Аз снощи навъртях още часове, днес и утре планирам същото, излезе SFSE и си се появяват модове, които лека полека ми решават проблеми. Играта в никакъв случай няма да ми е игра на годината, но и не съжалявам че в играя.
Да видим новият Unreal дали ще подобри нещата. Минаха няколко години, откакто видяхме първите демо-версии, но в малкото игри, които засега са с него не изглеждат вдъхновяващо. Чакаме Сталкер и Хелблейд 2.
Иначе си прав, за мен границата даже е около 2015г. След 2015 всичко ми изглежда много добре и дето се вика дали играя Tomb Raider от 2015 или GoW 2022, почти веднага спирам да усещам разликата, толкова е малка. Игрите около 2010 рязко стават много грозни и с една замазана мараня, която беше модерна тогава.
Ей, това вече си мислех, че само аз го забелязвам, хах! Наскоро си инсталирах Kingdoms of Amalur и тази мараня като я видях ...
По едно време ги правеха и в някаква кафяво-жълта гама. Fallout 3, Far Cry 2, Gear of War...
Новият ънреал енджин 5 ще пораздвижи нещата но е рано за него. Сега помня Уиндоус 98 и графиката там ,и като сравня сегашните графики ,бая са се развили нещата тука за 25 години.
Dandelion крайтек крайно време е да обяви нещо ново . Стига с тия crysis дето дотегнаха на хората . Гледам от доста години мъчат hunt showdown ама вероятно и тя е пуснала на хората . Трябва да измислят нещо ново .