Докторе, винаги в игра за мен е по-важно усещането, фийлинга, вайба, затова точно е култ Уейка, както и Контрол е адска сила Както Ростик отбеляза, много по-голям хорър за мен е оная откачалница Джеси като почва да вижда психариите, отколкото лейди Думитреску да ти излезе. Както каза и ти, въпрос на вкус - някои харесват психотрилъри, други слашъри и зомби хоръри, явно ти си от последните
Не мога някой да уволни инженерите им please
Прниципно тия игри не ги коментирам, защото не са ми по вкуса и не ги играя ама... сама на мен ли ми изглежда адски дървена ? Графиката и е повече по стандартите на PS3, всъщност цялостното усещане е като някаква ретро RPG игра от късните 90-те. Сешам се за поредицата Gothic а разни такива подобни неща. Осъзнавам че това вероятно е търсен ефект и дървената механика е всъщност фийчър и има хора които се кефят на тия неща, ама ми е странно как е някакъв хит около който се вдига шум, вместо да е някакъв мега нишов продукт който се играе от брадати нърдове живеещи в някакви тъмни помешения или нещо от тоя род