@Rostik - това за фаст травъла и липсата на реално приближаване/кацане на планетите е един от най-големите недостатъци буквално във всички ревюта, включително и тези с 10/10. Малоумно е, особено предвид, че вероятно е ограничение заради дъртия енджин, за който вече стана дума
Но аз не бях гледал никакво инфо за играта преди да я пусна. Възможно е бетесда да са казали че няма да има фрий роам преди излизането.
За анимациите ,наистина са зле. Когато говориш със хора ,имаш чувството че говориш със роботи. Това яко усещане за героите от БГ3 го няма.
Шутинга не е нищо особенно.
Ако нещо те зариби във тази игра ще да е евентуално експлорването ,луутенето и историята.
За мен играта е 7/10 .Поне до тоя момент де,защото съм играл само 2 часа .
Сега като се замисля ,играта като системи много прилича на дестини 2. И там беше така със телепортитане на планети ,луутинг и тн.. Мога да намеря много общо между двете игри.
Само дето дестини е кешграб със мултиплайер а тази е уш сингъл със уш интересна история ,която не е никак интересна.
Има ЛГБТ сцени ,можеш да романсваш всеки пол със героя ти. Дали е пропаганда не знам,и във други рпг-та сме виждали подобни неща като например dragon age.
Ние не сравняваме старфийлд със БГ3 а сравняваме лицевите анимации при двете игри. Има голяма разлика между двете неща . Но ако трябва да избирам БГ3 е в пъти по интересна игра и ме държи повече пред комп-а.
Добре ме подсети за Драгон догма, една от игрите които не съм играл а съм играл почти всяко РПГ излизало някога. Трябва да я видя някой път.
Вещера е много добра поредица,една от любимите не само на мен а на много хора.