Мега дразнещо беше, но пък младите бащи сигурно са се кефили Предлагам в тройката да направят баща, майка и син заедно, и майката да кара Кратос да хвърли боклука преди същия да влезе в битка с титани, тролове, дракони и гиганти. Патетик. Но пък хората купуват, лошо няма
Валхалата също е някакво надграждане над Одисеята. Ъпгрейдвяш си селцето, ходиш по рейдове, не трупаш хиляда парчета екипировка след 2-3 битки. Дали беше достатъчно надградено вероятно не. Трябваше повече да наблегнат на сторито, на персонажи и да не я правят толкова дълга. Понеже точно дължината води до усещане на скука, понеже правиш... Кажи-речи едно и също 100 часа.
@lyubohar, не чакай да прати и аз съм му ги искал. Но имай предвид, че първа до трета не са и вероятно няма да излязат на РС, което автоматично им дава 10ка преди изобщо да е почнало оценяването, защото...
Иначе не просто, че ме кефи новия GoW, аз мисля, че не харесвам старите. Минах трите... мисля миналото лято емулирани и се усещаше като задължение, просто за да стигна до по-готиниата част(сторито). Не казвам, че са лоши, явно просто не са моето.
И аз съм в този клуб. Има някои от старите които харесвам (реално това са Ghost of Sparta и 2-ката). Останалите стават, но не са нещо кой знае какво (3 и Chains of Olympus). Единствено най-първата мисля, за невероятно скучна. Навремето, имах GOW Collection за PS3. 2-ката ми беше приятна, но на първата щях да заспя на 1-вия час. На Ascension само демото бях пробвал. Геймплея е забавен, но омръзва. Тези които харесвам, са които не ми омръзнаха бързо.
За сметка на това, тази от 2018 си ми дойде като глътка свеж въздух. Най-вече историята, която беше нещо различно от "Боговете преебаха Кратос за стотен път. Ще ходи да ги трепе да си отмъщава".