Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
505
...
781
>
nightwarrior
Цитиране
28 януари 2022
Аз се кефех на работата на Роро. Първо водеше едно по някакви кабеларки. Май се казваше Мист(ама не мога да се закълна, много отдавна беше). Освен новини и ревюта по нощите играеше куестове(то и затова името май беше Мист) и звъняха зрители там за някакво време и заедно се решаваха пъзели, едно такова интерактивно. Не знам, сега с тия Туич стриймове и т.н. стои като нищо особено, ама тогава ми се струваше революционно. Стоял съм по нощите да гледам, мисля че беше в петъците срещу събота, ма наистина не помня вече.

Преди години се опита да възроди нещо подобно в по-осъвременен вариант NEXTTV още има серии из YouTube. 2014 май вървя. За жалост Роро почина, то след това доста се и измени и мисля че от доста време даже го няма.

Не пречи да има геймърски шоута по телевизията, ама все си мисля, че е важно как ще се подходи, щото ако е като стандартно шоу - каниш хора и си приказват... няма да просъществува. А тази ясно що са я избрали

The_Doctor46
Цитиране
28 януари 2022
Да бе,ей ся ще седна да гледам предаване,'щото го водела някаква девойка.Никога не ме е интересувала визията на водещите,а качеството на съдържанието и умението на самия водещ.Специално Наталито е играла игри точно на 30 февруари.Явно в момента много се котира,та води времето,култ и сега това.Визията продава,това е,макар хич да не е мой тип.Харесвам само,че е висока или поне така изглежда,но дори да беше супер мой тип,както вече споменах,не бих гледал заради това.Относно телевизията,както Летиан каза,ако си спортен фен,хич не е остаряла концепция.Хората купуват права за събитията,било футбол или друг спорт,сядаш,включваш и гледаш.Няма да се занимаваш да търсиш в интернет,да гледаш някакви стиймове,които насичат или пък да си плащаш на мач,което излиза доста по-скъпо.Аз гледам адски много спортове.Гледам даже и снукър,та има смисъл за мен,но за,който не се интересува,предполагам,че няма особен смисъл да държи ТВ.За Антония,дизайнерката не знам,но чух,че Сашко бил геймърче и то запален.Даже му бяха снимали ПС конфигурацията в един вестник.По-може него да го сложат за новото предаване.Поне играе човека.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
29 януари 2022
Аз гледам телевизия с едно око. Пускам го като се върна да дърдори нещо и то главно BtV защото като е прилично качество на картината, не като новатв. Уж се води HD ама през призмата на боза. Наталито първи гост Слави
Krezzin
Цитиране
29 януари 2022
vldir написа
Аз гледам телевизия с едно око. Пускам го като се върна да дърдори нещо и то главно BtV защото като е прилично качество на картината, не като новатв. Уж се води HD ама през призмата на боза. Наталито първи гост Слави

На всички им е известно как работи медиината машина и кой я "върти", ама... Vldr... от всичките, Българо-американТВ ли.... Никога не е късно да размениш подредбата на каналите с правилния набор.

Периметър-428 e Българската S.T.A.L.K.E.R. общност: https://discord.gg/f8FwFE6hYv
vldir
Цитиране
29 януари 2022
Нищо не разбрах.
Krezzin
Цитиране
29 януари 2022
Че БТВ е акроним за Българо-американска-Теле-визия, ли искаш да кажеш? Това и дърветата го знаят. Да перифразирам гореспоменатото - имах предвид, че обикновено първите три канала, зададени по подразбиране, излъчват жлъчтта, на която се лепи населението, като последните два доминират напоследък.

Извън контекста на това, което обсъждате - просто отворих страницата и видях да споменавате телевизии, та реших да отметна факта за телевизиите

Периметър-428 e Българската S.T.A.L.K.E.R. общност: https://discord.gg/f8FwFE6hYv
lyubohar
Цитиране
29 януари 2022
Благодарим ти, чувстваме се обогатени.
JakePaulKOsConor
Цитиране
30 януари 2022
https://www.ozone.bg/product/elden-ring-pc/

Много добре че има кутийка. Може да я закупя, защото е с отворен свят и по някаква причина ми напомня на Diablo II. Имайте предвид, че съм пробвал многократно и 3-те соулс и съм не съм издържал да ги играя повече от 15 минути, та, дано не правя грешка

Dont get me wrong. Това, че няма физически носител пак си е проблем, но какво може да се направи (нека отворим тема)? Какво става като "AAA" игрите са по 100гб? Във флаш памет ли да ги разнасят? Ще се промени ли физическата форма на кутията, която толкова много се е менила през годините?

