Замъка да е празен през ноща е ок, но да няма хора по леглата си е недоглеждане. Бойната система си е правена за контролер обаче. На мишка и клавиатура може с някои хватки ама ще си счупи пръстите човек.
Последните дни гледах доста геймплей и ревюта и явно играта се е получила супер. И аз съм нулев фен на Хари Потър, но ме хвана и мен един хайп малко. Чудя се дали да не си я взема играта още сега на 5-цата. И без това навърших 26, на 7.02. Може да си направя подарък. Ще видя още няколко дена дали ще ме държи мисълта и ако стане, и аз ще се метна.
@Mitko6000, нападай човек, заслужава си, гарантирам! Даже можеш да гледаш някой от ХП филмите, гарантирам ти, че ще разпознаеш много неща от тях в играта и това, което си харесаш от филмите ще ти е любопитно да го explore-ваш в играта още повече.
Човек аз издържах на секс сцената с Аби, нищо не ме плаши в гейминга вече.
При Village имах по-скоро гнусни моменти, отколкото страшни.
Аз първите 3 филма съм ги гледал, така че не е като да нямам познания. 😃 Просто никога не съм бил върл фен. Но дори и част от игрите по филмите съм цъкал навремето. И точно тази надмина първоначаните ми очаквания. Май ще прежаля парите за кефа. 😃 Пък Jedi survivor, и Dead Space ще останат за по-нататък.
Сещам се за Alien Isolation. Веднъж пробвах опцията да включа микрофона и докато Пришълеца беше до мен, беше много трудно да не издавам звук който да се чуе. Попринцип, повечето хоръри мога да ги понасям без толкова много проблем. Дори и пришълеца не е толкова страшен, като се играе нормално. Но като знаеш, че кихавица или пръдня, може да те саботира, става малко по-тежко.
Outlast не я доиграх, не щото ме хвана страх, а щото се изнервих на главния герой.
Филми, игри или каквото и да е такова не ме плаши. Даже не разбирам хората които се плашат - колко може да е страшно фиктивно нещо което се случва единствено на някакъв екран ?
Фен съм на "срашните" филми и игри откато се помня, ама никога не съм ги възприемал като такива. Кефи ме сетинга или историята, ако вместо това ме плашеха, защо ми е въобще да се занимавам с тях ?
Има моменти в които нещо рязко изкача от тъмното или просто се случва нещо неочаквано. Тогава може да подскоча леко... за някои хора това е страх, за мен е просто стряскане. Някои хора не правят разликата. И това стряскане работи само първите 1-2 пъти, когато не очакваш, след като се настроя че ще ги има тия jump scare елементи, тогава хич не ми действат. При други явно не е така.
п.п Аналогично ми е отношението към "гнусните" филми и игри.
Аз не можах да доиграя RE7, прекалено ми дойде в началото с тая къща. Но ще я доиграя някой ден.