може и така да е. Отиваш на сайта им, даваш там на чата да те свърже с някой и го питай.
И при мен беше така, и току що говорих с Озон. 12.10 беше първоначалната обявена дата от Убисофт, през Юни, но я промениха на 5-ти, тъй като явно са били напред с разработката. Човека ми каза, че дори и да пише 12-ти, всички пре-ордери ще бъдат доставени на 5-ти. Тъй че, споко! След няколко дни е при нас играта.
Озон като цяло, винаги са били точни, поне към мен. От 5 години съм им клиент и повечето техника, и игри си купувам от тях. Най-вече предварителните поръчки, винаги си ги пращат навреме. Ако нещо се забави, е заради разработчика, или куриера.
От заглавията, които остават до края на годината (и това са само по-популярните заглавия, които се сещам):
Assassin's Creed Mirage
Scorn (за ПС5, иначе за ПЦ излезе отдавна)
Spider-Man 2
RoboCop
Alan Wake 2
Lords of the Fallen
Направо до края на годината можеш да си вземеш отпуска и плътно да геймиш.
Да и на мен леко ми спадна хайпа, но не заради друга AC игра, колкото превключих на хайп за Spider-Man 2 след последния геймплей, който пуснаха.
И аз мислех пак да почвам AC Origins, докато чакам Mirage, но реших че ще ми дойде много, затова цъках малко Unity, колкото да утоля жаждата и сега стабилно ще разцъкам на 5-ти.
Робокоп и мен не ме спечели изцяло, но изглежда горе-долу добре, признавам. Особено на фона на онази отвратителна игра от 2004. Ще го видим Мърфи на някоя разпродажба.
Аз не само имам да навасквам, ами и още игри добавям всяка година.
Малко прилича, да. Но Origins си беше супер игра, така че не се оплаквам много. Още повече, самият геймплей изглежда като хибрид между Origins и старите игри.
Да си вземе почивка до 2026 гейм индустрията
Впрочем да питам играещите Цайбъра на ПС5 (или на компютър) - аз имам едно ... като графичен шум на някои повърхности, най-вече на подови настилки и шосета, когато са по определен начин осветени. Все едно е като телевизор на нулев канал със ситни снежинки, които "играят" високочестотно. Не знам дали не е от някоя настройка на телевизора, или е от конзолата или от самата игра или комбинация. Изключил съм motion blur, пускам и изключвам HDR, но няма промяна.