Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
555
...
751
>
The_Doctor46
Цитиране
26 октомври 2022
Аз не съм убеден,че TLoU се нуждаеше от римейк.Ремастър,да,но римейк? Играта няма и 10 години.За сравнение RE2 е на почти 25,RE3 на 23,а Мафия на 20.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
26 октомври 2022
Именно заради по-големият период от време и скока в технологията, за мен Мафия и RE2 и 3 се вписват в категория римейк, докато TLOU Part 1 си е просто оскъпен ремастър. От 1998, 1999 и 2002 година, технологията и гейм индустрията доста са се променили. От 2013 досега, не чак толкова. Това си е мое тълкуване де. Всеки може да го възприеме както си иска. Мога да призная, че Кучетата са положили малко повече усилия от стандартния ремастър, ама пак не мога да ги сложа в римейк клуба. По-скоро са някъде посредата, но по-към ремастър. Подобно на Spider-Man Remastered. Променили са някои неща, докарали са играта да изглежда, по-добре от оригиналната версия, така че видимо да се откроява, ама иначе опткъм геймплей и механики е същата игра, на пълна цена, щото е полирана повече.
Rostik79
Цитиране
26 октомври 2022
Ама при Спайдърмена поне ремастъра го даваха за малко доплащане, ако имаш първата, ако не се лъжа.
Мисля, че ми даваше опция за 20 лева за ремастъра и се замислих дали не ми се играе пак играта, че ме изкефи и на петицата бих разцъкал отново.

ТЛОУ също мисля като Доктора, че може би нямаше смисъл, но така или иначе вече я има и като гледам има доста хора, които се кефят и си я купуват. Аз, макар и фен, нямам намерения да я вземам точно поради тези причини - все още играта ми е твърде "прясна" и нямам мераци пак да я изигравам, особено щом струва 100+ кинта.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
27 октомври 2022
darkblue
Цитиране
28 октомври 2022
@Mitko6000 - Положението е доста зле май

Charcharo
Цитиране
28 октомври 2022
https://www.sapphirenation.net/why-you-should-try-adaca

Моя статия за ADACA ^

Mitko6000
Цитиране
29 октомври 2022
darkblue написа
@Mitko6000 - Положението е доста зле май

Така изглежда. Просто е неизбежно да се сравнят рицарите с Аркам игрите, особено след като разработчиците са правили и Arkham Origins, която до ден днешен ме радва доста, и мисля за втората най-добра игра в поредицата след Knight. Мъчиха се да ни втълпят, че е нещо различно, и нарочно я направиха в отделна вселена. Но положението хич не е розово, след като отстъпва на 7-годишна игра, на по-стар хардуер. Честно казано, все още бих изиграл Gotham Knights заради историята и самите герои, но вече свалих и максималната цена, която бих платил на 10 лева (само ако разцъкам ко-оп). Иначе спокойно дърпам от Замунда.

The_Doctor46
Цитиране
29 октомври 2022
Аз очаквам Suicide Squad: Kill the Justice League да е по-добрата следваща игра в Батман вселената.Все пак се прави от Rocksteady.Те се справиха доста добре с Arkham игрите,които аз съвсем наскоро изиграх.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
31 октомври 2022
Mitko6000
The_Doctor46

Изтеглих я от замундата и съм разочарован, битките са тромави, нищо общо с батманите. Графиката не е лоша. Единственото което ми допадна е, че града е нормален, нормални хора, разхождат се, техни коли. Всичко останало е ...... бих я изиграл само за да видя сторито.

Mitko6000
Цитиране
01 ноември 2022
Мерси за впечатленията, Дарк! От теб разбирам, че играта вече е в Замунда. Определено ще остане далеч по-нататък в списъка, когато поевтинее и пооправят PC оптимизацията, тъй като и аз искам да видя сторито, но за момента не си струва. Също, като гледам визуално как изглежда, не съм впечатлен, но бих казал, ебахти минималните изисквания. GTX 1660 Ti и Intel Core i5-9600K. За средняшка графика, хич не виждам смисъла, като има къде по-красиви игри, с по-слаб хардуер. Мислех си, че оптимизацията не струва, но това е доста трагично. Догодина като има разпродажба и е на смешна цена, и след като евентуално си взема нов комп, ще я разцъкам. Засега, ще се върна да патрулирам в Arkham Knight.
Rostik79
Цитиране
01 ноември 2022
Явно съм от малкото, които имат пък нулев интерес към това заглавие, дори и безплатна да я пуснат, едва ли ще я пробвам.

Аз уикенда изиграх едно инди-куестче - Deliver Us The Moon. Сай-фай историята биваше, графиката даже и за инди игра беше посредствена, но не ме дразнеше. Музиката обаче беше хубава.
Пъзелите бяха като цяло доста лесни - по принцип не ме бива особено в такива игри, но за цялата геймка нито веднъж не се наложи да ползвам помощ.
Ще има и продължение Deliver Us Mars.

The_Doctor46
Цитиране
02 ноември 2022
Някой видя ли,че Atomic Heart вече има дата на премиера.21 Февруари 2023. Аз си мислех,че покрай войната в Украйна,няма да я пуснат скоро,защото нали се заклеймява вичко що е руско в момента.Аз тази игра я следя с интерес.
Charcharo
Цитиране
02 ноември 2022
Web-Head
Цитиране
02 ноември 2022
Смятам утре да започна цялата Arkham поредица на Батман, но не съм много наясно откъде да започна, май трябва първо "Origins", а веднага след нея Arkham Asylum, правилно ли съм разбрал? Освен това мисля да ги изиграя всичките на компютъра, че до колкото знам на PS5 са 1080p и 30fps, което няма нужда да си го причинявам въпреки по-удобното
управление с контролера.
Напоследък гледах доста геймплей клипове и се зарибих, напомня ми на Marvel Spider-Man откъм бойна система, но с много по-dark атмосфера.
nightwarrior
Цитиране
02 ноември 2022
Да, Origins е първата откъм хронология на историята. Един вид като Year One малко. Иначе по ред на излизане мисля че беше трета. Другите са си по ред на излизане - Asylum, City, Knight.

Имай предвид, че за Origins-a преобладаващото мнение е, че е по-слаба като игра. Но пък ако ти е първа, другите ще ти се сторят по-добри.

Нищо не те спира да сложиш контролер и на РС, ако е в Стийм имаш директно съпорт, само промптовете мисля че бяха като на xbox контролер, ама не е болка за умиране. Ако не си на Стийм, просто свали DS4Windows и си закачи контролера. Няма причина да не ползваш контролер, ако това ти е по-удобно. Единствено дето трябва да си с кабел(освен ако нямаш bluetooth dongle).

<
1
...
555
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.