Иначе аз налях яко в Cool, за разлика от преди ресет-а, и сега им пукам главите с по 1 патрон (пистолет) на Hard. Понякога избивам 4-5 преди първият да е успял да стреля - имат някакво "изчакване" сякаш и ти дават секунда-две докато почнат да те пуцат, което общо взето ми е достатъчно в повечето ситуации.
П.С Има опция в New Game-skipping ahead to PL или ако искаш да си по каналния ред,трябва да стигнеш Transmission куеста.
Интересно ми е да видя как ще ти се "отвори" квартала. Сигурно черният глупак Елба-та ще ти звънне и ще ти каже -"Ви, помагай, че ни се еба майката" И ти - "Аре бегай, холивудски помияр" Яко ще е
Иначе Вуду Бойс почти винаги ги пържа, кеф ми е черните да стават на леш. Пласид мега противно копеленце, даже те заплашва, като си приел куеста и излезеш от Пасифика.. Къв си ти бе, черен маймун долен, че ще ми даваш наклон къде да ходя и какво да правя.. Айде, RIP
Страхотна, велика игра е Пънка, още се чудя как може да създадат поляците толкова добро нещо след епик фейла с Уичъра. Но явно съм изолиран случай, повечето геймъри тачат много Уичъра и сега CDPR гласят ремастър на единицата и четворка. Ако направят някога КиберПънк 2 (което няма да стане, щото повечето геймъри са педали и фентъзи фетишисти), едва ли ще е преди 2030 година...
Докторе, минимум 50-60 часа виждам да играя в PL, то силата на поляците са страничните куестове..
Иначе страничните куестове според мен влизат в тия 30-на часа, които дават. 50-60 часа може да е с всичките там полицейски акции и тия дребните гигове без история, дето са по 5 минути всеки. Аз едва ли ще ги играя тях, понеже са ми скучни.