Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
583
...
751
>
Rostik79
Цитиране
02 февруари 2023
За мен доста слаба година се очертава.

Dead Space
Alan Wake 2
Atomic Heart
Jedi Survivor

И горе-долу това е. Е, има и други силни (надявам се) заглавия - СТАЛКЕР 2 ми е много интересно, но излиза ексклузив за Виндолс/ХБокс и няма да мога да го играя. Диаблото и Стрийт Файтер са си институции сами по себе си, но не са мои игри. За Хогуортса доста хора имат очаквания, но тази вселена някак си не ме вълнува, макар че сега гледам филмите и трябва да призная, че не са лоши, но не ме зарибяват.

Гледам, че PRAGMATA я водят уж за 2023-та, но малко ме съмнява да излезе тази година. Пък и даже не се знае какво точно ще е, но ми е интригуващо заглавие.
Новият АСАСИН също май е тази година. Ще го видим какво ще е и това.

Mitko6000
Цитиране
02 февруари 2023
Spider-Man 2 за PS5, също бих добавил към списъка. Също и Dead Island 2, Avatar Frontiers of Pandora и AC Mirage. Да, имам съмнения за последните 2, особено след като и Убисофт в момента, хич не са в добро положение, но имам и известни надежди, че може да стават.
Charcharo
Цитиране
02 февруари 2023
За мен е силна година
STALKER 2
Men of War 2
Company of Heroes 3
Amnesia: The Bunker

Това искам

Rostik79
Цитиране
02 февруари 2023
Всъщност като се замисля 6-7 силни заглавия за година си е добре. Особено за 2023-та. Може би трудно ще имаме вече години като 2012-та, когато вижте какви заглавия излязоха, така че и на това може да сме доволни.

Borderlands 2
Dishonored
Mass Effect 3
Far Cry 3
Max Payne 3
Halo 4
Diablo 3
Darskiders 2
Sleeping Dogs

Това са най-отличените заглавия за тази година, но и други имаше. Всички тези игри са малко или много и до днес актуални (оня ден цъках точно BL2 и си имаше хора по сървърите). 2013-та също е с яки игри.

lyubohar
Цитиране
02 февруари 2023
1997:
Mario Kart 64
X-Wing vs Tie Fighter
Dungeon Keeper!
Carmageddon
Gran Turismo
Final Fantasy VII
Grand Theft Auto
The Curse of Monkey Island
Star Fox 64
Age of Empires
Blade Runner
Quake II
Blood
Diablo
Fallout

не е мой списък, потърсих хората какво считат за най-великата година, и ми попадна тази, както и няколко други, разбира се

nightwarrior
Цитиране
02 февруари 2023
Не знам и аз не се зарибих по Потър вселената, както казах няколко филма съм гледал ама толкова. Но играта ми изглежда интересна от видяното. Малко по-мрачна е от книгите/филмите доколкото разбирам, например мяташ "забранени" магии(такива които убиват и т.н.). Отворения свят ако е вярно всичко изглежда интересен.

Това пак от позицията на човек който не е фен, ако бях, сигурно щях да се изпускам вече, щото остават само няколко дни.

Докато стигна до нея ще гледам да привърша Dead Space. На 16ти излиза Wild Hearts която мислех да я цъкам по-нататък, ама така и така е в ЕА абонамента, ще се тества. По нататък Atоmic-a, Jedi-a, новата Zelda, новото Final Fantasy, дай боже Spider-a, Stalker-a и Starfield и се очертава приятна година. Гаранция пропускам нещо, а вероятно ще обявят още до края на годината.

vanmx
Цитиране
02 февруари 2023
Нищо не може да бие 2004-та откъм игри
Mitko6000
Цитиране
02 февруари 2023
vanmx написа
Нищо не може да бие 2004-та откъм игри

2007-ма също.

vanmx
Цитиране
02 февруари 2023
Mitko6000 написа
2007-ма също.

Съгласен съм, тази година е началото на модерния гейминг

The_Doctor46
Цитиране
02 февруари 2023
Според мен 2007 е по-силната година.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
03 февруари 2023
vanmx
Цитиране
03 февруари 2023
.
vanmx
Цитиране
03 февруари 2023
edit: Бъгав форум, двоен пост...
vanmx
Цитиране
03 февруари 2023
Call of Duty 4 направи фурор и доста игри и до днес следват концепциите на тази игра. От там тръгна саморегенериращате се кръв, хит индикаторите, перкове, отключване на неща с xp points, яко скриптираните елементи при разказването на историята, наблягането на стелт мисиите (след мисията в Чернобил всички започнаха да експлоятират на макс тази идея). Не че преди нямаше такива неща, но след успеха на това COD4 всички нови игри, независимо от жанра имат малко или много от тези неща, реализирани абсолютно по същия начин. В началото беше даже прекалено. Всеки шутър който може да се играе с контролер, директно използва дори контролите от конзолните верси ина CoD4 - като хвана PS5 контролера да играя шутър, не ми трябва да разучавам кой бутон какво прави, защото вече имаме стандарт.

Assassin's Creed - не съм ги играл дотолкова игрите че да мога да заключа, че сегащните нямат нищо общо, но тази игра може да се каже че бе началото на този тип игри с отворен свят, след нея съм играл доста подобни на нея, реално почти всяка популярна игра която не онлайн шутър е накакъв AC клонинг с със сменени декори - например Horizon, Days Gone дори няпомнят на AC.Тази игра реално направи манията по отворения свят, дотолкова голяма че сега чак започнна да ми става мъчно че и сега почти не излизат стандартните "коридорни" игри.

Tomb Raider Anniversary пък няма нищо общо със игрите от 90-те, но пак се усеща като нова игра и е доста близка като Uncharted.

Просто 2007-ма излязоха игри които наложиха някакви стандарти и като механики, и като презентация, графичен интерфейс и като бюджети и като всичко, стандарти които и сега си се следват. Някои от тези неща като QTE елементите или cover based шугърите тип Gears of War (пак от 2007-ма) се задържаха само няколко години, но останалото си важи и до днес. Това е и годината началото на силни поредици.

За God of War 2, Crysis и Stalker бих казал че са едни от последните заглавия представители на старата школа. Като си пусна игра от 2007-ма имам чувството че играя нова игра с по-скапана графика. Като си пусна нещо дори от 2006-та вече се потапям в атмосферата на някаква минала епоха. 2004-та мисля че е епогеят на тази епоха, затова 2004 печели според мен

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
03 февруари 2023
<
1
...
583
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.