Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
582
...
751
>
bojosan
Цитиране
01 февруари 2023
The_Doctor46 написа
Любо,повечето хора бихме карали ако имахме възможности. Божо,ако имаш пари за всичко споменато,защо да не си вземеш?

С такива мега скъпи коли и къщи започваш да биеш на очи. А дявола нито оре нито копае..На много богати българи им свиха сърмите, и ги доведоха до инвалидна количка.
Rostik79
Цитиране
02 февруари 2023
bojosan написа
... Всичките си пари бих дал за жени и пътешествия по света.

Е, това е приказка!
Бих добавил и дрога

darkblue
Цитиране
02 февруари 2023
LethianDream
Цитиране
02 февруари 2023
Какви дроги и жени, бе! Имате игри да играете, тоя беклог няма да се изчисти сам
Rostik79
Цитиране
02 февруари 2023
Правилно, жените са до време, геймингът е до гроб!

Атомното сърце засега много радва от трейлъри и описание. Може би най-чаканото заглавие от мен за годината заедно с новия Jedi. Малко притеснява фактът, че се води отворен свят, а казват от създателите на играта, че ще отнеме "над 25 часа", което не е много, но и не е малко. Стига да не са тези 25 часа за "completionist", а основната кампания да се минава за 10-15 часа.

nightwarrior
Цитиране
02 февруари 2023
LethianDream написа
Какви дроги и жени, бе! Имате игри да играете, тоя беклог няма да се изчисти сам

Няколко линии чертаеш и после ти се отваря гейминг цяла нощ

The_Doctor46
Цитиране
02 февруари 2023
Всеки с приоритетите си.За мен ,да си даваш парите по жени, е един от най-безсмислените начини да ги похарчиш.Може да минеш и без да даваш много. За дрога да не споменаваме.Такива л***а никога не бих пробвал.Сърцето ще е кратка, да.Много е малко 25 за игра с отворен свят.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
02 февруари 2023
Да, повечето хора дори не съзнават, че вредят на здравето си така с цигари, алкохол и дрога, но хората са различни, едни харесваме жени, други мъже, трети жени и мъже, четвърти даже харесват Forspoken- шарен свят
И аз дрога никога не съм пробвал, а за цигари като малък ме натискаха приятелите да пуша, но аз бях твърд, имам лични причини да мразя цигарите.
Атомик-а на Паса ще я видя, но съм леко скептичен напоследък. За сметка на това от идващите неща Dead Island 2 и Resident Evil 4 както смятах да ги скипна, сега ми станаха задължителни след няколко изгледани трейлъра.
nightwarrior
Цитиране
02 февруари 2023
LethianDream написа
четвърти даже харесват Forspoken

E тези са извратени.

Е аз като казах за линийте се шегувах, най-близкото до дорога дето съм вземал преди време бяха болкоуспокояващи при дископатия. Цигари съм пробвал като ученик, ама толкова, не ме хванаха.

Атомика ще го видя ама едва ли ще е на релийз. Нещо имам някакви опасения, може би неоправдани, ама да видим като излезе. Като почти нулев фен на Хари Потър (гледал съм някои от филмите, но честно казано не помня и кои точно), се хайпвам за Хогуортс, ама да видим.

bojosan
Цитиране
02 февруари 2023
The_Doctor46 написа
За мен ,да си даваш парите по жени, е един от най-безсмислените начини да ги похарчиш.
Нема батко, не става иначе. Мангизите са най сигурната и безотказна стръв. Спестява и камара въртележки, напъвания и влизания във филми. А и с тех изборът става на практика безграничен.
LethianDream написа
Атомик-а на Паса ще я видя, но съм леко скептичен напоследък. За сметка на това от идващите неща Dead island 2 и Resident Evil 4 както смятах да ги скипна, сега ми станаха задължителни след няколко изгледани трейлъра.

И аз чесно казано съм скептичен за Атомик. Ама ще видим. А резидента вече го преорднах.
vanmx
Цитиране
02 февруари 2023
nightwarrior написа
Няколко линии чертаеш и после ти се отваря гейминг цяла нощ

Майтапа настрана, ама наистина имах един съквартирант дето смъркаше пико преди среднощните си гейм сесии за да е по-добър на CS-а

The_Doctor46
Цитиране
02 февруари 2023
Аз съм спортна натура.Не съм се спирал откакто бях на 7 години и така до днес.Това ми е второто хоби-спорт.Не пия,не пуша,никога не съм пробвал,цигарите де.Навремето като тийн пиех,но и това зарязах.Просто не ми харесва.Колкото до игрите,февруари имам интерес освен към "сърцето",Returnal ,а и Wanted Dead.Returnal е ясно,добра е,така че поне тя е сигурна.Гледах за 4K ray tracing иска 32 BG RAM.Първата игра,която изисква.Не че е проблем де.Другите две ще ги видим.Март Wu Long,The Last of us,Jedi,Resident Evil 4 remake.Последната ми е супер любима.Capcom се справиха с предните римейци,очаквам и тази да е добра.Хитър Потър го прпускам,поне за сега.Никога не съм чел или гледал нещо от вселената.Ако половината игри излязат добри,бюджета ще отънее
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
02 февруари 2023
И аз се чудя още за Греъм Потър, но май ще го взимам и то делукс изданието, играе ми се точно нещо такова магическо, дано игралната система е добра. Края на февруари излизат още няколко добри игри, на които пуснах трейлъри в другата тема, а след това God of Rock, Dead Island 2 и Resident Evil 4 са ми задължителни.
Лятото новия Стрийт Файтър и Диабло 4, абе силна година се очертава
Нещо се затъжих напоследък за Голъм, тотално изпадна тая игра от радарите, а ще ми е мега яко да играя с тоя оглозган шизофреничен шмиргел. Дано я пуснат тази година.
darkblue
Цитиране
02 февруари 2023
Божко и Ростик искат да са Ban Bilzerian
darkblue
Цитиране
02 февруари 2023
@LethianDream - за диаблото и аз съм много надъхан, ще правим мулти
<
1
...
582
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.