Абе нож с 2 остриета си е. Едни се оплакват, че играта става прекалено лесна и скучна, други се оплакват, че е трудна. Опцията да бъде предоставена на играча, си е най-добрият варианъ. В RPG Асасините най-основният проблем беше, че не може да се убиват хора в гръб с hidden blade-а, ако не са няколко нива над теб. Затова и ги добавиха тия опции, че и горе-долу го "върнаха" това във Valhalla.
И аз като Летиан последните месеци разцъквам вече изиграни игри. Поцъках Days Gone, TLOU Part 2, Death Stranding. Вчера си инсталирах RDR2 и за пореден път се възхищавам на заглавието, което е години напред в гейминга в много отношения. Много жалко, че няма пач за ПС5 и върви на 30 кадъра.
Трябва да си видя в каталога какво иначе да играя ново (в смисъл каквото не съм играл).
Също така, съм на крачка да си взема и Hogwarts Legacy като следваща игра, но не съм решил напълно още. Гледах за Deluxe Edition, но за момента се предлага само в Ozone. По ирония на съдбата обаче, го има налично за всички други платформи, но не и за PS5. Май може да взема стандартното и просто да си купя DLC-то през PS Store.