Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
503
...
781
>
Rostik79
Цитиране
26 януари 2022
Аз така набързо приключих с Assassins Creed Black Flag - боят е QTE и не можеш да вървиш в стелт режим (приклекнал) и постоянно те забелязват като влезеш в някоя зона с повече стражи. Някой ден може пак да я пробвам - беше с хубава атмосфера и графиката даже е прилична.
LethianDream
Цитиране
26 януари 2022
След трите нови Асасина (Египет, Гърция и Англия), старите ми се струват като някаква отдавна отминала епоха, буквално са неиграеми Човек като хапне хубаво гурме и се разглезва
Mitko6000
Цитиране
26 януари 2022
Зависи от гледната точка. И естествено носталгията играе роля. Бях супер хайпнат за AC2 като излизаше и я играх екстензивно докато вече ми втръсне, което стана някъде след като я врътнах 6 пъти. Що се отнася до следващите, все още предпочитам някои от тях пред Odyssey и Valhalla. Единствената игра от RPG трилогията която харесах и с кеф играх, беше Origins.
Charcharo
Цитиране
26 януари 2022
Rostik79
Цитиране
26 януари 2022
И аз мернах днес из фиидовете за евентуална Криза 4.
Абе изтървах с Крайтек какво стана. Преди 7-8 години купиха фалиралата THQ, а после и самите те май фалираха, но явно пак са в играта...
Charcharo
Цитиране
26 януари 2022
Mitko6000
Цитиране
26 януари 2022
То сега и на PC ще излезе скоро. Ще дойде Играчкин да се изака, да каже, че не е нищо особено играта щом вече не е ексклузив, а в същото време тайно ще клони към рязане на вени.
darkblue
Цитиране
26 януари 2022
не го закачай ся играча, тамън е намерил женски божествен сериал от 2011 да гледа
JakePaulKOsConor
Цитиране
26 януари 2022
реших да посетя банката в Св. Дени и без да искам натиснах по погрешка "R" и грабнах един човек като заложник... aми за 5 секунди се изсипа армия от полиция да ме стреля на месо докато аз се опитвах да "defuse"-на положението с човека който грабнах. А иначе Cyberpunk полицията била счупена
Rostik79
Цитиране
27 януари 2022
JakePaulKOsConor написа
... aми за 5 секунди се изсипа армия от полиция да ме стреля на месо

Класически Рокстар!

JakePaulKOsConor
Цитиране
27 януари 2022
Dying Light 2 е поредната игра на студио, което правеше лоши игри, а сега прави посредствени игри. Всеки един елемент в играта изглежда претупан - пространството, атмосферата, asset-ите, combat-a, дори вертикалността се усеща като посредствена, именно поради причината, че толкова много се фокусира вурху нея, че се губи специалния ефект, който уж трябва да допринесе. Нали когато се готви нещо сладко е добре да се сложи малко сол за да подсили сладостта, те все едно са изсипали цялата солница...

Та, това което искам да кажа е, че това е силата на маркетинга - изсипали са 100 милиона за реклама и сега трябва да се говори колко велика игра е, а истината е че е посредствена игра направена от посредствено студио

Rostik79
Цитиране
27 януари 2022
Кога я изигра?
JakePaulKOsConor
Цитиране
27 януари 2022
Има часове геймплей в Youtube вече
Rostik79
Цитиране
27 януари 2022
Вярно, че не се бях сещал да погледам повечко. Чак часове не мога да отделя да гледам, но погледах 15-тина минути и засега ми се струва, че играта ще е манЯшка.
Тези видеота, които ги има сега са някакви редактирани и монтирани обаче, ще видя като излезе в туич реален геймплей.
LethianDream
Цитиране
27 януари 2022
Е, то това, че има геймплей, не е гаранция за нищо. Докато човек сам не изпробва играта, няма как да й даде истинска оценка.
<
1
...
503
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.