ТЛОУ също мисля като Доктора, че може би нямаше смисъл, но така или иначе вече я има и като гледам има доста хора, които се кефят и си я купуват. Аз, макар и фен, нямам намерения да я вземам точно поради тези причини - все още играта ми е твърде "прясна" и нямам мераци пак да я изигравам, особено щом струва 100+ кинта.
Моя статия за ADACA ^
Така изглежда. Просто е неизбежно да се сравнят рицарите с Аркам игрите, особено след като разработчиците са правили и Arkham Origins, която до ден днешен ме радва доста, и мисля за втората най-добра игра в поредицата след Knight. Мъчиха се да ни втълпят, че е нещо различно, и нарочно я направиха в отделна вселена. Но положението хич не е розово, след като отстъпва на 7-годишна игра, на по-стар хардуер. Честно казано, все още бих изиграл Gotham Knights заради историята и самите герои, но вече свалих и максималната цена, която бих платил на 10 лева (само ако разцъкам ко-оп). Иначе спокойно дърпам от Замунда.
Изтеглих я от замундата и съм разочарован, битките са тромави, нищо общо с батманите. Графиката не е лоша. Единственото което ми допадна е, че града е нормален, нормални хора, разхождат се, техни коли. Всичко останало е ...... бих я изиграл само за да видя сторито.
Аз уикенда изиграх едно инди-куестче - Deliver Us The Moon. Сай-фай историята биваше, графиката даже и за инди игра беше посредствена, но не ме дразнеше. Музиката обаче беше хубава.
Пъзелите бяха като цяло доста лесни - по принцип не ме бива особено в такива игри, но за цялата геймка нито веднъж не се наложи да ползвам помощ.
Ще има и продължение Deliver Us Mars.
Имай предвид, че за Origins-a преобладаващото мнение е, че е по-слаба като игра. Но пък ако ти е първа, другите ще ти се сторят по-добри.
Нищо не те спира да сложиш контролер и на РС, ако е в Стийм имаш директно съпорт, само промптовете мисля че бяха като на xbox контролер, ама не е болка за умиране. Ако не си на Стийм, просто свали DS4Windows и си закачи контролера. Няма причина да не ползваш контролер, ако това ти е по-удобно. Единствено дето трябва да си с кабел(освен ако нямаш bluetooth dongle).