Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
557
...
751
>
vldir
Цитиране
04 ноември 2022
Предната God OF War Кратос ми наду главата с това boy през 20сек. Пропускам.
LethianDream
Цитиране
04 ноември 2022
vldir написа

Мега дразнещо беше, но пък младите бащи сигурно са се кефили Предлагам в тройката да направят баща, майка и син заедно, и майката да кара Кратос да хвърли боклука преди същия да влезе в битка с титани, тролове, дракони и гиганти. Патетик. Но пък хората купуват, лошо няма

nightwarrior
Цитиране
04 ноември 2022
@The_Doctor46 Е то точно там е разковничето. Ако не беше МЕ игра казваш 7. Което не е шедьовър, но и е над средното. Аз това казвам, обективно не беше толкова зле, субективно оценката и спада заради други фактори. Стрелбата и като цяло битките бяха подобрени спрямо 3, експлорейшъна на планетите също беше върнат. Провалиха се с история, с техническо изпълнение и други работи.

Валхалата също е някакво надграждане над Одисеята. Ъпгрейдвяш си селцето, ходиш по рейдове, не трупаш хиляда парчета екипировка след 2-3 битки. Дали беше достатъчно надградено вероятно не. Трябваше повече да наблегнат на сторито, на персонажи и да не я правят толкова дълга. Понеже точно дължината води до усещане на скука, понеже правиш... Кажи-речи едно и също 100 часа.

@lyubohar, не чакай да прати и аз съм му ги искал. Но имай предвид, че първа до трета не са и вероятно няма да излязат на РС, което автоматично им дава 10ка преди изобщо да е почнало оценяването, защото...

darkblue
Цитиране
04 ноември 2022
Mitko6000
Цитиране
04 ноември 2022
Доста са подобрили осветлението във финалната игра. Определено ще си я взема след няколко месеца, но ще трябва да завърша първата преди това
Гледах малко comparisson за това как изглежда на PS4 Pro, и изглежда доста добре оптимизирана. Имайки предвид че именно на 4-ката са започнали да я правят, не се изненадвам.
The_Doctor46
Цитиране
04 ноември 2022
Найт,за геймплея съм съгласен,но почти всичко друго,което можеха да объркат,объркаха.Само като се сетя за враговете,Кет ли бяха,не си спомям и ме избива на смях.По-малоумни и безлични същества едва ли можеха да измислят,дори и да се бяха напънали.Планетите бяха добре,да,също и новата приятелска раса не беше зле.Като цяло се надявам ME4 да e доста по-добре ,но пък силно се съмнявам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
05 ноември 2022
Просто GoW 1,2 са най-добрите от серията. Закърмен съм с тях и гръцката митология е в пъти в по яка от скучната скандинавска. Не че няма да я играя, ппеорднал съм рагнарока, но знам че ще е още от същото, като предната. Само Божествата и Naughty Dog могат да надграждат супер мн със всяка следващата игра.
А новата AC Mirage ще е тотално лайно, дето ще скипна, искам си 100те часа и кусур и огромен мап.
lyubohar
Цитиране
05 ноември 2022
Не помня отдавна да съм псувал толкова колкото на скриптираните "survive" битки в A Plague's Tale. Не знам някой от разработчиците тествал ли ги е тия неща въобще, но са ужасно фрустриращи и прекалено много в играта. Франсе и софтуер са несъвместими понятия, за пореден път се убеждавам. Толкова ли не се научиха как се създава "трудност" в игра...
bojosan
Цитиране
05 ноември 2022
vldir написа
vldir написа
тоя бой ме подлуди направо и я зарязах
това не е никакъв год ъф уар , абсолютно нищо общо
Web-Head
Цитиране
06 ноември 2022
Май само мен ме кефи новия GoW и с нетърпение очаквам новата част. Колкото до AC: Mirage - очертава се да е първата след Origins, която ще играя докрай и ще е това, което искам. Радвам се, че ще е по-кратка, радвам се, че се завръщат към корените си.
Odyssey и Valhalla ги играх около 20 часа и после само най-важното на recap в youtube, за да не изоставам с историята.
Кво да му играя на тва 100 и кусур часа, други игри няма ли за играене, баси. Искам по-кратки игри, 25-30 часа е абсолютно достатъчно с възможност който иска да играе повече - странични куестове, челинджи и т.н. Ама да ме задължават да играя някви скучни куестове, без значение за историята само и само да разтягаме геймплея... НЕ! Макар, че сигурно зависи и от самата игра. Origins съм я играл 3 пъти! А е дълга игра с огромен свят, обаче толкова ме радваше атмосферата, саундтрака и въобще геймплея, че нямаше как. Любима ми е и от цялата поредица между другото.
nightwarrior
Цитиране
06 ноември 2022
To Валхалата беше нелепо дълга, Одисеята реално ако караш само по-сторито мисля, че беше около 40 часа. Не че тва са малко, ама като за игра с отворен свят, не е нещо фрапиращо.

Иначе не просто, че ме кефи новия GoW, аз мисля, че не харесвам старите. Минах трите... мисля миналото лято емулирани и се усещаше като задължение, просто за да стигна до по-готиниата част(сторито). Не казвам, че са лоши, явно просто не са моето.

The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2022
Всичко си зависи от самата игра.Примерно Elden Ring ми отне към 80 часа на първо изиграване,но след като минах RadaBeast ,не активирах финала,а се върнах да обикалям де що има подземия и тн,та общо над 100 часа.Нито за секунда не съм скучал или пък да искам да свършва по-бързо.В момента сигурно имам над 500.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
06 ноември 2022
Web написа
Май само мен ме кефи новия GoW и с нетърпение очаквам новата част.

И аз, и аз.
Mitko6000
Цитиране
06 ноември 2022
lyubohar написа
Web написа
Май само мен ме кефи новия GoW и с нетърпение очаквам новата част.

И аз, и аз.

И аз съм в този клуб. Има някои от старите които харесвам (реално това са Ghost of Sparta и 2-ката). Останалите стават, но не са нещо кой знае какво (3 и Chains of Olympus). Единствено най-първата мисля, за невероятно скучна. Навремето, имах GOW Collection за PS3. 2-ката ми беше приятна, но на първата щях да заспя на 1-вия час. На Ascension само демото бях пробвал. Геймплея е забавен, но омръзва. Тези които харесвам, са които не ми омръзнаха бързо.

За сметка на това, тази от 2018 си ми дойде като глътка свеж въздух. Най-вече историята, която беше нещо различно от "Боговете преебаха Кратос за стотен път. Ще ходи да ги трепе да си отмъщава".

Rostik79
Цитиране
07 ноември 2022
Аз се кефя понякога и на дълги игри. Одисеята и Валхалката ми действаха доста релаксиращо да ги играя вечер за по час-два след работа и да си правя по-дълги маратони събота/неделя. Още повече и че са доста лесни като ниво на трудност. Някак си приемам ги като форма на санд-бокс светове, в които произволно си обикаляш и се трепеш, говориш с НПЦ-та, красиви гледки и бавно, бавно се движиш по основното приключение на героя. Не се напрягаш с трудни босове и пъзели... По някое време писва, де и сменяш с друго заглавие от друг тип.
Неизиграни игри поне има колкото щеш.
<
1
...
557
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.