Уау, точно си мислех как видеоигрите година след година копаят дъното с римейкове и ширпотребни холивудски лайна като God of War, дори и любимата ми Plague Tale сякаш ми идва леко повторена и скучновата в продължението си. И си викам явно е в мен проблема, явно вече не съм "инфантил", както ме нарече едно време едно девойче.. а ставам скучен сърдит старец.. И даже си викам, аз повече игри няма смисъл да купувам (като Божо), само ФИФАта ще се взима по навик, която е едно и също от години.. И днес си викам- пуснали са The Medium в Премиума, дай да метна едно око, ей така, за всеки случай. и почва интересно, тука може и да дропнем някой скрит бисер, ей така, от полското нищо. И накрая на интро акта, стоя, сълзите ми текат по страните, сигурно от години това не ми се е случвало, май от интрото на първия The Last of Us. Така се прави изкуство! А играта е феноменална и веднага си личи като правиш нещо със сърце и душа,а не защото някакви хора с костюми броят колко пари ще изкарат с някаква банална историйка.
А вие тези неща ги казвайте: че The Medium е силна игра, a не така да ми идва изневиделица!