Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
584
...
751
>
Mitko6000
Цитиране
04 февруари 2023
Тия стандарти с регенрираща кръв, мръсни кинематографични пейзажи с кафеви, тъмнозелени и блатни цветове, и нулев UI, ги въведоха още с излизането на Xbox 360. Такива бяха годините.Повече игри за тийнове и възрастни и дай повечето неща да са edgy. Сега в днешно време, още ги има, но гледам и старите елементи се връщат в някои игри. Да има за всеки по нещо.
Charcharo
Цитиране
06 февруари 2023
nightwarrior
Цитиране
06 февруари 2023
Този тест с оглед 1050ката ми идва малко безсмислен. По-любопитно би ми било система дето с лекота покрива изискванията, срещу такава дето се мъчи с играта дори при нормални условия.

Щото при система трудно покриваща минималните, някой кадър тук, някое лагване там, е приемливо, но ако системата ти ги покрива стабилно и се спъва заради Денувото(а не въпреки него), тогава е по-криво.

Макар че в крайна сметка ако Денувото го направят да не ми трови игрите, ще съм напълно ок с него. Игрите така и така си ги купувам, просто нека вървят нормално.

Mitko6000
Цитиране
06 февруари 2023
Гледам излязоха първите walktrough-та и ревюта на Hogwarts Legacy. Като гледам изглежда доста стабилна играта и се възприема позитивно. Не съм върл фен на Хари Потър, затова както повечето игри излизащи тази година, сигурно ще чакам малко да падне цената, но определено си затвърди мястото в списъка ми.
Web-Head
Цитиране
06 февруари 2023
Играта изглежда феноменално, ревютата са добри. Едвам чакам утре вечер да я пусна и да играя. Картата е огромна, това не е само Hogwarts, а цяло приключение в магическия свят.
Транссексуалните опитват да я бойкотират, обаче не се получава. Превърна се в най-предварително купуваната игра след GTA V.
The_Doctor46
Цитиране
06 февруари 2023
Годината започва силно. DS римейка е страхотен,сега и Хитър Потър. Радвам се,че е добра игра,но аз едва ли ще я взема в момента.Не съм много фен.Като Митко,на намаление евентуално,а не е като да няма нови игри в следващите 2 месеца.Колкото до ЛГБТИ общността,издателите едва ли са се притеснявали.Те са някакви си 3-4 % от населението.Много малка част от пазара
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
07 февруари 2023
The_Doctor46 написа
Те някакви си 3-4 % от населението.Много малка част от пазара

Те тия не са страшни, страшни са болните дето им се водят "защитници" те са повече, ама кво да се прави, медицината и технологията ни са толкова напреднали, че за жалост естествения подбор не сработва...

Иначе играта изглежда страхотно, ще я взема ама сигурно чак петък, без друго през седмицата почти няма да имам време за нея, то иначе делукса май в сряда се отключва. Феновете изглежда ще се накефят на макс, щом на такива странични като мен се харесва

The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2023
Да,прав си,но някакъв процент от защитниците са си чисти лицемери.Дори с всичките SJW-та,пак не са толкова много.Според статистиката,Джоан Роулинг е влязла в клуба на милиардерите миналата година,с доста добри приходи.Бойкот или не,жената си е търсена.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
07 февруари 2023
И аз не съм фен на Христо Трика, нито един филм не съм гледал. Ще я взема като настане суша и няма какво да се цъка. Както каза един психолог " много от тея защитници са отворени и плямпат, ама като сина им доведе момче в къщата и после ми ревът на дивана "
Rostik79
Цитиране
07 февруари 2023
Усещам как Форспоукън, която има донякъде сходна концепция - "стреляш" с магии, отворен приказен свят, тийн-герой - набързо ще потъне. Голяма грешка, че я пуснаха толкова близо до Хогуортс.
logout
Цитиране
07 февруари 2023
Нощеска пробвах Hogwarts Legacy, още съм на пролога, но като за начало добре изглежда, има възможност за комбота и поне в начлото си личи, че са се постарали с обстановката (но по-вероятно е да го виждам така, понеже нямах големи очавания). Единствено към момента съм разочарован от възможностите с джойстика и 3D аудиото, но по настройките се вижда, че при летене с метлата се ползва жиросензора.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
The_Doctor46
Цитиране
07 февруари 2023
Rostik79 написа
Усещам как Форспоукън, която има донякъде сходна концепция - "стреляш" с магии, отворен приказен свят, тийн-герой - набързо ще потъне. Голяма грешка, че я пуснаха толкова близо до Хогуортс.
Не е грешката,че я пуснаха близо,защото няма как да знаят дали Хогуортс-а ще е читава.Грешката е,че не са се постарали повече. Forspoken като геймплей(поне така казват всички ревюта) е супер добра,но всичко останало куца.На клипчетата си личи,че е фън.Има основа,но кофти реализация.Ако другото беше добре направено,за мен щеше да е по-привлекателна от Хогуортс.
darkblue
Цитиране
07 февруари 2023
Rostik79
Цитиране
07 февруари 2023
Аве не знам. С франчайз като Хари Потър не можеш да се бориш, особено на негова територия. Гледам разни хора (и то в България) пишат, че направо са си взели ПС5 заради тази игра и са я преорднали преди месеци. Даже се учудвам и тука от потребители, че имат мерак за играта, при това не-фенове на франчайза. Само заради името, вече има две дължини преднина пред конкуренцията. Ако ще правиш заглавие, което жанрово, тематично и геймплейно да се изправи пред Хари Потър игра и излиза в рамките на 1-2 седмици с него, трябва да е не само добро, ами направо феноменално, а на всички е ясно, че Форспокън е всичко друго, но не и феноменално заглавие.
За мен е груба грешка на маркетинга. Трябвало да го пуснат примерно 6 месеца по-късно. Но понякога не може да се предвиди и зависи и от други неща.
morgoth_srs
Цитиране
07 февруари 2023
The_Doctor46 написа
Да,прав си,но някакъв процент от защитниците са си чисти лицемери.Дори с всичките SJW-та,пак не са толкова много.Според статистиката,Джоан Роулинг е влязла в клуба на милиардерите миналата година,с доста добри приходи.Бойкот или не,жената си е търсена.

То бойкотът е на крайнолевите гейммедии, като Kotaku, VG247 и Rockpapershotgun. В тях за играта не е писано от година и повече.
Не знам за вас, но аз отдавна не ги посещавам тия сайтове - само сега проверих от любопитство.
<
1
...
584
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.