Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
598
...
750
>
The_Doctor46
Цитиране
18 март 2023
Гледам десетките за Resident Evil 4 Remake заваляха.Така,така,одобрявам. Оригинала ми е най-любимия хорър,изглежда и римейка рулира.Ще видим в петък.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
18 март 2023
10/10 и дадоха на играта повечето големи сайтове, демото го превъртех 8 пъти и го делнах нарочно за да не претръпна до 24 ти.Тая игра е правена от човекa дето направи първия The Evil Within , той е най големия. Толкова съм се надъхал че не знам как ще издържа до 24 ти, струва ми се цяла вечност.
Veluvian
Цитиране
19 март 2023
Shinji Mikami е Нумеро Уно!
igra4
Цитиране
19 март 2023
Играх демото, стигнах до първия противник, убих го и я изтрих, не ме кефи.
Rostik79
Цитиране
20 март 2023
Не знам. 7-цата и 8-цата от серията много ми харесаха, но те се водят едва ли не като спин-оф игри - и геймплеят е друг, и действието е встрани от класическите RE-персонажи и локации.
Взех си римейка на РЕ2, но нещо не ме зариби. За римейка на четворката ще видим нататък.
lyubohar
Цитиране
20 март 2023
И аз съм точно като Ростик. 7 не съм играл още, 8 ме изкефи максимално, RE2 remake беше ОК, но не се размазах. Предполагам защото не сме ги играли навремето.
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2023
Нищо не разбирате вие,RE 7 и 8 са добри игри,но не се чувстват като RE. Като човек израснал със сериите още от първата игра през далечната 1996,ви казвам,че римейковете са си баш RE игри.Като усещане поне,защото старите бяха с фиксирана камера.Вие понеже не сте ги играли,нямате сантименти и за това ви харесват повече новите.Аз също ги харесах,но просто усещането,е че играеш някакъв друг хорър,не RE.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
20 март 2023
The_Doctor46 написа
Като човек израснал със сериите още от първата игра през далечната 1996,ви казвам,че римейковете са си баш RE игри.Вие понеже не сте ги играли,нямате сантименти

Нали и аз това казвам
Все пак 2 ми хареса, макар и по друг начин, така че със сигурност ще пробвам 4. Освен това, доколкото знам, 4 също е "нетипична" спрямо предните, така че вероятно е по-близо до 7/8, отколкото примерно 2 е.
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2023
Според мен си е по-близо до оригиналните,но да,малко излиза като усещане от 1,2,3,но не твърде.За мен беше най-добрия RE навремето,с уговорката,че аз обожавам всичко от сериите,без 6.Даже петицата ми хареса,макар не колкото другите.В ревютата се казва,че са вкарали нови зони.Мисля,че след RE6, четворката е и най-дълга от сериите.
Rostik79
Цитиране
20 март 2023
Това си е класически феномен с "усещането" за игрите. За много игри, които са продължения на някой франчайз често старите фенове казват "тя играта сама по себе си е хубава, ама не се усеща като предните"
LethianDream
Цитиране
20 март 2023
Мен друго ме дразни, как се дънят десетки на такива игри и едва ли не са задължителни за игра. Аз съм като Играча, мощно скучни са ми такъв тип игри, нищо общо с великите хорър игри - Амнезия, Алън Уейк, да не ги изброявам, то един Контрол е по-як от всички RE, взети заедно. Нещо като Макдоналдс ми е тоя франчайз RE - гадно и гнусно, но за сметка на това скъпо като цена
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2023
Всеки с вкуса си.Алън Уейк за мен е доста по-слаба от RE,а Контрол дори не е хорър.Това,че не ти допадат игрите,не значи,че са слаби
LethianDream
Цитиране
20 март 2023
Контрол ми е по-хорър от последните Резидънти, смятай колко е зле положението Проблемът е друг- вие, феновете, си ги играйте, нека ви направят римейкове на всичките игри от поредицата. Проблемът е, че нов човек вижда десетка в сайтовете и какво ли си вика- мега великата игра, задължителна, купува си я и чеп за зеле Това мен лично ме дразни, друго не- това дразнещо въздигане на игри, които са на средно ниво, да не кажа и по-тежка дума.
А Алън Уейк е култ! Чакам си двойката тази година
Rostik79
Цитиране
20 март 2023
Контрол като стана дума, донякъде бих казал, че е някаква форма на хорър. Нямаш да ти изскачат зомбита и да си останал без амуниции, но има някакъ лъвкрафтски ужас с тази междуизмерна конспирация, Бюрото, Борда и предметите, които придобиват разум и паранормални способности.
Почвам да се навивам пак да я играя
BloodDagger
Цитиране
20 март 2023
Аз като не особено голям фен на хорър жанра (особено типа зомбита и зарази), не съм цъкал нито оригиниалните, нито до момента римейкнатите RE. През 2021-ва RE: Village успя да грабне интереса ми и даже ми стана лично GOTY. Пробвах демото на 4-ката и определено ми хареса, та най-вероятно ще го цъкам след Hogwarts-a.
<
1
...
598
...
750
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.