Не знам, малко на нож ли и влизаш или какво, ама графиката изобщо не е плачевна, може да не ти допада арт стила(което е валидно) ама това е друга тема.
Повечето ниски оценки споменават, че са заради бавния старт на играта и че рандом генерираните планети били като цяло празни и можело да обикаляш само за ресурси. Явно са очакавали колония на всяка планета, знам ли.
Играта изглежда огромна и утре я почвам. Не съм настроен че ще е най-доброто нещо на света, но и не мисля че е провала, който ти рисуваш. Повечето "негативни" ревюта не казват, че играта е лоша, а че им се разминават очакванията.
Stalker 2
Hellblade 2
The Outer Worlds 2
Starfield
Elder Scrolls VI
Fable
Твърде много заглавия станаха.
Може да ме лъже паметта, но като излезе F4 нямаше ли критики, че са си ползвали стария енджин от Skyrim, който само са поизлъскали малко, вместо да напишат нов? И сега пак на тоя енджин, 8г. след F4 и 12г. след Skyrim
Много, много, колко да са много- един Старфилд и Outer Worlds 2, другото е леш. Хелблейда грам не ми хареса с тея шепоти и лайна, Сталкера ще е дървен шутър, Фейбъла и Скролса мощен пас, че не понасям тъпо уок фентъзи