Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
497
...
781
>
Veluvian
Цитиране
04 януари 2022
Малко ретро носталгия, но докато го слушах човека, доста се развълнувах...

LethianDream
Цитиране
05 януари 2022
Колеги, официално е обявено, че пристрастяването към видеоигри е болест. Как се чувствате като тежко болни пациенти? Смятате ли да се лекувате и как? Аз лично смятам да си цъкам и грам не ме вълнува какво е казал който и да е
Rostik79
Цитиране
05 януари 2022
То това е стара новина, човек. Още преди години го класифицираха като болестно състояние. А също според класификацията на СЗО аз съм и тежък алкохолик. Май беше повече от 25мл концентриран алкохол на ден, ако пиеш и си алкохолик.
darkblue
Цитиране
05 януари 2022
@LethianDream - скоро бустерни дози
The_Doctor46
Цитиране
05 януари 2022
LethianDream написа
Колеги, официално е обявено, че пристрастяването към видеоигри е болест. Как се чувствате като тежко болни пациенти? Смятате ли да се лекувате и как? Аз лично смятам да си цъкам и грам не ме вълнува какво е казал който и да е
Клин,клин избива.Ще си пусна някоя игра,за да се "излекувам".
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Veluvian
Цитиране
05 януари 2022
Странно е как се обявява това - онова за болест, а ужким вървим към политкоректно олекотяване на терминологията. Дори много ментални разтройства и по - дълбоки патологични заболявания вече не се наричат просто "лудост", няма да им е комфортно на "лудите" сред обществото. По тоя въпрос с даването на по - леки имена, George Carlin имаше брилянтен моно скеч
Mitko6000
Цитиране
05 януари 2022
Пичове, айде в диспансера да правим LAN парти.
thementalist
Цитиране
05 януари 2022
И да си лафим през Mirc-a.
JakePaulKOsConor
Цитиране
06 януари 2022
https://btvnovinite.bg/bulgaria/pristrastjavaneto-kam-video-i-kompjutarni-igri-veche-e-zaboljavane.html

Обичам родителите си и баба ми и дядо ми и т.н. но това не значи че ще им се размине с това което ще кажа:

Бумърите са най-голямата напаст на планетата! Това е първото поколение, което броди на Земята, което има тон житейски опит и 0 (нула) мъдрост и актуални знания и съвети. Мислите си че COVID-19 е boomer remover? Помислете пак. Това са хора, които на 30 годишна възраст притежаваха апартаменти и нови коли, това са хора които създадоха финансовата криза, създадоха измамните кредити и консумативизма, това са хора които хранеха децата си с отрови и правеха рожденни дни в пицарии, които буквално се удрят по главите за да се докопат до банани от промоция. Това е поколение, което целия човешки род се съобразява с него, съобразява се на работното място, където са стиснали управлеските си места от 40 години и не ги пускат за нищо и не дават път на умните и младите да се пробват да създадат нещо, защото бумърите са най-големите gatekeeper-и и всичко се върти около тях. В последните 2 години целия свят се промени с единствената цел бумъра да оцелее, и той ще, бумъра ще наследи Земята, бумъра ще възкресне в болничното легло като Лазар и ще се отправи към телефона да поства рецепти за кексове и в следващия пост да обсъжда гео-политика и да бъде расист в групата за градинарство.

п.с. тоя дето го интервюират е Юда и идиот

JakePaulKOsConor
Цитиране
06 януари 2022
Но да си дойдем на думата. СЗО класифицира като болест, защото в Китай (която политика все едно се пише от леко подпийналия чичо на Гергьовден) забрани онлайн видео игрите да се играят повече от 2 или 4 часа (не помня точно... who gives a fuck) на седмица и понеже ООН и СЗО са в джоба на Китай... това е положението
LethianDream
Цитиране
06 януари 2022
Джейк, какво е бумър? Моля те, обясни, не сме длъжни да знаем всички чуждици Аз си признавам, че не знам какво значи тази дума, вероятно защото избягвам да чета западни статии, които явно те вдъхновяват.
Rostik79
Цитиране
06 януари 2022
И аз всеки път проверявам гугъл, че не мога да науча "научната" класификация на поколенията.

Бумър (boomer) - родени 1946 - 1964
Поколение X (Generation X) - родени 1965 - 1980 (аз съм тук )
Милениъли (Millennials) - 1981 - 1996
Поколение Z (Generation Z) - 1997 - 2012
Поколение Алфа (Generation Alpha) - 2010 - 2020

Джейк иска да каже, че в момента бумърите управляват света, т.е. решенията за съдбините на света се вземат от 70+ годишни.

Veluvian
Цитиране
06 януари 2022
Хм, все съм си мислел, че Милениуми са тези, родени след 2000ната...
Но класификации има всякакви. Аз като 86 набор съм се водел винаги от т.нар. "деца на прехода".
morgoth_srs
Цитиране
06 януари 2022
Boomer идва от Baby Boomer. След втората световна война заради големите жертви се е подстрекавало раждането на много деца. Така че е имало своебразен "baby boom". То и затова има сега застаряване на населението - бейби бумърите вече са в пенсионна вързраст, а следващите поколения не са толкова плодовити.
darkblue
Цитиране
10 януари 2022
<
1
...
497
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.