Другото, не мога да си определя на какъв режим да я играя. Засега съм се спрял на Fidelity RT с отключени кадри и в busy areas е 30fps, но в по-празните видимо стига 45-50fps и не знам, не знам. Най-готино е с performance mode, но усещам, че се губи доста детайл.
Мое ^
Kaто недостатъци мога да посоча няколко неща
-NPC-тата ако не са за някакъв куест, въобще не са разговорливи, дори да се бутнеш в тях, да ги омагьосваш или каквото и да правиш. Дори в "Орденът на Феникса" която е от преди 16 години имаше възможност да предизвикваш случайно NPC на дуел, ако се блъснеш в него те обиждаше и ти казваше да внимаваш, други просто те поздравяваха. Тук това ми липсва, леко убива дълбочината на атмосферата.
-Второто пак е свързано с първото, през нощта замъка е празен, няма хора освен духове и като отидеш в общите стаи или спалните също няма спящи хора. Това е важен детайл, също убиец на атмосферата. Да, това е незначително за един геймър, който просто иска да играе готино RPG, но за един Хари Потър фен който цял живот е чакал такава игра е леко разочароващо, ние (феновете) очаквахме едва ли не sims игра в Hogwarts. И сигурно проблема си е в нас.
P.S - Случиха ми се няколко неща, които включваха паяци и като човек, който се ужасява от паяци едвам ги изиграх, анимирали и озвучили са ги брилятно, щом така ме побиват тръпки като пролазят някъде около мен и им се чуе крясъка като ги запаля...
Сигурно има още безкрайно много неща в играта. На мен картата си ми е сива, аз общо взето от Hogwarts и близките околности не съм мръднал даже.
Още съм сравнително в началото, но изглежда с голям любов е работено.
Замъка да е празен през ноща е ок, но да няма хора по леглата си е недоглеждане. Бойната система си е правена за контролер обаче. На мишка и клавиатура може с някои хватки ама ще си счупи пръстите човек.
Това за паяците на РС май е решено, гледах в нексуса някакъв мод за арахнофоби. Не знам с какво ги заменят, аз проблеми с паяци нямам, спомням си в Скайрим ги сменяха с мечки.
Прави ги на кутии? Явно си е сериозен проблем при някои хора. Аз затова се сетих и за мода за Скайрим.