Forspoken мисля да го скипна засега, че видяното до момента съм раздвоен, изглежда добре, има интересни неща, ама ми се струва, че много се пъне да е cool. Ще видим като излязат ревютата, но със сигурност няма да ми е ден1 покупка.
Другиден ми идва новия Fire Emblem, та за тоя месец май ще е това. Поглеждах към Dead Space, ама все си мисля, че ще си струва само ако не съм играл оригинала, пък то...
Гледах One Piece Odyssey, aко я имаше за суич щях да я взема. Някак си походовите там са ми по забавни, щото мога да вмъкна някоя битка докато съм на път, без да се мъча, ама...
Като втората (която е хем прикуел, хем сикуел на първата) особено с онлайн механиките е подходяща и за хора дето предпочитат да им е лесно. Има едни червени духове(загинали играчи или нпс-та) като ги призоваваш можеш да им фармиш екипировката, но освен това дропвяр и едни тоукени. Въпросните тоукени можеш да ползваш да призовеш приятелско нпс(било генерирано от играта или копие на съществуващ играч). Можеш да си водиш това синьото из нивата, да ти помага за мобове, за бос, дори за фарм на тия червените. Един вид в като лесната трудност(един вид като духчетата в Елден Ринг). Не знам можеш ли да призоваваш повече от едно(не наведнъж а едно след друго), щото честно казано не съм ги ползвал толкова, но могат да се ползват като помощни колела.
П.С. Гледах преди месец,два демото на Wu Long,някаква смесица между Секиро и НИОХ. То интерфейса си е почти същия като в NIOH.
Wo Long е играта която чакам с най-голямо нетърпение в момента именно като фен на Секиро и Нио.
https://www.vg247.com/wo-long-fallen-dynasty-accessible-souls-like-elden-ring-game-pass
П.П. Тренда, ако има такъв, бих казал че основно тръгна точно от Code Vein, просто тя не беше толкова вайръл, и сега всичко се приписва на Елдъна.