Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
552
...
751
>
The_Doctor46
Цитиране
18 октомври 2022
В ревютата се казва,че започва бавно и става по-интересна натам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
18 октомври 2022
Летиан, с френско аудио ли я играеш?
Аз предната така си я пуснах и с английски субтитри. За по-голям immersion. И по принцип за всяка игра пускам на съответния език, на който се предполага, че говорят героите.

Сега видях, че предната игра има вече и native версия за ПС5 с 60к и разни други блакинки. Може да я изиграя пак преди да мина и втората част.

LethianDream
Цитиране
18 октомври 2022
Не, почти винаги играя на английски с английски субтитри. На френски може и да е яко, ама като се почне с Бонжур, Сава, Волеву куше авек моа сесоар, меркреди, луи севу(това последното май беше от канала XXL), айде няма нужда
Като каза аудио, нещо в двойката са пипнали актрисите, които озвучават и това малко ми чупи кефа В първата част беше перфектния каст- и Беатрис, и Амисия, и Хюго. Разравям се в имдб да видя коя са пипнали и сменили за по-малък хонорар
P.S. Хм, проверих, целия каст си е същия, но странно озвучават, може би поради факта, че героите са по-големи и по-"узряли".
The_Doctor46
Цитиране
18 октомври 2022
Е ,те хората точно това хвалят.Озвучението било невероятно,а също така и визуално.Аз съм като Летиан,не мога да понасям френския говор.Това ми бърка в здравето.Преди време играх една китайска игра,нямаше опция за никакво друго аудио,само на китайски,изключих звука след около час и си я играх само със субтитри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Web-Head
Цитиране
18 октомври 2022
От трейлъра на A plague tale: requiem и малко геймплей в нета, точно озвучението ми направи лошо впечатление и се надявах крайния резултат да не е така, но буквално са "изтрили" акцента, който героите имаха в първата игра и озвучаването е някак "равно" и неемоционално. Надявам се крайния резултат да ми хареса и да не е разочарование. Изчакавам малко преди да започна да играя играта.
vldir
Цитиране
18 октомври 2022
Играта е за едно изиграване и забравяш.

Аааа, забравих да кажа че оптимизацията никаква я няма.

lyubohar
Цитиране
18 октомври 2022
Натали Портман е много яка в тая игра. Иначе бахти злите пчелари...
LethianDream
Цитиране
18 октомври 2022
Като котка са
LethianDream
Цитиране
18 октомври 2022
lyubohar написа
Натали Портман е много яка в тая игра. Иначе бахти злите пчелари...

Не съм стигнал до нея още А пчеларите..с брадвичката си спят като мангала от видеото горе

lyubohar
Цитиране
18 октомври 2022
Е главната мацка, супер-подобна са я докарали
The_Doctor46
Цитиране
18 октомври 2022
Аз поиграх 2-3 часа след работа и съм доволен.Зариби си ме като първата част.Надявам се да не се разочаровам натам.Колкото до Амисия,на мен ми изглежда по-готина от Натали.
LethianDream
Цитиране
19 октомври 2022
Аз търся и ровя каста за Натали Портман, то Амисия му приличала на нея Просто Любо
Докторе, да, яка е, пчеларите са култови, дано след първата глава пак се появят нататък
Ще пробвам някоя глава да я ръшна на спринт цялата, в първата част имаше един лагер и на спринт през него си изкарах, никви стелтове и мъки
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 октомври 2022
lyubohar
Цитиране
19 октомври 2022
LethianDream написа
Аз търся и ровя каста за Натали Портман, то Амисия му приличала на нея Просто Любо

В тва е известен лаф - има много подобни мемета, когато някой актьор прилича на друг актьор...де да те знам, че не си ги виждал
Charcharo
Цитиране
19 октомври 2022
Apparently A Plague tale Requiem performs better on GOG than it does on Microsoft Store according to Gamegpu

RTX3080

Microsoft Store = 60fps
GOG = 66fps

RX6800XT

Microsoft Store = 52fps
GOG = 60fps

Thats 10 - 15% performance Increase

<
1
...
552
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.