност, за другите не знам) и те са доста по customisable(на РС), ама ако не ти се занимава с модове, а все пак искаш сървайвъл усещане в Скайрим, мисля че е добър компромис.

Реално бих си взел пакета като му падне цената, само заради новите куестове и дънджъни(макар да не са много), сървайвъла аз вече си го имам и даже смятам, че е по-добър или поне отговаря повече, на това което аз искам от него.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
12 ноември 2021
Charcharo
Цитиране
12 ноември 2021
Аз ви казвам - да се направи Remake или дори Remaster е някакъв вид задача, която чупи зъбите на 90% от AAA/AA студиата.
<
1
...
488
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.