П.С. вселената на вещера има супер много потенциал и евентуално бъдещи нишки за история.Не знам четворката на къде ще тръгне.Аз лично не бих отказал Цири да е главната,но и някой нов няма да е зле.Ако сме живи и здрави,ще играем.
Да, трябваше да е ОЩЕ по-голяма
Което не е тайна ,знаехме че активижън ще ги направят като себе си,алчни за пари.
Аз тия дни май ще инсталвам пак warcraft 3 ,че ми се доигра пак стратегия .
СПОЙЛЕРИ - който не я е играл, а смята да го прави (или не е стигнал до Акт 2), да не чете надолу...
Как решихте казува с една голяма битка в началото на Акт 2? Нали бяхте против save scumming, интересно ми е дали сте приели съдбата на заровете или сте заредили сейв? Става дума за битката за Isobel, от която има възможен позитивен изход, но понеже никой няма как да го знае преди самата битка, повечето хора завършват с целия Last Light Inn в огън и пепел, всички приятели NPC-та - в зомбита, и сума ти куестове - прецакани завинаги. Случи ми се снощи, беше мега яко да видиш как всичко отива по дяволите и въпреки това можеш да продължиш (заради такива моменти я играя тая игра). Но, разбира се, заредих предишен сейв в крайна сметка и ще продължа от него (макар че и другото е интересно да се доиграе). Интересно ми е вие как сте постъпили.
Играта е уникална и предлага доста възможни изходи. Примерно аз във началото бях на страната на гоблените и изпуснах доста възможни куести от друидите и Халсин.