Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
630
...
747
>
LethianDream
Цитиране
27 септември 2023
Супер, мерси, Данди, не знаех, само чувах за двата нови Уичъра и мислех, че тотално са отсвирили Киберпънк 2. И все пак, не я виждам да излезе по-рано от 2027-2028 година, едно 4-5 години напред във времето..
The_Doctor46
Цитиране
27 септември 2023
Не се знае.Хората имат 5 студиа в момента.Варшава,Краков,Вроцлав,Ванкувър и Бостън.Вярно,че работят над 4 игри,но може и по-рано.Зависи все пак на какъв етап са.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
27 септември 2023
Ако стъпят на същия енджин и изпозват голяма част от наличните ресурси, може и за по-кратко, наистина. Не е като да почват от нулата както с Ц2077. Само, че тогава ще ги хейтнем, че изкарват претоплена манджа, "ама то това е рескин", и прочее рев ще има.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
27 септември 2023
Charcharo
Цитиране
27 септември 2023
Не съм съгласен. Според мен RedEngine има много сериозни проблеми в CP 2077. Този LOD е ужасен.
Има си добри страни но Unreal Engine има open code access. Ако имаш компетентно студио то UE е по-добрият избор.
Цитиране
27 септември 2023
nightwarrior
Цитиране
27 септември 2023
Eй като каза LOD, аз ли нещо съм бъгнат и гледам на миналото с розови очила или в предните версии имаше по-малко pop-in? На моменти много ми се набива на очи и все си мисля че преди не беше така.

И имам чувството, че колите също са ги пипнали. Преди карах само мотори, щото колите бяха повече от скандални. То и сега се движат странно, ама ми се струва по-добре.

Вярно че от много време не я бях пипал(миналото лято май), ама тези неща ми се набиха от сесията снощи и онзи ден.

Цитиране
27 септември 2023
nightwarrior
Цитиране
27 септември 2023
То при мен е реално нова инсталация. Даже ССД-то на което е в момента е ново. Последно я играх миналата година преди ъпгрейда по Коледа.

Ще видим с модове. Ама както казах, може и аз нещо да съм в грешка и да си е имало поп-ин и преди, просто да си мисля, че е бил по-малко. Знам ли.

hyper
Цитиране
27 септември 2023
Относно часовете точно снощи ми дотрябва като говорим за CP2077 - понеже скиловете са тотално различни и като че ли се усеща по-добре за игра с 2.0 ъпдейта, виках си дали пък да не почна отначало, ама не беше кратка... Проверих counter-a и като видях 98 часа и тотално реших направо в ескпанда да се мятам.

Бтв на мен ли ми се струва, или колите много клето се трошаха преди? Понеже в момента положението е чудесно как се гънат, а и плюс подобрената физика на управление нещата са много благи.

The_Doctor46
Цитиране
27 септември 2023
Аз поиграх стабилно два дни и съм адски доволен.Във всяко отношение има подобрение,но най-се кефя,че вече не може да се лекуваш нон стоп и на места(играя на най-висока трудност) ме правят на пастет.Понеже аз го раздавам малко netrunner,ми харесва,че най-силните хакове са скрити зад друга опция,която също е сooldown.Абе личи ,че са се постарали.Аз имах сейв от енд гейма и пак не се чувствам ОП както преди.Не знам меле билдовете как са,защото преди бяха супер счупени.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
27 септември 2023
На GND-Tech ревюто за Baldur's Gate 3 (нали и аз пиша там)
https://gnd-tech.com/2023/09/baldurs-gate-3-review-does-it-live-up-to-the-hype/
LethianDream
Цитиране
28 септември 2023
Меле билдовете никога не са били счупени, по-скоро шутинг билдовете бяха счупени. С мелето нанасяш убийствени щати, и тогава, и сега. Особено ако го построиш правилно с набиване на точки в Тяло и Рефлекси (там са Блейдс и Бухалките/Дилдото).
Аз казах кои са ми забележките по-горе, пак ще кажа най-фрапантния проблем за мен- липсата на "ниво на опасност" до всеки куест в журнала ти. Иначе има много неща, които са подобрени, особено дървото със скиловете.
Друг проблем, който ме дразни е, че са пипнали камерата при драйвинга, преди беше една много висока и ми даваше пълна свобода вкл. по издънени улици, сега ми е една идея по-трудно да удържам мотора по тях. Но като цяло това са бели кахъри
lyubohar
Цитиране
28 септември 2023
Аз играя sharpshooter с пистолети и снайпери и ги попилявам на normal, минах на hard и ще видим как е. Според мен е малко OP ако набуташ всичко в Cool и Рефлекси. Всичко се one-shotва в главата с критикали и малко омръзва.
Цитиране
28 септември 2023
<
1
...
630
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.