Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
586
...
751
>
Mitko6000
Цитиране
11 февруари 2023
nightwarrior написа
Като нулев фен на поредицата, аз не мога да изляза още от замъка. Толкова детайли, толкова неща за разглеждане, за търсене, впечатлен съм. Още съм сравнително в началото, но изглежда с голям любов е работено.

Замъка да е празен през ноща е ок, но да няма хора по леглата си е недоглеждане. Бойната система си е правена за контролер обаче. На мишка и клавиатура може с някои хватки ама ще си счупи пръстите човек.

Последните дни гледах доста геймплей и ревюта и явно играта се е получила супер. И аз съм нулев фен на Хари Потър, но ме хвана и мен един хайп малко. Чудя се дали да не си я взема играта още сега на 5-цата. И без това навърших 26, на 7.02. Може да си направя подарък. Ще видя още няколко дена дали ще ме държи мисълта и ако стане, и аз ще се метна.

lyubohar
Цитиране
11 февруари 2023
nightwarrior написа
Прави ги на кутии? Явно си е сериозен проблем при някои хора. Аз затова се сетих и за мода за Скайрим.

Разбрах, но WTF... Не можеш да издържиш паяци в игра...
Web-Head
Цитиране
11 февруари 2023
Аз мога, но са ми ужасяващи, обаче то това е и целта в крайна сметка, да има тръпка. Всъщност който е издържал в болницата с Abby в The last of us PART 2 на слушалки в малките часове на нощта, може да издържи всичко.

@Mitko6000, нападай човек, заслужава си, гарантирам! Даже можеш да гледаш някой от ХП филмите, гарантирам ти, че ще разпознаеш много неща от тях в играта и това, което си харесаш от филмите ще ти е любопитно да го explore-ваш в играта още повече.

nightwarrior
Цитиране
11 февруари 2023
Web написа
Всъщност който е издържал в болницата с Abby в The last of us PART 2

Човек аз издържах на секс сцената с Аби, нищо не ме плаши в гейминга вече.

Web-Head
Цитиране
11 февруари 2023
ахахаххахаха, да, това също!
Като стана дума, имало ли е игра която не можете да понесете?
Аз не можах Resident Evil Village, играх я със слушалки пак така в малките часове на нощта и ми дойде в повече, отказах се напълно и не съм и пробвал повече. Филми мога да гледам всякакви, супер трудно някой да ме изплаши, но хорър игри не мога да играя. Единствено The last of us и то защото съм голям фен на историята, но в "страшните" моменти съм целия в студена пот докато не мина към нещо по-свежо в играта. Може би и точно за това понасям the last of us - редува се невероятен хорър с много приятни пейзажи, саундтрак и диалози. Докато другите са си от - до хорър до дупка.
nightwarrior
Цитиране
11 февруари 2023
Ми при мен това го няма, нито при игри, нито при филми. Всичко на слушалки играя, щото просто ми харесава повече звука и т.н.

При Village имах по-скоро гнусни моменти, отколкото страшни.

Mitko6000
Цитиране
11 февруари 2023
Web написа
@Mitko6000, нападай човек, заслужава си, гарантирам! Даже можеш да гледаш някой от ХП филмите, гарантирам ти, че ще разпознаеш много неща от тях в играта и това, което си харесаш от филмите ще ти е любопитно да го explore-ваш в играта
още повече.

Аз първите 3 филма съм ги гледал, така че не е като да нямам познания. 😃 Просто никога не съм бил върл фен. Но дори и част от игрите по филмите съм цъкал навремето. И точно тази надмина първоначаните ми очаквания. Май ще прежаля парите за кефа. 😃 Пък Jedi survivor, и Dead Space ще останат за по-нататък.

The_Doctor46
Цитиране
11 февруари 2023
Аз също погледах още, днес и в петък,вече съм сто процента убеден,че не е за мен това.Нещата,които ми харесаха,е че наистина са са постарали със замъка.Доста детайли има,да.Има пъзели,които изглеждат елементарни,но хубаво,че все пак има.Всичко останало не за мен.Твърде детска ми изглежда,несериозно стои някак.На феновете,приятна игра.Колкото до ужасите,не се плаша лесно,не съм имал моменти,в които да ми избива студена пот или друго. Стряскал съм се тук,там и толкова.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
12 февруари 2023
Web написа
Аз не можах Resident Evil Village, играх я със слушалки пак така в малките часове на нощта и ми дойде в повече, отказах се напълно и не съм и пробвал повече. Филми мога да гледам всякакви, супер трудно някой да ме изплаши, но хорър игри не мога да играя. Единствено The last of us и то защото съм голям фен на историята, но в "страшните" моменти съм целия в студена пот докато не мина към нещо по-свежо в играта. Може би и точно за това понасям the last of us - редува се невероятен хорър с много приятни пейзажи, саундтрак и диалози. Докато другите са си от - до хорър до дупка.

