Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
504
...
781
>
Rostik79
Цитиране
27 януари 2022
Джейк не само, че ѝ дава оценка, ами направо я анализира, приключи и осъди
darkblue
Цитиране
27 януари 2022
На него му дай само и един screenshot и е готов
Charcharo
Цитиране
27 януари 2022
Почти всичко от списъка досега е истина:

https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/pndwey/definitive_compilation_of_leaked_geforce_now/

Charcharo
Цитиране
27 януари 2022
https://www.sapphirenation.net/most-anticipated-games-of-2022

Тия се оляха, това беше приготвено за 31ви Дек 2021...

lyubohar
Цитиране
27 януари 2022
Доста близък до моя списък
JakePaulKOsConor
Цитиране
27 януари 2022
All I'm saying is в Cyberpunk като намерех нещо на някой покрив или вертикално пространство/скрито пространство се чувстах като откривател - имаше тръпка. В DL2 го няма това поради скучната copy paste атмосфера и факта че играта те насилва да изследваш вертикално
JakePaulKOsConor
Цитиране
27 януари 2022
Charcharo написа
Тия се оляха, това беше приготвено за 31ви Дек 2021...

404

[Edit] ... отвори се

LethianDream
Цитиране
28 януари 2022
Хм, ето нещо интересно за нашето хоби по телевизиите - русото пиче Натали от прогнозата за времето на bTV ще води ново предаване за гейминг по bTV Екшън от 5 февруари - всяка събота от 17 часа - "Геймър". Смятам да гледам, явно момичето е от наш'те хора
Rostik79
Цитиране
28 януари 2022
Видях я - не ми изглежда от наште хора. Избрали са я, защото е секси кифла, а по презумпция редовият геймър е пъпчив тийн-нърд, който е прекалено смотан, за да се среща с момичета и лъска по цял ден пред аниме-мацки, а сега ще лъска докато гледа кака ти Натали. Предпочитам такова предаване да го води някой дето си е баш-геймър, ако ще и да е пъпчив или плешив, но да знае какво говори.

Плюс това в сърцето ми има само една водеща на такова предаване и това е Пепи от Геймъри Шоу, дето го даваха по Евроком Пловдив преди 20 години, хаха!

darkblue
Цитиране
28 януари 2022
Тая ако е геймърка, мога да и дам джойстика да поиграе
LethianDream
Цитиране
28 януари 2022
Блу, не се знае, може да е фенка на гейминга.. на играта с джойстик като гледам е фенка отдавна
Рос, ти навярно си прав Ако мога да перифразирам Спенс
Е, тя ще кани хора, които ще обясняват, най-вероятно пъпчиви и плешиви
lyubohar
Цитиране
28 януари 2022
Играла е на плейстейшъна в спалнята на Слави Трифонов и други подобни

Иначе има една много готина дизайнерка, Антония Йорданова. Появява се чат пат в един от сутрешните блокове - при Сашко и Деси мисля. Онзи ден каза "много ми се спи, снощи играх Heroes 3 до 2 часа". Ето това е геймърка И е умна и секси, за разлика от онзи щъркел.

Иначе от световните звезди голям нърд е Kristen Stewart.

А тази Пепи беше доста яка, но според мен и тя не беше геймър. И много мьекаше

Rostik79
Цитиране
28 януари 2022
И впрочем кой изобщо прави такива предавания за геймъри - мрежата е препълнена с всякакви блогове, стриймове, подкасти, канали, предавания на темата, включително и на български, при това със съвсем прилично качество.
Аз по едно време гледах в Туич канала на ArxLive - в петък правеха разбор на събитията от седмицата (може и още да правят, но вече не ги следя нещо), също GPlay имат такъв канал в туич.

Телевизията за мен е тотално остаряла концепция за медия, освен евентуално ако нямаш опция за превъртане и да си пускаш предавания отпреди няколко дни, да кажем и да превърташ на рекламите, които вече заемат сигурно едно 30% от продължителността на едно предаване.
Аз от 4 или 5 години съм без кабелна - само интернет. Евентуално си пускам в нета понякога новините на някоя телевизия или някое спортно излъчване и това е.

LethianDream
Цитиране
28 януари 2022
Аз си гледам много телевизия - мачове, тенис, футзал, сега ще гледам в началото на февруари Зимните олимпийски игри. Отделно като отявлен куизър си следя Стани Богат и Последният Печели Не мога да гледам в интернет, нещо не е моето, дори както казваш ти- канали в туич и тубата- не ме кефят. Друго си е да има предаване, да седнеш и гледаш с кеф. Има отдавна връщане на предавания назад с един ден, така че дори да изпуснеш нещо, си го връщаш като пич..Сигурно от ММ ми е останала тази привързаност към телевизията- тогава съм гледам Мист-а по цели нощи с Роро, после като играех игрите даже ми беше някво тъпо без връзката между водещ и играч...
Любо, мерси за Антония Йорданова, ще разследвам, от теб я чувам за първи път
P.S. Видях я, симпатяга е, да я еба в ръкава
Charcharo
Цитиране
28 януари 2022
Сравнително хубави са. Иначе не знам... не гледам телевизия.

Това е яко:

<
1
...
504
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.