Аз този жанр нещо така и не можах да го обикна. Гледам, че Десперадос 3 я има в абонамента на СОНИ, може да пробвам да поцъкам.
Впрочем добрите хора от СОНИ вдигат цените на абонаментите. Наскоро си взех едногодишен Премиум, но изглежда вече ще е към 300 лева за година (сегашният е 240), което силно ще ме замисли да продължа с абонаментите изобщо, въпреки, че често играя игри от каталога.
https://blog.playstation.com/2023/08/30/playstation-plus-monthly-games-for-september-saints-row-black-desert-traveler-edition-generation-zero/
Те такива неща не се правят "по пример", Летиан. Всичко е съгласувано предварително на горните етажи. Това, че "воювали" помежду си е прах в очите.
Сони просто вдигат цените на всичките разновидности на абонамента. По-рано това лято си поднових за година PS+, ама минах на екстра, щото от премиума нищо не съм ползвал, та засега не ме бърка. Но ще се замисля догодина. Ако подобрят услугата, както и да е, но ако ще цицат повече за същото.
На геймпаса поне получавам игри на излизането. Включително не само такива на вътрешни студия. В плюса на ден едно дойде онази с котката и май сега някакво jrpg, което я пусна, я не. Месечните игри разочароват в повечето месеци - примерно идния. Имат някои интересни неща е каталога на екстрата, ама не знам струват ли си увеличението.
Те 40 лева няма да ми променят живота, ама все пак да ги дам на вятъра ми идва безмислено.
Да оставим настрана малоумието да имаш достъп до демо-версии само ако имаш премиум или сейфовете.
Въобще СОНИ са най-зле откъм user-support.
Недей, че ще те подпукат соулсърите.
Значи явно само на мен ми е кеф да си стържа геройчето като Микеланджело, докато добие як и завършен вид...И вие сте едни геймъри, майка плаче.. Същите сте станали като тея със спийдръновете, важното е да минат играта, не да изпитат кеф и удоволствие.