Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
554
...
751
>
Panthers
Цитиране
22 октомври 2022
Приключих е новата A Plaque Tale. Всичко в играта ми хареса. Историята беше добре представена. Дължината на играта също беше добре. Кадрите за телевизори 120 hz са 40. Аз е изграх на series X. Като добавя, че не съм плащал нищо за нея нямам право да се оплаквам грам. Играта е доста добро продължение и надгражда във всяко едно отношение.
bojosan
Цитиране
22 октомври 2022
Panthers написа
Приключих е новата A Plaque Tale. Всичко в играта ми хареса. Историята беше добре представена. Дължината на играта също беше добре. Кадрите за телевизори 120 hz са 40. Аз е изграх на series X. Като добавя, че не съм плащал нищо за нея нямам право да се оплаквам грам. Играта е доста добро продължение и надгражда във всяко едно отношение.
Ама как я играеш като може само от Облак ?
Panthers
Цитиране
22 октомври 2022
Не знам за какъв облак говориш. Играта е в game pass. Сваляш я и играеш.До колкото знам играта не може да се сваля на switch. Там е само clоud версия.
bojosan
Цитиране
22 октомври 2022
Aха, значи има опция и за install. Ясно.Щото някои вече могат само от облак, а той не се поддържа в бг
Veluvian
Цитиране
23 октомври 2022
Не мога да спра да се хиля...
LethianDream
Цитиране
24 октомври 2022
Уикенда извъртях New Tales from the Borderlands. И не съм хич, ама хич доволен. Претоплена манджа, лошо развитие на историята (която незнайно защо олигофрените в IGN и Gamespot хвалят като най-силна част от игрaта (!!)). Слабо развити, малоумни герои. Имаше няколко силни момента, но дотам. Не препоръчвам, ако я взимате, чакайте някоя голяма промоция, иначе няма смисъл играта да се взима за една мини-игра, която е гавра с Мортал Комбат.
BloodDagger
Цитиране
24 октомври 2022
Plague Tale за мен ще е догодина. Първата ме зарадва много, тази също не се съмнявам, че ще успее. Пробвах zamunda trial edition-a , за да видя дали 1060-ката ще я издържи и за жалост едвам бута 25 кадъра на low 1080p. Разгледах, че има FSR mod за плебейте със стари карти като мен, но не ми помогна особено. Може евентуалното да си я взема за PS5-цата на някое намаление или като направя PC ъпгрейд догодина.
Rostik79
Цитиране
26 октомври 2022
Сега съм на Резидент Ивъл 2 - поставих трите медальона на статуята и побързах да натисна интеракцията на вратата - съответно кът сцена и се озовах на ново място без да мога да се върна и да луутна, ако нещо съм изтървал. Такива механики силно ме изнервят!

Иначе играта кефи и напомня, че римейци не е лошо да се правят, макар много хора да недоволстват срещу тях като bojo, например. Оригиналната РЕ2 не съм играл и нямам мерак да я играя сега, но римейкът оправя нещата.
Макар че в случая римейкът е доста различен, не е просто същата игра с подновен енджин, а самият геймплей е тотално различен.

The_Doctor46
Цитиране
26 октомври 2022
Специално римейковете на РЕ са супер добри.Аз като фен на оригиналните,съм доста доволен. И двете-RE2/RE3 бяха много добре направени. Запазили са основните неща,които правеха оригиналите добри и са добавили някои неща.Затова очаквам с нетърпение римейка на четворката,която редом с Dead Space ,са ми най-любимите сървайвъл игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
26 октомври 2022
Когато е качествен римейк не мисля, че много хора са недоволни. Мен ме дразнят примерно PS5 версията на Persona 5 Royal, която като цяло е просто... вдигнат до 60 фпс. Нещо, което спокойно можеше да се направи с един пач за ps4 версията, ама трябва да се цицат пари. Когато са реално вложени усилия, като РЕ, като при Demon's Souls ремейка, аз нямам против.
Mitko6000
Цитиране
26 октомври 2022
И аз наскоро взех Raccoon City бъндъла с римейковете на 2 и 3, както и Revelations покрай хелоуинската разпродажба в PSN, и разцъквам 2-ката. Много съм доволен до момента. Това е дефиницията на римейк, както и Mafia Definitive Edition. Същата концепция, близка история, но изцяло нова игра, разработена наново. Не само по-полирана графика и леко пипнат геймплей, както при TLoU Part 1 за PS5. Винаги когато видя спор за римейк и ремастър, и разликата между тях, това са примерите които давам.

