Дайте сега да не си даваме спойлери и да си цъкаме със кеф по няколко изигравания...И евентуално сами да видим вариантите при изборите.
Помня че сървъра беше dragonfire и имах приятели със който чатехме редовно . Мислехме че играем уоу ама беше някаква бъгава изгъзица където полувината рейдове не работеха ,постоянни крашове на сървъра къде те пускаше назад игрово. Ходехме на GM island тайно и се криехме от Гм-ите ,ядяхме бан-ове и така..... Всъщност шмекериите които правехме бяха по-интересни от самата игра
Бая бой съм ял от алианси на the barrens . Аз бях 15 левъл а те по 60-70 левъл. Уоу-аджииите добре знаят мястото . Имаше едно малко селце по средата на зоната ,като види някой там някой роуга нощен елф,каква врява се вдигаше на чата да се събираме да го бием
Така е, аз гледам в нета само ако нещо конкретно забия някъде, или както в тоя случай ми се затриха 20 NPC-та, а искам да им довърша куестовете. Не обичам да преигравам игри, така че гледам да видя максимално на първо/единствено изиграване.
И като я врътнеш всичко приключва там и трябва да пуснеш отначало. Щеше да е по-яко да те пусне да си фрий роамваш свободно във всички карти от всички актове и евентуално да минеш странични изпуснати неща.
Примерно има куест с който можеш да отидеш до ада и да се биеш със Рафаел . Но аз не съм я минал и искам да я мина след основната кампания,играта не ти дава тази опция.
Наистина играта много ми хареса и е 9/10 за мен ама специално това отношение дето описах,не ми харесва.