Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
531
...
751
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
10 юни 2022
Charcharo
Цитиране
11 юни 2022
Е да ама това... толкова важно ли е?
Но да, признавам един малък плюс е.
Цитиране
11 юни 2022
lyubohar
Цитиране
11 юни 2022
Да, ама не работи така светът - няма как да има чувал с пари и да правиш инди игри, това се опитвам да обясня. Същото е за кино, музика и т.н. Индитата са си индита, комерсиалните компании са си комерсиални компании. Ако си инди и намериш инвеститор с чувал с пари, 99% ще правиш ААА игра с тия пари
Цитиране
11 юни 2022
Charcharo
Цитиране
11 юни 2022
Добре нека да си представим SOMA с огромен бюджет. Единствената разлика, която виждам е по-добра графика и оптимизация, по-добър енджин и може би 1-2 нива ще са леко модифицирани и с повече неща за правене в тях. Айде и средно по-добър Voice Acting.
Но... това е.
Цитиране
11 юни 2022
Charcharo
Цитиране
11 юни 2022
Е чакай малко, аз имам смели идеи за игри но просто говоря за тези игри за които обсъждахме досега.

Ако аз имах много пари щеше да видиш нещо средно между Witcher 3, Men of War и някой политически симулатор. Да видим докъде мога да корумпирам младите с тежки избори
Или истински STALKER 2 който да е толкова тежък заради симулацията, че да не може да върви на 16 ядрени машини

lyubohar
Цитиране
11 юни 2022
Разговорът тръгна от там, че ти се оплакваше от състоянието на ААА игрите и после каза, че ако инди студията имаха тия пари, ехеее, къде-къде щяха да са нещата. Сега казваш, че е хипотетично - за мен от самото начало си беше хипотетично
Цитиране
11 юни 2022
Цитиране
11 юни 2022
lyubohar
Цитиране
11 юни 2022
Dandelion написа
Тогава какво допринася към дискусята, обяснението, че това никога няма да стане, защото не работел така света, бла бла бла

Показва, че дискусията е безсмислена
Цитиране
11 юни 2022
lyubohar
Цитиране
12 юни 2022
Ми принципно игнорирам почти всичко в тоя форум, но и аз имам своите моменти на слабост
vldir
Цитиране
13 юни 2022
Тази Starfield прилича на no mans sky само че с по голям бюджет и един камаз бъгове. Също и е доста Fallout. Тези сто системи с планети изглежда интересно, но вероятно ще е еднообразно.
<
1
...
531
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.