Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
592
...
751
>
Charcharo
Цитиране
21 февруари 2023
Проблемът, е че дори е трудно да обесня защо толкова ме ядосва това. Но е некомпетентно. Cyberpunk 2077 на Ultra е по-добре, защото върви по-зле но е по-красива като технология и има огромен отворен свят. Не са сравними като качество, Полската игра е МНОГО над руската като технология.
Не може да имаш DLSS и да нямаш FSR2 или още по-лошо - да си с FSR 1.02. Това означава, че или чепа на Huang, CEOто на Nvidia е по-дълбоко в Mundfish от пробивната сила на STUGNA ракета, или че са мега прости като хора, не знам. Ако е първото - OK. Грозно ама OK. Ако е второто - дано това да е последната им игра.

Не искам вече дори изкуство. Искам да е добре направено. По-добре бездушна, лоша игра ама направена от истински инженери отколкото велико изкуство направено от палячовци.

bojosan
Цитиране
21 февруари 2023
Ми то тук нито изкуство, нито пък се види нещо. Некакво мазало, тъпи куестове, тъпи механики, имам чувството че играя игра от 2000 година. Dead Space от 2008 на Series X изглежда в пъти по добре от това.
God
Цитиране
21 февруари 2023
FSR и DLSS дават хартиен FPS, развалящ картината. Липсата им в която и да е игра може само да се приветства.
Charcharo
Цитиране
21 февруари 2023
@God
Това не е вярно. Или по-точно е неточно

@bojosan
Ако е като игра от 2000та значи е супер добра

vldir
Цитиране
21 февруари 2023
https://www.youtube.com/watch?v=-nmI4LkDfQY

В това нещо не мога да скоча. Тези скачанки са адски дървени.

bojosan
Цитиране
21 февруари 2023
Ебаси, току що пуснаха 67 гб ъпдейт за Series X, направо са я преработли цялата, ще видим утре заранта кво са направили
The_Doctor46
Цитиране
21 февруари 2023
vldir написа
В това нещо не мога да скоча. Тези скачанки са адски дървени.
Скачаш и додж.Какъв е проблема?Бъг или просто не може да го направиш?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
22 февруари 2023
Като гледам Mundfish са работили само по някакъв VR-проект, който е бил прекратен. Явно нямат особен опит, освен ако не са работили по други големи западни проекти, в което не ми се вярва или поне няма такава информация. В този аспект гледам на играта като на малко повече от инди-заглавие, но много далеч от ААА. Само дето явно имат стабилно финансиране (музиката в играта е писана от сериозно име в гейминга, който сигурно взема бая хонорар), но нямат опит, така че сравненията със CDPR, които са ветерани и пак не направиха 10/10 при Цайбъра не са съвсем коректни.

Във всеки случай ми е твърдо за игра в списъка. Даже се чудя дали сега да не я вземам направо или да изчакам месец-два за някой друг пач, евентуално.

Charcharo
Цитиране
22 февруари 2023
Това за което я критикувам не е до пари или опит. Тъй, че сравнението е честно.
lyubohar
Цитиране
22 февруари 2023
С руско озвучаване я играете, нали? Доколкото чета половината шеги се губят в превода...
LethianDream
Цитиране
22 февруари 2023
Аз руски не разбирам и си я цъкам с английски звук и английски субтитри
The_Doctor46
Цитиране
22 февруари 2023
Аз съм същия.Английски.Руския разбирам само определени фрази.Сигурно за,който разбира,е супер с изцяло руски език, ама я не понимаю
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
22 февруари 2023
Еeeх...деца, деца
Но дори и да не разбирате не е ли по-добре на руски за автентичност? Пък си гледайте субтитрите за превода.
The_Doctor46
Цитиране
22 февруари 2023
lyubohar написа
Еeeх...деца, деца
Но дори и да не разбирате не е ли по-добре на руски за автентичност? Пък си гледайте субтитрите за превода.
Тате,така става също,но понякога говорят по време на битка и се пропуска някаква част,защото не върви хем да се биеш,хем да следиш субтитрите. Особено както аз я играя на последна трудност и умираш от два шамара.
nightwarrior
Цитиране
22 февруари 2023
Потенциално тъп въпрос, руски с английски субтитри какво ще реши?

Ако шегите са се загубили в превода, те няма ли да са загубени и в субтитрите или те са с различен превод от английския дублаж(което ще е висш пилотаж)?

Ако не разбираш руски, слушаш на руски, но четеш английски субтитри(в които предполагам пак се губи шегата), в крайна сметка можеш само да загубиш от диалозите в битка както каза Доктора.

Сега ако английския войс актинг е зле, това е друга тема.

<
1
...
592
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.