Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
506
...
781
>
vanmx
Цитиране
31 януари 2022
Това е тя. BBT се казваше телевизията където даваха Мист, на клипчето се видя. Не звам защо си мислих че е BTK
nightwarrior
Цитиране
31 януари 2022
To май няколко телевизии смени и да, вярно беше Interactive по някое време, но за жалост и аз не помня преди или след. Помня конкретни предавания и вечери с Мист и как Роро беше като дубльора от касетките от 80-те (един глас за всички ), щото пича превеждаше диалозите. Абе хвана ме доволно носталгията покрай тази тема.
Mitko6000
Цитиране
31 януари 2022
nightwarrior написа
To май няколко телевизии смени и да, вярно беше Interactive по някое време, но за жалост и аз не помня преди или след. Помня конкретни предавания и вечери с Мист и как Роро беше като дубльора от касетките от 80-те (един глас за всички ), щото пича превеждаше диалозите. Абе хвана ме доволно носталгията покрай тази тема.

Васил Кожухаров беше от касетките. Това ме подсети:

vldir
Цитиране
31 януари 2022
Rostik79
Цитиране
01 февруари 2022
Иха - някой доста време е инвестирал! Много добре се е получило!
nightwarrior
Цитиране
01 февруари 2022
Вярно добре е станало, евала.
darkblue
Цитиране
02 февруари 2022
Charcharo
Цитиране
02 февруари 2022
vldir
Цитиране
02 февруари 2022
Нещо ревютата не са много добри.
TrainPain
Цитиране
02 февруари 2022
Сега ще ти обясня. Dying Light 2 няма да е хубава. Тя е количество за сметка на качество. Тоест тя е дълга 500 часа. А пък Horizon Forbidden West си мисля, че платинум трофея ще е 50 часа.
TrainPain
Цитиране
02 февруари 2022
Или ще дам пример от историята - кое е по-хубаво AC Valhalla дето е 120 часа платинум трофеи, или TLOU2 която е 60 часа платинум и Ghost of Tsushima 60 часа платинум Двете заедно са по-качествени, човек по-добре да си загуби 120 часа с тях 2 игри вместо да играе смешната валхала дет нестава за нищо
TrainPain
Цитиране
02 февруари 2022
Това са примери за игри които наблягат на количество пред качество. Ама има хора се изнасилват с игри, играят абсолютно всичко дето излезе, имат много пара, много свободно време.
TrainPain
Цитиране
02 февруари 2022
Което не значи нали че Call of Duty Vanguard щом е 4 часа е някаква супер компресирана като качество.
Call of Duty е игра за хора без вкус. Тоест и аз ги играя ама играя и 5000 други игри. И много по-дълги като дължина. В днешно време игра под 10 часа е шега и е кратка пръдня.
TrainPain
Цитиране
02 февруари 2022
А пък ако има някой който не го интересува колко е дълъг платинум на игри моля да си замълчи, мен пък тогава не ме интересува една игра колко е дълга да се превърти с всички главни мисии плюс няколко странични. Аз нямам време да се информирам кое колко е дълго и т.н.

Хубав месец е февруари, но аз няма да играя Dying Light 2, Sifu, Elden Ring
Ами ще цъкам само на божествения godlike ultra HD quality Graphics Designed Giga Power Nitro TNT Dynamite бютифул HORIZON ---Бля ях FORBIDDEN WEST Айдеееее божествата Гуерилаааа мачкайтее машинии Знам, че можете ГуеРиЛла мой хора сте животниииии

Няма ТАКИВА Dying Light 2, Sifu, Elden Ring Не знам си кво
няма такива неща, само хоризона баце
няма GOD of WAR ragnarok няма туй няма онуй няма нищо няма никой Няма алтернатива баце

САмууу Хоризона човек
и най-много Спайдър-мен 2 това са игрите човек
това е смисъла на живота това са НАЙ-якити игри
това е, няма друго
това са Игрите човек
Разберете че това е положението, Сони КАто са пълни безхаберници отменят с лека ръка Days Gone 2
Поне да пуснат TLOU3 и Ghost of Tsushima: Part II да не им чупя носовете на гаргите смешни ;d

darkblue
Цитиране
02 февруари 2022
@TrainPain - да не гониш платина за брой коментари
<
1
...
506
...
781
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.