RE2 беше супер за времето си, но гледайки танк контролите и фиксираната камера (елементи на които хич не съм фен), аз също нямам мегдан да играя старите. Затова и се радвам, че римейковете са по-модерни, защото и съм голям почитател на зомби жанра, колкото и наситен да е той.

Rostik79
Цитиране
26 октомври 2022
Само дето TLOU part 1 не е добър пример, защото е също римейк, а не ремастър.
The_Doctor46
Цитиране
26 октомври 2022
Аз никога не съм бил противник на римейковете,точно обратното.Повечето хора изпускат и смисъла на римейка.Това се прави не за старите фенове,които имат сума часове прекарани в дадена игра,а за "новите" играчи,които поради една или друга причина не са играли оригинала.Естествено се мисли и за старите фенове,запазват се хубавите и емблематични неща за дадената игра.Ако се направи добре,аз съм за подобни издания.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
26 октомври 2022
Rostik79 написа
Само дето TLOU part 1 не е добър пример, защото е също римейк, а не ремастър.

Ами, не съм съгласен. "Римейка" тук, е главно на графиката и изкуствения интелект. Историята, кътсцените и диалога, чисто сюжетно са едно към едно. Геймплея всички очакваха, че ще бъде пресъздаден с подобрени механики от 2-та част, но не. Не съм го играл от първо лице, не мога да кажа дефинитивно, но от това което съм гледал, не виждам почти никаква разлика, чисто технически откъм начина по който геймплея функционира, като сравня "римейка" с ремастъра за PS4 отпреди 8 години (а него съм играл, както и PS3 версията преди това). Даже ако не бях гледал онова кратко видео където обясняват какво е ново, сигурно нямаше да ми направи никакво впечатление като изключим графиката. За мен, това е още по-полиран ремастър, но римейк в никакъв случай, камо ли да се продава на пълна цена. Но, ще видим като излезе за PC, може да си променя мнението.

По мое мнение, римейк е да вземеш основната концепция на една по-стара игра, и да създадеш изцяло нова игра по нея от почти нищо (from the ground up). Точно както Мафия и RE римейковете. Ама при TLOU, не го виждам. Виждам хубава графика и останки от 2013, което в никакъв случай не я прави стара или лоша. А това, че я класифицират като римейк, не значи, че е такъв.

Rostik79
Цитиране
26 октомври 2022
Е, аз го гледам откъм класическата дефиниция - римейк е направено изцяло наново - в смисъл с нов енджин, нов код и всичко, което произтича от това, а не същата игра с повишена резолюция на текстурите и малко пипнато осветление, примерно. Като Kingdoms of Amalur ... или както ремастъра на самия ТЛОУ за ПС4.
Ако разширим понятието с наша си дефиниция, може както искаме да го класифицираме.
Конкретно за ТЛОУ съм съгласен, че разликите се ичерпват с новия енджин, няма почти нищо друго ново, но не е и точно ремастър, защото всичко е направено наново, мисля, че и включително диалозите. Аз също очаквах да вкарат някоя друга новост и в геймплея или някоя нова зона/оръжие/скил/алтернативни маршрути...

Мафия също е почти същата, но се "усеща" по-различна, понеже дистанцията на времето е голяма. Е, вярно, че има някои нови неща в интерфейса и геймплея, а някои даже са даунгрейд спрямо първата (полицаите не те глобяват, ако минеш на червено, не можеш да се возиш в тролеите).

Резидентите 2 и 3 бих окачествил като трета категория (ако мога и аз да си измислям дефиниции) - нещо като total overhaul remake.

<
1
...
554
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.