Какво е бъдещето на кутийте?

П.С. (по темата Elden Ring) сега се сещам... единствената souls like игра, която съм минавал бе Jedi Fallen Order

Charcharo
Цитиране
30 януари 2022
Аз харесвам физическите игри защото така имам поне нещо което е мое от играта и защото често изглеждат яко и задоволяват колекционера в мен. Обаче, това AAA игра да е 100-200 или дори 500 GB мен лично не ме плаши много. Осъзнавам, че е заради привилегированата ми състояние но някакси може би и защото мога да чакам и не съм нетърпелив - мога да оставя една игра да се записва докато спя или правя друго.
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2022
Джейк,според мен си се минал вече,защото това си е соулс игра и то типична за ФРОМ,просто има нови елементи като отворен свят,и кон. Ако не си харесал предишните заглавия и това няма да ти допадне.За мен и за колегите соулс фенове тук,има смисъл да пре-ордваме,но за теб,не особено.Трябваше да изчакаш и на някое намаление да я вземеш ако ти е толкова зор да я пробваш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vanmx
Цитиране
30 януари 2022
Като споменахте за Роро и телевизията... аз мога да кажа, че цялата телевизия MM като бях тийнейджър ме превърна в асоциален металист и геймър, такъв какъвто съм и днес

Предаването на Роро в най-ранната му версия мисля че се казваше интерактив, след това стана Мист (може и да беше наобратно, не съм сигурен). По едно време спря и после го пуснаха по ВТК. Незабравими мигове - както частта преди да почне играта, така и после интерактивната част играта със зрителите. После NextTV успя до голяма степен да съживи тръпката от преди, но всичко беше за много кратко време.

Сегашните интернет гейминг неща не ме кефят, поне тези които съм гледал. На Дидо Каролев стриймовете само ме кефеха, но той се отказа от това занимание.

Единственото предаване което напомня за времето когато наистина се кефех на тв предавания е предаването Фрактура по диемата

Относно физическите издания на игрите, не помня дали в този форум писах или в другия, ама да кажа отново - не е казано че физическите носители трябва да са тия оптични дискове, които са бавни, шумни и вече доста отесняват. Преди 25 години минахме на дискове защото бяха по-обемни и евтини от rom чиповете на т.н дискети (тия от сегата или терминатора ). Сега с развитието на технологиите спокойно може игрите да се разпространяват пак на такива cartridges с големи флаш чипове на тях. Всъщност на при nintendo switch и ps vita е точно така.

Mitko6000
Цитиране
30 януари 2022
Не знам дали беше на Роро предаването, но като малък, се сещам около 2004-2005 имаше едно геймърско предаване по Евроком. Точно там за първи път видях GTA San Andreas, макар че, не знаех тогава как се казва , бях играл само Vice City. Май точно тогава беше излязла за PC SA. Беше първата мисия където караш колело до къщата на CJ. Много ми беше интересно как така главният герой е чернокож, но изглеждаше яко. Може би същата година или на следващата случайно мярнах играта докато разцъквах в компютърен клуб и тогава я играх за пръв път. Хубави времена бяха.

Иначе от Телевизия ММ, най-ясно си спомням No Connection с Нед и Гроши което вървеше около полунощ. Беше забвна простотия, но много популярна в даскало. Другото което гледах около братовчеда в този диапазон беше кеча по GTV, по-конкретно, Smackdown Live.

lyubohar
Цитиране
30 януари 2022
Mitko6000 написа
2004-2005 имаше едно геймърско предаване по Евроком.

Геймъри шоу, оттам е въпросната Пепи
morgoth_srs
Цитиране
30 януари 2022
Това ли е въпросната Пепи?
https://www.vbox7.com/play:eaddd96e
lyubohar
Цитиране
31 януари 2022
Хаха, да
<
1
...
505
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.