Дайте сега да не си даваме спойлери и да си цъкаме със кеф по няколко изигравания...И евентуално сами да видим вариантите при изборите.
Помня че сървъра беше dragonfire и имах приятели със който чатехме редовно . Мислехме че играем уоу ама беше някаква бъгава изгъзица където полувината рейдове не работеха ,постоянни крашове на сървъра къде те пускаше назад игрово. Ходехме на GM island тайно и се криехме от Гм-ите ,ядяхме бан-ове и така..... Всъщност шмекериите които правехме бяха по-интересни от самата игра ![]()
Бая бой съм ял от алианси на the barrens . Аз бях 15 левъл а те по 60-70 левъл. Уоу-аджииите добре знаят мястото . Имаше едно малко селце по средата на зоната ,като види някой там някой роуга нощен елф,каква врява се вдигаше на чата да се събираме да го бием ![]()
Така е, аз гледам в нета само ако нещо конкретно забия някъде, или както в тоя случай ми се затриха 20 NPC-та, а искам да им довърша куестовете. Не обичам да преигравам игри, така че гледам да видя максимално на първо/единствено изиграване.
И като я врътнеш всичко приключва там и трябва да пуснеш отначало. Щеше да е по-яко да те пусне да си фрий роамваш свободно във всички карти от всички актове и евентуално да минеш странични изпуснати неща.
Примерно има куест с който можеш да отидеш до ада и да се биеш със Рафаел . Но аз не съм я минал и искам да я мина след основната кампания,играта не ти дава тази опция.
Наистина играта много ми хареса и е 9/10 за мен ама специално това отношение дето описах,не ми харесва.