Сещам се за Alien Isolation. Веднъж пробвах опцията да включа микрофона и докато Пришълеца беше до мен, беше много трудно да не издавам звук който да се чуе. Попринцип, повечето хоръри мога да ги понасям без толкова много проблем. Дори и пришълеца не е толкова страшен, като се играе нормално. Но като знаеш, че кихавица или пръдня, може да те саботира, става малко по-тежко.

morgoth_srs
Цитиране
12 февруари 2023
Като човек получавал няколко пъти сънна парализа, F.E.A.R 2 ме отказа още на интрото . А за P.T. още не съм намерил смелост, а трябва да я мина и да продам PS4-та
nightwarrior
Цитиране
12 февруари 2023
Alien Isolation ми е в графата с Outlast. Единствената причина да и дам шанс е, че все пак е с пришълецът. Безумно не понасям игри на кришка-мишка, в които единственият то механизъм е да се буташ по дупките докато лошите отминат. Не казвам, че всеки хорър трябва да си като Рамбо(примера с FEAR), ама и глухото криене не ми понася. Примерно в RE да речем във Village, хем имаш механики да правиш щети, да отвръщаш, хем си има адреналин. Или пък Condemned. Там се усещаш буквално като обикновен човек, попаднал в много кофти ситуация.

Outlast не я доиграх, не щото ме хвана страх, а щото се изнервих на главния герой.

Mitko6000
Цитиране
12 февруари 2023
Не е само криеница в Пришълеца. Все пак имаш начини да се отбраняваш. И към края на играта дори можеш да пърлиш изрода като кокошка с горелката. Outlast е добре, ако си настроиш очакванията, според мен. Много хора й се нервеха, като очакваха сървайвъл хорър от 1 лице с опция за отбрана от страна на главния герой. Ама пък ако не се възприема по този начин е супер прилична.
vanmx
Цитиране
12 февруари 2023
del
vanmx
Цитиране
12 февруари 2023
Web написа

Филми, игри или каквото и да е такова не ме плаши. Даже не разбирам хората които се плашат - колко може да е страшно фиктивно нещо което се случва единствено на някакъв екран ?

Фен съм на "срашните" филми и игри откато се помня, ама никога не съм ги възприемал като такива. Кефи ме сетинга или историята, ако вместо това ме плашеха, защо ми е въобще да се занимавам с тях ?

Има моменти в които нещо рязко изкача от тъмното или просто се случва нещо неочаквано. Тогава може да подскоча леко... за някои хора това е страх, за мен е просто стряскане. Някои хора не правят разликата. И това стряскане работи само първите 1-2 пъти, когато не очакваш, след като се настроя че ще ги има тия jump scare елементи, тогава хич не ми действат. При други явно не е така.

п.п Аналогично ми е отношението към "гнусните" филми и игри.

lyubohar
Цитиране
12 февруари 2023
То в пришълеца андроидите ми бяха по-страшни на мен Иначе това с горелката го имаше наистина като някакво оръжие, ама мани ти тая работа Стигне ли се до горелката, не са на добре нещата

Аз не можах да доиграя RE7, прекалено ми дойде в началото с тая къща. Но ще я доиграя някой ден.

vanmx написа
Кефи ме сетинга или историята, ако вместо това ме плашеха, защо ми е въобще да се занимавам с тях ?

@vanmx: Мисля, че не си разбрал причината за съществуване на цяла една индустрия ако си мислиш, че са измислени за такива като теб, на които им е все тая, а не точно за хората, които ги е страх да ги гледат Напомня ми за един приятел, който изобщо не чете книги, и който казваше: "е какво толкова има в тия книги, гледаш някакви мастилени буквички и от тия буквички трябва да ти стане смешно или тъжно? Това няма как да стане". Горе-долу така ми звучи и твоята логика
<
1
...
586
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.