Поиграх много стабилно през уикенда новата FIFA, която не е FIFA вече, а FC24 и съм много доволен, по-бавна и по-реалистична са я направили, няма вече баскетболните резултати 5-6 и 7-6 от предните игри на високи трудности. Вкарали са жените в Ultimate Team и за мен като фен на женския футбол, това си е манна небесна
Ще се играе стабилно цяла година играта
Киберпънка- там засега съм с много смесени чувства. Новото дърво на уменията е супер яко и там съм адски доволен, всичко се вижда ясно и отчетливо, не объркано като преди. И тук спират добрите неща. Вкарали са ченгетата да си говорят тъпотии като направиш престъпление, малко изкопирано от Need for Speed, за мен е минус. Направили са оръжията като цени от жълти стотинки преди до нереално високи цени сега- над 1000 кредита всяко. Това значи, че прогрешъна е много, много по-бърз. Просто нападаш селяци на улицата, обираш им оръжията, продаваш ги и събираш парите да видиш гъза на Панам. Преди си беше мъка голяма, особено като си трагичен на ниските нива на висока трудност. Сравних си предните плейтрута, стигал съм 25 ниво за 35 часа на Hard, сега го стигнах за 18 часа.
След 150 часа общо в Пънка открих, че има карта и на нея има странични дейности и гигове, досега само по основната линия карах и тези странични куестове, които ти казват по телефона или виждаш, докато обикаляш. Да, знам, че съм много тъп
За куестовете и изпълнението нямам забележки, все повече страхотни неща откривам с всяко следващо преиграване.
Намерих си якенце, вдъхновено от анимето по Киберпънка, намерих си някакъв пистолет, който ти говори, играта си е магия, дори преди новия експанжън. Нищо чудно да ми е игра на годината, ще видя само Алън Уейк 2 и Банишърите дали могат да я дръпнат от първото място. Диаблото, знаете, също ми е сериозен кандидат. Оспорвана и сложна година ми се очертава за класацията, дори и без да играя Соулс игри. На Соулсърите сигурно ще им е много по-трудно при страхотни заглавия като Lies of P, Remnant 2 и т.н.
Това е от мен, бях лаконичен, както винаги