Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
553
...
751
>
lyubohar
Цитиране
19 октомври 2022
За 1 паунд - толкоз
LethianDream
Цитиране
19 октомври 2022
Уау, точно си мислех как видеоигрите година след година копаят дъното с римейкове и ширпотребни холивудски лайна като God of War, дори и любимата ми Plague Tale сякаш ми идва леко повторена и скучновата в продължението си. И си викам явно е в мен проблема, явно вече не съм "инфантил", както ме нарече едно време едно девойче.. а ставам скучен сърдит старец.. И даже си викам, аз повече игри няма смисъл да купувам (като Божо), само ФИФАта ще се взима по навик, която е едно и също от години.. И днес си викам- пуснали са The Medium в Премиума, дай да метна едно око, ей така, за всеки случай. и почва интересно, тука може и да дропнем някой скрит бисер, ей така, от полското нищо. И накрая на интро акта, стоя, сълзите ми текат по страните, сигурно от години това не ми се е случвало, май от интрото на първия The Last of Us. Така се прави изкуство! А играта е феноменална и веднага си личи като правиш нещо със сърце и душа,а не защото някакви хора с костюми броят колко пари ще изкарат с някаква банална историйка.
А вие тези неща ги казвайте: че The Medium е силна игра, a не така да ми идва изневиделица!
The_Doctor46
Цитиране
19 октомври 2022
На мен пък мишките добре ми идват сега.Днес работих половин ден само и викам ,дай да поцъкам.Играл съм 6(шест) часа! Толкова не съм играл от месеци.Може би се пренаситих от оупън уърлд игри малко и сега линейна игра добре ми влиза.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
20 октомври 2022
Rostik79
Цитиране
20 октомври 2022
А също и римейк на Silent Hill 2, който ще се прави от разработчиците на Obseerver i Layers of Fear (полско студио).
Rostik79
Цитиране
20 октомври 2022
Аве "мишките" как ви вървят и на какви машини?
Тъкмо научих, че на ПС5 играта е лимитирана на 30 кадъра, което е доста тъпо. Т.е. няма режим пърформанс/вижуалс или нещо такова, ами направо си е 30 кадъра и толкоз. За ПЦ също гледам тестове, според които 60к/4К са поносими само за RTX 4090. За 1440 също само от RTX 3070 нагоре става (това за ултра настройки, все пак).

Играта чак с такава зверска графика ли е или ще се чакат пачове за оправяне на производителността?

The_Doctor46
Цитиране
20 октомври 2022
Rostik79 написа
Играта чак с такава зверска графика ли е или ще се чакат пачове за оправяне на производителността?
На 2К(1440p) с RTX 3090 на ултра без DLSS,ми върви със стабилни 85-90. С DLSS на quality държи 120-130, с DLSS на performance или ultra performance е между 150-180. Силно се съмнявам с RTX 4090 на 4K да е само 60FPS. Над сто е гарантирано с тази карта.Ей сега гледах някакви бенчове.Над сто без DLSS.Мишките поддържат DLSS 3,който вдига кадрите повече от стария DLSS,така че доста над 100 очаквам.Иначе играта е супер визуално,но не е нещо уау.Просто кофти оптимизация.Това е моя опит.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
20 октомври 2022
Над 60 е с 4090-ката, да. Просто го посочих като прагова стойност. Иначе тука гледах бенчмаркове:

https://www.techpowerup.com/review/a-plague-tale-requiem-benchmark-test-performance-analyis/

Charcharo
Цитиране
20 октомври 2022
Mitko6000
Цитиране
20 октомври 2022
Излязоха първите ревюта на Готъма, и като цяло я тропат заради грайнд. Сякаш са я започнали като Live Service игра, но като са видели, Отмъстителите как се осраха в това отношение, явно са се отказали по средата. При всички случаи ще изчакам доста да поевтинее в Steam, преди да се замисля за нея.
lyubohar
Цитиране
20 октомври 2022
Rostik79 написа

С 2070 я играя с всичко на максимум (на 1080) с 40-50 кадъра, което ми е ОК. Дразни ме, че нещо е зле контрастът, малко са размити цветовете. Може би е направена за HDR, но не видях изобщо настройки за HDR. Ще я тествам на ТВ тия дни.
Art3mis
Цитиране
20 октомври 2022
@LethianDream, Медиумът на мен ми допадна, ама беше отдавна сякаш, а иначе много народ рева, че не може да следи този разделен екран и общо взето доста малко се обърна внимание на историята, както и на края, който беше чук от където и да го погледнеш.
vldir
Цитиране
21 октомври 2022
30fps е смехотворно.
vldir
Цитиране
22 октомври 2022
a plague Tale: Requiem е готина приказка. Супер изглежда на екрана. Имаше няколко много яки момента тип томб райдър и uncharted. Стелт секциите където трябва да минеш между 20 войника ми бяха най тегави и скучни.
bojosan
Цитиране
22 октомври 2022
vldir написа
a plague Tale: Requiem е готина приказка. Супер изглежда на екрана. Имаше няколко много яки момента тип томб райдър и uncharted. Стелт секциите където трябва да минеш между 20 войника ми бяха най тегави и скучни.
на какво я играеш
<
1
...
553
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.