Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
517
...
751
>
Charcharo
Цитиране
12 март 2022
https://gnd-tech.com/2022/03/total-war-warhammer-3-worst-game-release-ever/

Jester избесня на Total War Warhammer 3. Като знам как върви ... разбирам го.

Българската Total War: Troy е с по-добър енджин от WH3.

lyubohar
Цитиране
12 март 2022
То това си е запазена марка на серията. Аз не знам някоя да е била с адекватен енджин. Българската не съм я играл.
Charcharo
Цитиране
12 март 2022
lyubohar написа
То това си е запазена марка на серията. Аз не знам някоя да е била с адекватен енджин. Българската не съм я играл.

Warhammer 3 = 31 FPS in campaign map, 35 FPS in battle
Troy = 114 FPS in campaign map, 83 FPS in battle, 99 FPS in siege

Разликата не е малка в полза на Troy. Даже бих казал, че е огромна.

Charcharo
Цитиране
15 март 2022
https://twitter.com/Dachsjaeger/status/1503664013862916099
Peshp
Цитиране
16 март 2022
Не е свързано пряко с игри, но да попитам. Някой знае ли думата, чиято дефиниция е: когато един критерии доминира пред други и в крайна сметка само заради този критерии продукта получава високи оценки.
Пример: Watch Dogs 0/10
графика- 4
геймплей - 9
история - 4
И заради геймплея, който е 9, IGN ще и сложи нещо от сорта 9/10, без значение другите критерии. Понякога ми се налага да я използвам в ежедневието си, но така стана че я забравих и от няколко дена я издирвам, опитвам се да се сетя каква беше тази дума. Имаше преди година се коментираше, подобен случай, заради който на пръв поглед посредствена игра, заради музиката или там графиката, всъщност се оказва с високи оценки и с голям интерес от общността.
LethianDream
Цитиране
16 март 2022
Високопрофилен боклук? Надценена до безкрай игра? Това напоследък е валидно за Elden Ring, преди бяхме свидетели на същото и в RDR2 Спокойно можеше горе да замениш Watch Dogs с Elden Ring..Чарчаро ще ти каже дали графиката е за 4
Charcharo
Цитиране
16 март 2022
Peshp написа
Не е свързано пряко с игри, но да попитам. Някой знае ли думата, чиято дефиниция е: когато един критерии доминира пред други и в крайна сметка само заради този критерии продукта получава високи оценки.
Пример: Watch Dogs 0/10
графика- 4
геймплей - 9
история - 4
И заради геймплея, който е 9, IGN ще и сложи нещо от сорта 9/10, без значение другите критерии. Понякога ми се налага да я използвам в ежедневието си, но така стана че я забравих и от няколко дена я издирвам, опитвам се да се сетя каква беше тази дума. Имаше преди година се коментираше, подобен случай, заради който на пръв поглед посредствена игра, заради музиката или там графиката, всъщност се оказва с високи оценки и с голям интерес от общността.

Greater than the sum of its parts
Breakthrough in X/Y/Z
Raising the bar in X/Y/Z

BTW - не всеки елемент е еднакво важен за една игра.

@Lethian
Elden Ring си е 4/10 като графика и 4/10 като оптимизация, но играта все пак е добра.

Mitko6000
Цитиране
16 март 2022
Най-важен си е геймплея. Ако една игра има добър геймплей (естествено това е субективно, спрямо вкуса на човек), и останалите неща да не са на ниво по-се приема. Даже както се даде пример с Watch Dogs, аз лично съм фен на 1 и 2 по различни начини. Първата игра имаше огромен хайп, но факта че геймплея не беше нещо революционно и графиката даунгрейдната от това което бе обещано, предварително настрои всички, които я очакваха, да я хейтят. Аз не съм бил от хората с масивен хайп и останах доволен. Не е революционна, но мисля че е добра игра, която няколко пъти съм превъртал и още ме кефи, и геймплей, и история. Върши ли си играта работата за мен? Абсолютно! Майната му на това какво е било обещано, че и 10 години минаха вече. Отделно има мод за PC версията който да я направи както беше на демотата ако наистина някой го интересува, днешно време.

Разбира се, това е само един пример в която може да се впише всяка игра в подобна ситуация. Не мисля, че мнението за игра е "дефиниция" и дори че такава дума може да присъства в подобно нещо. Точната дума е "субективизъм" дори и като се четат ревютата на големите медии в които авторите претупват нещата повечето време, защото имат не една игра да отразят. Начели сме се на глупости от IGN или Gamespot (в периода от 2004-2010, ме радваха ама сега са пълна скръб).

lyubohar
Цитиране
17 март 2022
Charcharo написа
@Lethian

И аз за това първо си помислих, но той каза "дума", което ме хвърля в тъч Много ми е любопитно коя е тая дума...
Charcharo
Цитиране
17 март 2022
https://gpuopen.com/fsr2-announce/?

AMD Announces FSR 2.0

Честито на всички, дори Nvidia юзърите

morgoth_srs
Цитиране
18 март 2022
Синергия?
Charcharo
Цитиране
19 март 2022
Charcharo
Цитиране
20 март 2022

Добро.

vldir
Цитиране
21 март 2022
https://thewitcher.com/en/news/42167/a-new-saga-begins

Нов Вещер правят.

BloodDagger
Цитиране
21 март 2022
Колкото и да звучи странно, хайпнат съм , но пък аз кльопам всичко вещерско. За сега предположението ми е, че новият персонаж ще е от School of the Manticore. Този медальон прилича на котка, но е покрит със сняг, т.е на север и освен за мантикора за друго не се сещам. Като местоположение може би ще се развива в Kovir, Povis, Mahakam,северната част на Kaedwen, Dragon Montains. Като ги знам и всичките локации може да вкарат. Надявам се да видим и някои от сегашните персонажи - Гаунтър, Регис, Олгеирд, Йорвет и т.н. Зависи все пак в какъв период се развива де, но съдейки по "A new saga begins", ще е след Witcher 3. В крайна сметка, дано не я осерат .
<
1
...
517
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.