Имал си късмет, защото ако Изобел падне, се тригърва кътсцената и няма връщане назад. Повечето играчи не го знаят като започват битката и никой не се хвърля да я пази.
Така че на повечето други играчи вероятно им е паднала и ми е интересно дали са продължили нататък, или са презаредили сейв...
7 е добра игра, осезаемо над средното ниво, просто всеки с дори 2 месеца гейминг опит лесно по трейлъри и геймплей вижда кои игри са 1-4/10. Ако човек отвори Steam и види ВСИЧКИ игри от примерно последния месец, много бързо ще разбере, че оценка 7 си тежи на мястото. Също и почти никой няма да гледа ревюта на рехави игри и затова повечето сайтове и хора, ревюиращи игри, го правят на по-високопрофилните, даже IGN бях обяснили подробно:
Масово да, но да живеят Нинтендо, аз като не-фен на Зелда мога само да кажа за Tear of the Kingdom, че това е отвъд феноменално преживяване. Собственоръчно ми вдигна летвата за гейминга, и история тоя път има свястна с някаква врътка, и опазиха и цяла зона в тайна преди релийз, че и 0 лоудинги почти на кекавия суич, а Starfield е Loading Simulator на 10х по-мощния Xbox, абе лудница е зелдата.
Essential NPCs май нищо не може да ги убие? Поне аз пробвах и като в старите им игри просто падат на 4 крака и след малко стават и са ок.
Btw както никога не модвам игри, видях тези двата (faster menu animations, better UI) тук
и сега не мога без тях, инсталират се за < 10 минс и не презаписват файлове, така че и лесно се трият, не мога да препоръчам достатъчно този experience:
https://www.nexusmods.com/starfield/mods/773
https://www.nexusmods.com/starfield/mods/404
Този път освен стандартната карта има и въздушна карта +подземна карта . Има бая за експлорване . Аз малко я ръшнах на основен куест защото трябваше да играя други неща. Ама си заслужава.
Аз тъй мисля ама със доста оценки не съм съгласен особенно със ign.
@Firstduo93: точно.
Има и други ,примерно 2 от помощниците не се харесват особенно .Някой път се трепят във кампа и можеш да избереш един от 2-та или да се опиташ да ги успокоиш .
Това са избори извън куест системата ама си афектират играта .
Дали ще работиш със дявола Рафаел или не,също ще има последици. От това зависи дали ще можеш да спасиш принца на жълтите ама тогаваа императора ще ти стане враг.
Има доста неща които променят доста неща. Има и по-незначителни избори.
Имаше опция да излъжеш изобел да тръгне със оня предател. Не знам какви са последствията обаче.