Ако някой сериозно ми каже че от Бетесда(същите дето изкараха 50 варианта на Скайрим и във всичките до един си фигурират бъгове дето се оправят с модърски пач) е очаквал нещо революционно, то или ме лъже, или е адски заблуден.
То затова всички, включително и аз, хвалят BG3 и Larian. И хубаво е да се критикува и изисква от големите да се стремят поне за такова качество. Не съм убеден(даже по-скоро подозирам че няма как), че Starfield ще изпревари BG3 в личната ми класация за игра на годината. Не че още съм играл Starfield, днес след работа я почвам, просто играта на Larian много вдигна летвата. Ама това не прави Starfield боклук по подразбиране. От видяното досега оценки от средно до добро, мисля че са и ок. Като поиграя ще видя моето крайно мнение, ама според мен има огромен проблем с очакванията. Графиката без да е нещо невероятно, изглежда съвсем прилична. Не знам как може да се окачестви като плачевна(за мен плачевна е като онази на Gollum).
От доста от ревютата цитират сравнително малко(и обикновено незначителни бъгове). Хвалят противниковото AI(това на спътниците изглежда е все така счупено). Това са все слабости на Бетесда, които аз очаквах да са си вътре. Очаквах да е поне толкова счупена, колкото беше Скайрим или ФО4 на релийз. Изглежда не е.
Пак казвам, хубаво е да се критикува и някой ако и пляска 10ки в най-добрия случай залъгва себе си. Ама да се изненадваме, че млякото изкипява ако го зарежем врящо на котлона, някак ми стои несериозно.
Нищо друго не коментирам, само очевидното без да съм пипал играта все още. И се дразня като фен на Бетезда, ако не бях нямаше да ми дреме хич
Същото говореха за RDR2, но в обратен смисъл, че няма fast travel (поне не в началото). Ако нямаше телепорт, щяхме да мърморим колко досадно става постоянно да хвъркаш с кораба и, че щеше да е много по-добре, ако имаше телепорт и какви са идиоти от Бетезда, че не са го включили.
Logout, струва ми се, че си си наумил предварително, че тази игра няма да ти хареса и носиш от 9 кладенеца вода, за да я изкараш, че е зле.
Не казвам и, че не е зле, де, защото не съм я играл, но усещам, че имаше в геймърското съсловие очакване играта да е провал от ден 1, но това не се случи и някои хора са "разочаровани" от това.