Обичам родителите си и баба ми и дядо ми и т.н. но това не значи че ще им се размине с това което ще кажа:
Бумърите са най-голямата напаст на планетата! Това е първото поколение, което броди на Земята, което има тон житейски опит и 0 (нула) мъдрост и актуални знания и съвети. Мислите си че COVID-19 е boomer remover? Помислете пак. Това са хора, които на 30 годишна възраст притежаваха апартаменти и нови коли, това са хора които създадоха финансовата криза, създадоха измамните кредити и консумативизма, това са хора които хранеха децата си с отрови и правеха рожденни дни в пицарии, които буквално се удрят по главите за да се докопат до банани от промоция. Това е поколение, което целия човешки род се съобразява с него, съобразява се на работното място, където са стиснали управлеските си места от 40 години и не ги пускат за нищо и не дават път на умните и младите да се пробват да създадат нещо, защото бумърите са най-големите gatekeeper-и и всичко се върти около тях. В последните 2 години целия свят се промени с единствената цел бумъра да оцелее, и той ще, бумъра ще наследи Земята, бумъра ще възкресне в болничното легло като Лазар и ще се отправи към телефона да поства рецепти за кексове и в следващия пост да обсъжда гео-политика и да бъде расист в групата за градинарство.
п.с. тоя дето го интервюират е Юда и идиот
Бумър (boomer) - родени 1946 - 1964
Поколение X (Generation X) - родени 1965 - 1980 (аз съм тук )
Милениъли (Millennials) - 1981 - 1996
Поколение Z (Generation Z) - 1997 - 2012
Поколение Алфа (Generation Alpha) - 2010 - 2020
Джейк иска да каже, че в момента бумърите управляват света, т.е. решенията за съдбините на света се вземат от 70+ годишни.