Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
498
...
781
>
Charcharo
Цитиране
10 януари 2022
https://gnd-tech.com/2022/01/kingdom-come-deliverance-a-giant-killer/

Ревюто ни на Kingdome Come Deliverance

The_Doctor46
Цитиране
10 януари 2022
Charcharo написа
Ревюто ни на Kingdome Come Deliverance
Не,че нещо,но не сте ли леееекичкo закъснeли
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
10 януари 2022
Какво са няколко години на фона на вечността.
The_Doctor46
Цитиране
10 януари 2022
nightwarrior написа
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
10 януари 2022
nightwarrior написа

Смисъл... реално да. Така мислим с Jester. Важното, е че го има и е детайлно.

The_Doctor46
Цитиране
10 януари 2022
Charcharo написа
Смисъл... реално да. Така мислим с Jester. Важното, е че го има и е детайлно.
Лошо няма,но все си мисля,че едно ревю,освен да покаже гледната точка на ревюиращия,би трябвало и да е информативно за бъдещите играчи.Пускайки го толкова късно,едва ли много хора ще го видят.Повечето,които са искали да играят играта са я изиграли.Така малко се обезсмисля целия ви труд.Иначе едва ли някой друг е направил по-детайлно ревю.
Charcharo
Цитиране
11 януари 2022
Разбирам но ние ги пишем и за хора като нас - такива които не гледат датата на излизане на играта преди да я цъкат.

Примерно Turok 1 я минах за 1ви път миналия месец. Игра от 1997 .

vanmx
Цитиране
11 януари 2022
И аз така, не можах да разбера какъв е тоя стремеж да се цъка нещо колкото се може по-скоро, нито пък това да се заебе някаква игра защото вече била стара. Даже Kingdome Come Deliverance е точно една от игрите които още не съм играл и мисля да я пробвам някога. В момента си цъкам Toca Race Driver 3 на PS2-ката и хич ми не дреме - това ми е една от любимите игри с пистови съзтезания, какво сега, да не я играя щото и е минал срокът на годност ли
darkblue
Цитиране
11 януари 2022
@vanmx - зависи от човека, аз примерно ако някоя игра много ме е хайпнала и съм чакал 2,3 години или колкото там, определено искам да я играя на ден 1.
Mitko6000
Цитиране
11 януари 2022
darkblue написа
@vanmx - зависи от човека, аз примерно ако някоя игра много ме е хайпнала и съм чакал 2,3 години или колкото там, определено искам да я играя на ден 1.

Това е така, но виж комплексирания мозък на Играчкин, например. Една игра, стара ли е, излязла ли е за PC след като е била само за конзола няколко години, не му я хвали.

А за хайпа, при мен е рядкост. Имам само 1 игра на която правих пре-ордър и тове беше Spider-Man PS4, още преди да си купя конзолата.

Но пък, една игра може да остарява, откъм контрол, графика, механики, геймплей, но щом още доставя удоволствие, това е нещо което почти никога не се изхабява и значи, че още си върши работата по предназначение.

LethianDream
Цитиране
11 януари 2022
Аз съм като Даркблу, нямам нерви да чакам дълго време, особено за любими игри и поредици. Буквално броя дните до излизането на Horizon: Forbidden West и ако не я изпукам на премиерната дата, животът ми няма да има смисъл Но такива игри не са особено много, другите ми сигурни пре-ордъри тази година ще бъдат Tiny Tina's Wonderlands и Forspoken
Charcharo
Цитиране
11 януари 2022
То е и дисциплина. Искам да игра CB 2077 но се спирам докато не е на стандарта, който искам. Или с пачове или с модове. Същото ще е и със STALKER 2 ако е много зле on release.

Това е изкуство. Може да чака и 1000 години. Какво са 3-5?

Rostik79
Цитиране
11 януари 2022
Не съм преордвал никога игра. От една страна не ми се дават толкова пари за нещо, дето може да се окаже шит (както не особено рядко се случва), от друга - досега сякаш не е имало заглавие, което чак толкова да бленувам, че да не мога да изчакам няколко месеца след премиерата.
Но тази година и ГОД-а и Хоризонта силно ме изкушават. За Хоризонта имам леки опасения, че може да не изпълни очакванията (дано не е така), за GoW съм почти сигурен, че ще е трепач.
Работата е, че трябва и ПС5 да се взема
The_Doctor46
Цитиране
11 януари 2022
Колеги,аз говорех за ревюто,не кой кога играе дадена игра.Не знам дали го погледнахте,но това е огромно по размер и съдържание ревю(очевидно професионално направено) т.е. хората са хвърлили маса труд за нещо,което едва ли много хора ще прочетат, именно,защото хората играят на премиерата или малко след нея.Повечето де,аз играя игри от всякакви години. Не ме интересува кога е излязла,а дали е добра.Аз оре-ордвам чат пат.Elden Ring-а няма как да го пропусна примерно.Хубавото,е че повечето игри,които съм пре-ордвал,не са ме разочаровали.Разбира се имало е и такива,но по-рядко.
darkblue
Цитиране
11 януари 2022
@Mitko6000 - играча е наигран и е напред с материала, него ли разбра това

@LethianDream - Аз съм така сега с год оф уара, взел съм я и много бавно минава тая седмица . Добре че като спим не усещаме времето хахахахахаха

@Charcharo - по принцип е така, но не точно. Като излезе сайбъра и ако си я взел на дей 1 не я пусна ли ? Защото аз я пуснах на ден 1 (pc) поиграх около 10 часа, видях че има доста проблеми минах само един чаптър и я спрях. Сега и аз чакам нали да е всичко ок и тогава д я мина. НООООО на ден 1 си я пуснах на момента.

<
1
...
498
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.