Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
541
...
751
>
Veluvian
Цитиране
25 август 2022
Летиане, Рашомон е не просто популярен филм, а е вероятно един от крайъгълните камъни, които дефинират съвременното кино. Филмът на Ридли Скот - Последния дуел е изграден точно по схемата на Рашомон с гледните точки и разбира се стотици други екранизации през годините. И Макбет-ската адаптация Throne of Blood е велика, така че няма underrated тука
LethianDream
Цитиране
25 август 2022
Да, за нас с теб са крайъгълни камъни, ама питай Любо, той сигурно ще каже, че никога няма да ги гледа, нали са японска култура Та, странно ми е такова поведение, моята изцепка с китайците е по-скоро на майтап, понеже буквално ми е писнало от тях всеки ден в работата и не искам да ги виждам.
Последният дуел не съм го гледал, струва ли си?
lyubohar
Цитиране
25 август 2022
Гледам не малко японски филми, последният беше номиниран за Оскар миналата година и доста ми хареса. Преди 2-3 години имаше още един страхотен, не му помня името за съжаление. Това какво общо има с факта, че не обичам самураи, японска история и не харесвам генерално културата им? Някъде да си ме чул да заклеймявам цала нация просто ей така, съвсем конкретно казах какво не ми харесва и ти веднага ме сложи в една от екселските си колонки. Да не говорим, че играя основно японски игри напоследък.
The_Doctor46
Цитиране
25 август 2022
Последния дуел на мен не ми хареса много.Чест,любовен триъгълник и тям подобни ако не се лъжа,но не е, и баш лош.Може би не ми допадна толкова и заради Адам Драйвър. Тоя "репон" хич не го харесвам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
25 август 2022
Не съм гледал много китайски филми, но The Eight Hundred ми хареса. Има си фикция по този случай от тяхната история, но и истина. Добър военен филм според мен.
LethianDream
Цитиране
25 август 2022
Любо, ми значи си мазохист, аз за разлика от теб не бих си го причинявал, ако не харесвам културата им.
Защо ги гледаш тогава Това е малко- аз не харесвам турски сериали, ама жената това гледа и се съобрaзявам с нея Не се заяждам, просто ми е интересно защо си го причиняваш. Примерно аз не мога да играя туин стик игри и опитвам да се мъча, ама не става, не е моето, взех си Weird West, мега готина история, играе ми се, а не мога, не мога да свикна с туин стика и така Но гася и забравям, не да я играя, като ме дразни
lyubohar
Цитиране
25 август 2022
Не съм мазохист, просто не мисля бинарно. Нещата в света не са или черни или бели, нещо може да ти харесва и да не ти харесва едновременно. Mind=blown А и в случая дори не говорим за едно и също нещо - това, че не харесвам самураи и цялата им там културна повреда около честта и достойнството, как ми пречи да гледам хубав японски филм за театрален режисьор, например?
Charcharo
Цитиране
26 август 2022
JakePaulKOsConor
Цитиране
30 август 2022
https://youtu.be/CQ3wJkSkhc4?t=98

Не знаех че OZONE идва от Русия ;д

vldir
Цитиране
31 август 2022
https://www.ozon.ru/
Не знам дали имат връзка двата сайта.
The_Doctor46
Цитиране
31 август 2022
Вчера ми подариха ключ за Thymesia,соулс клонинг и поиграх малко,до първия шеф.Това,което видях ми хареса. Най-общо казано,кръстоска между Sekiro и Bloodborne за бедни. Има си някои собствени идеи,има си и атмосфера,поне първата зона. Разбира се това е инди игра и си личи веднага,но за соулс феновете,които не са FROM снобове,може да им допадне.Ще я поцъкам повече по-натам,защото сега си цикля спиндерманчето. Гледам,че я дават за 25 евро в Стийм,така че на някое намаление ще е доста тънко.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
31 август 2022
Charcharo
Цитиране
01 септември 2022
https://press-start.com.au/features/2022/09/01/i-want-the-last-of-us-part-1s-40fps-graphic-mode-to-become-the-new-standard/

Евалата на Naughty Dog за това. Признавам, това е добра стъпка.

darkblue
Цитиране
02 септември 2022
LethianDream
Цитиране
02 септември 2022
Не съм особено хайпнат за новия Асасин, пише, че ще махат почти всичко от последните три части и ще се връщат към оригиналния Асасин. Ще играем с мангала Басим, като знам Уби как трагично си озвучават мъжките герои, изобщо, ама изобщо не я чакам с нетърпение. Ще видим на 10 септември представянето, но имам едно наум.
Междувременно си цъкам отново Валхалата с доста голям кеф, над 100 часа направих
<
1
...
541
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.