И напротив, един Киберпънк например още от началната си версия, пълна с бъгове, ме хвана за гърлото- история, сетинг, геймплей, всичко, над 100 часа имам и още я играя с кеф А е на същото студио.
Явно имам огромен проблем с фентъзи сетинга, още от малък разни приятелчета четяха огромни томове на Колелото на времето, аз си взех само "Окото на света" и стигнах до...25 страница
P.S. Предполагам всеки си има някоя обективно добра игра,която поради субективни фактори,не харесва,както и обратното,неприети добре от критиката,които му допадат.Аз така и не можах да харесам Skyrim.Давах и сто шанса,но просто не е за мен,но да си ме видял някога да кажа,че е "говно","опикана" и тн. Както и много ми хареса Remember me навремето,а получи средни оценки.Винаги съм се забавлявал да я играя.
Bloomberg audience Q: Why did you not optimize Starfield for PC?
Todd Howard: we did... you might need to upgrade your PC
Full interview:
Примерно аз виждам, че Darkest Dungeons e много качествено направена игра и това е усет, който идва от годините опит. Но знам, че "не е моето", което не е усет за играта, а по-скоро мое си очакване. Ако наистина ѝ дам шанс е много, много вероятно да ми хареса. Случвало се е много пъти не само с игри. Разбира се, по-лесно е - отписваш нещото завинаги и продължаваш напред, но аз поне не съм устроен така
Ценител на РПГ жанра ще оцени и двете по свой си начин.
Като казвам вещера е със по-добра бойна система имам впредвид ,по-добри анимации на меча . Иначе скайрим е доста по-разнообразна както казах по-горе.
Киберпънк също е добра игра за мен. Но тя е различна ама си има чар .
Сега само римейка на готик 1 да я направят както трябва и цена няма да имат THQ..
Всичко това го няма в Киберпънка и Dishonored, както и в игрите на Бетезда- така са направени, че не могат да ти счупят мерака за игра- като си слабичък палячо, имаш повече ресурси, колби и варианти да си ги набавиш (магазини, странични мисии и прочие), като си силен и вече си направил билда като хората- тогава те не са ти нужни и можеш без тях. Колко съм ревал и срещу Блъдборн за колбите в началото- не може да имаш две колби на кръст и да излизат 100 гада- просто не е честно (поне в моите очи). Трудността следва да има честност в нея- идва ти някое чудовище в Старфилд седем левъла над теб, вадиш пистолета и го застрелваш, защото си налял точки в стрелба с пистолет. А не да ти разкъсат анала с някво умряло оръжие и нула колбички за кръв.
Радвам се, че не съм едиствен тук с голямо число навъртяни часове на вещерът. Между другото, ако трябва да сложа игра след Вещерът, това ще е Dishonored, също игра, която мога вечно да цъкам.
@LethianDream Има резон в изброените от теб неща. Началото на Вещерът може да е леко тегаво (поне беше за мен на първо преиграване), но по-натам нещата тръгват към по-добре. Първите 2 части не бих казал, че са задължителни; аз изиграх първо Witcher 3 и после предните 2, а това с въпросите се случва ако избереш да симулираш Witcher 2 сейф като почваш нова игра. С джойстик и на мен ми е адски тегаво да играя, особено като е този на Switch-а . За фентъзи сетинга няма какво да ти кажа, или те кефи или не, а за поушъните там трудно можеш да имаш проблеми с тях ако не си на последните 2 трудности. На всяка медитация се хелваш и ти се refill-ват, а ако ги ъпгрейдваш (което става с обикаляне из света и правене на side quests) храната в някакъв момент ти става излишна, но това на първите 2 трудности.
На lost chapters тръгваш от чаве със пръчка и ставаш някаква бронирана машина за убийства . Самата история бе интересна да се проследи,помня че някакъв маг те намира като малък и те обучава на бой. Трябва тия дни да си я припомня.
Втората част няма да я коментирам ,не е лоша . Последната добра от серията. После всичко отиде на кино... Само не съм играл fable the journey от 2012 ,за нея не мога да дам отзив.
Dungeon siege не са лоши и двете части.
За рпг-та мога да говоря до утре,това ми е любимият жанр.
Абе за номер 4 си прав. Сега User Interface на CP2077 пак е зле но май е една идея по прост на конзола. Witcher 3 е със слаб UI дизайн. За 1 не си прав - персонажите са доста по-сложни от в CP2077 според мен.
Иначе за номер 2 - недей. Прочети книгите и не се занимавай повеме !