Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
576
...
751
>
The_Doctor46
Цитиране
20 януари 2023
Returnal порта за PC идва на 15 февруари. Още товар за бюджета.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2023
Гледам Forspoken взима доста ниски оценки.Само комбата е фън доколкото разбирам. Явно на някое намаление ще чакам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
23 януари 2023
да и аз това гледам. Forspoken май ще е средняшка игра, ако не провал.
BloodDagger
Цитиране
23 януари 2023
Аз бях и цъкал демото преди месец някъде и не ме впечатли особено. Traversal-а е фън, както и комбата, но някак не се усеща тежест при битките. През цялото време ми напомняше на FF15, което не е учудващо, предвид че и двете игри са с един и същ engine.
Rostik79
Цитиране
24 януари 2023
То не само енджинът е същия, ами и разработчикът е същия на двете игри. Или по-скоро от хора, които са правили Фантазията.
Обаче ми направи впечатление, че музиката е на Беър Макриъри и Гари Шиман (вторият го знам от Биошок, който ми е един от любимите гейм-саундтраци).
Пуснах си за даунлоад демото, че като се прибера да го видя.
BloodDagger
Цитиране
24 януари 2023
Да, разработчикът също е същият. Музиката вчера като раздвиших пак демото взе, че ми хареса, но не предполагах, че е от композиторите зад BioShock и God of War. Ето защо ми е харесала
nightwarrior
Цитиране
24 януари 2023
То хубаво музиката, ама от дудненето на тая и на гривната(или каквото там беше), сложно да и се насладя. Не знаех за енджина, но това прави перформънса и на всички машини(pc и конзоли) още по-смехотворен.

Това, заедно с ревютата трайно я пренася в категория "ако много я намалят, може и да я пробвам, ама по-скоро към не...". Категория, която си създадох заради Gotham Knights

Rostik79
Цитиране
24 януари 2023
Ами малко стрийм гледам - визуално изглежда даже една идея под Валхалата, примерно, а Форспоукън даже не излиза за ПС4, защото уж трябва да демонстрира мощта на ПС5. Говоря за стрийм именно от ПС5. За компютър може би ще е по-добре.
Засега и за мен е в "разширения" списък. Като се появи на 40-50 лева може и да се замисля.
Бих предпочел засега Callisto Protocol или Елден Ринг или Ghostwire Tokyo.

Впрочем някой играл ли е Ghostwire Tokyo? Изглежда ми с интересен геймплей, но май не е обсъждана тук.

darkblue
Цитиране
24 януари 2023
Тая игра още като пуснаха първия геймплей и си казах че ще е фейл

Ghostwire Tokyo - верно имаше такава игра - хари потър хорър

The_Doctor46
Цитиране
24 януари 2023
Историята се минавала за 12 часа според едно от ревютата.Предполагам е на най-ниската трудност или нормална,но едва ли е много разлика на високите.Останалите мисии били здраво еднообразни,с една дума-скука. Нямало смисъл да разкриваш картата.Аз мислех да я взема,а да пропусна римейка на Dead Space,но след ревютата нещата се обърнаха.Ще пусна EA play pro за 30 кинта и т'ва е.Просто ми е любима и ми е интересно има ли нещо различно,освен по-добрата графика.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
24 януари 2023
Rostik79
Цитиране
24 януари 2023
Почва в метакритик ударно с ... 68 точки. Вероятно като излязат потребителските ще са още по-ниски, защото за заглавия на големи издатели традиционно се помпят оценките от така наречените "критици".
Което означава, че цената бързо ще падне и вероятно и ще се появи по-бързо в абонаментните каталози. Така или иначе не съм я броил да я играя скоро.
nightwarrior
Цитиране
24 януари 2023
Rostik79 написа
Впрочем някой играл ли е Ghostwire Tokyo? Изглежда ми с интересен геймплей, но май не е обсъждана тук.

Аз не още, приятел ми я хвали, че била с интересен геймплей, стори и сетинг, обаче много страдала от това, че е с отворен свят, който се усещал празен. Обикалял си само за някакви колектъбълс. Щяла да е по-добре да е линейна и толкова.

Сигурно ще я играя тази година, но по-нататък.

Mitko6000
Цитиране
24 януари 2023
The_Doctor46 написа
Историята се минавала за 12 часа според едно от ревютата.Предполагам е на най-ниската трудност или нормална,но едва ли е много разлика на високите.Останалите мисии били здраво еднообразни,с една дума-скука. Нямало смисъл да разкриваш картата.Аз мислех да я взема,а да пропусна римейка на Dead Space,но след ревютата нещата се обърнаха.Ще пусна EA play pro за 30 кинта и т'ва е.Просто ми е любима и ми е интересно има ли нещо различно,освен по-добрата графика.

Не ми беше в списъка за новата година и като гледам, няма да бъде.

Charcharo
Цитиране
25 януари 2023
https://www.4a-games.com.mt/4a-dna/studio-update-exodus-sdk

4A пускат SDK за Metro Exodus.

<
1
...
576
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.