Знам какво ще се случи в крайна сметка с Таргариените в House of Dragon, но това не прави сериала по-малко интересен за мен. Често пътя е по-важен от дестинацяита.
Сега дали Ubisoft ще се справят или ще счупят тъпомера... повече клоня към второто, ама са ме изненадвали преди(Origins ).
Пак си мисля, че първоначалната идея за история в Южна Америка щеше да е много по-завладяваща (стига да не е някаква скука като Валхалата). Конкистадори, инквизитори, мистика, ацтеки, Веласкес, Кортез, Монтесума... Играеш примерно с испански войник gone-rogue, който се трепе хем с кръвожадните местни племена, хем с испански колонизатори. Множество исторически имена, джунгли, уникална природа и архитектура ... Същевременно предостатъчно благодатен материал за философтване, покоряване на новия свят, религия, окултни общества, тайни цели на колонизаторите и т.н..
Вместо това забиха отново на същите места, на които вече сме били, че даже и с познати герои, които са безинтересни и скучни.
Не казвам, че го харесвам, но е един от малкото сравнително интересно написани персонажи в новите Асасини.
И пак казвам, всичко е в ръцете на Ubisoft. Щото примерно и Жокера дефакто е негативен образ, но във филма с Финикс разбираш поне до някъде мотиви, действия. И дори да не му се кефиш или да не се асоциираш с него, не пречи историята да е интересно поднесена.
Но пак казвам, Ubisoft е напълно възможно да насерат всичко и цялата игра да е опит да играят по носталгията със сетинг тип първия Асасин и протагонист напомнящ на Алтаир.