Преди години се опита да възроди нещо подобно в по-осъвременен вариант NEXTTV още има серии из YouTube. 2014 май вървя. За жалост Роро почина, то след това доста се и измени и мисля че от доста време даже го няма.
Не пречи да има геймърски шоута по телевизията, ама все си мисля, че е важно как ще се подходи, щото ако е като стандартно шоу - каниш хора и си приказват... няма да просъществува. А тази ясно що са я избрали
На всички им е известно как работи медиината машина и кой я "върти", ама... Vldr... от всичките, Българо-американТВ ли.... Никога не е късно да размениш подредбата на каналите с правилния набор.
Извън контекста на това, което обсъждате - просто отворих страницата и видях да споменавате телевизии, та реших да отметна факта за телевизиите
Много добре че има кутийка. Може да я закупя, защото е с отворен свят и по някаква причина ми напомня на Diablo II. Имайте предвид, че съм пробвал многократно и 3-те соулс и съм не съм издържал да ги играя повече от 15 минути, та, дано не правя грешка
Dont get me wrong. Това, че няма физически носител пак си е проблем, но какво може да се направи (нека отворим тема)? Какво става като "AAA" игрите са по 100гб? Във флаш памет ли да ги разнасят? Ще се промени ли физическата форма на кутията, която толкова много се е менила през годините?
Какво е бъдещето на кутийте?
П.С. (по темата Elden Ring) сега се сещам... единствената souls like игра, която съм минавал бе Jedi Fallen Order
Предаването на Роро в най-ранната му версия мисля че се казваше интерактив, след това стана Мист (може и да беше наобратно, не съм сигурен). По едно време спря и после го пуснаха по ВТК. Незабравими мигове - както частта преди да почне играта, така и после интерактивната част играта със зрителите. После NextTV успя до голяма степен да съживи тръпката от преди, но всичко беше за много кратко време.
Сегашните интернет гейминг неща не ме кефят, поне тези които съм гледал. На Дидо Каролев стриймовете само ме кефеха, но той се отказа от това занимание.
Единственото предаване което напомня за времето когато наистина се кефех на тв предавания е предаването Фрактура по диемата
Относно физическите издания на игрите, не помня дали в този форум писах или в другия, ама да кажа отново - не е казано че физическите носители трябва да са тия оптични дискове, които са бавни, шумни и вече доста отесняват. Преди 25 години минахме на дискове защото бяха по-обемни и евтини от rom чиповете на т.н дискети (тия от сегата или терминатора ). Сега с развитието на технологиите спокойно може игрите да се разпространяват пак на такива cartridges с големи флаш чипове на тях. Всъщност на при nintendo switch и ps vita е точно така.
Иначе от Телевизия ММ, най-ясно си спомням No Connection с Нед и Гроши което вървеше около полунощ. Беше забвна простотия, но много популярна в даскало. Другото което гледах около братовчеда в този диапазон беше кеча по GTV, по-конкретно, Smackdown Live.