Самият геймплей, който показаха ... ок, вероятно има много от старите фенове, които реваха за това и заради които са я направили такава играта, но на мен ми изглежда като последните 3 игри, но без бойната система. Т.е. имаш 1-2 удара, додж и блок и това е. Няма специални удари и комбота. Ориентирана е строго стелт, което не ми е по вкуса. При това не видях особено някакви нови стелт механики. Все едно е Валхалата, но оголена откъм механики и си в Багдад сред изключително нерадостни гледки на цял еднакъв град от кирпичени къщи.
Че ще я играя, е ясно, но я отмествам нататък в беклога.
Също и ъпдейт за @tenga, който пита кога ще я доставят, днес получих имейл от Озон и от куриера, че играта е изпратена, така че със сигурност вече, пре-ордера идва а датата за излизане, както ми казаха.
Знам я как приключва Валхалата и кой е Басим, въпреки че не съм си правил труда да я превъртам, точно заради дължината й. И като го погледнем от този ъгъл, какво от това че е лош и отрицателен? Не всеки злодей започва като такъв. Зависи каква му е предисторията. Хич не ме бърка, че става лош, ако мотивацията и идеята за това е добре реализирана, както казва Найт.
Аз също влагам чувство в игрите и не бих казал, че съм "тъпо копеле". Просто имам различно мнение и вкус.
За примера ти за сестрата, пак зависи от обстоятелствата. Може да си останем приятели, и пак да си останеш долен кък.
тези ми изкочиха, тези постнах. Кой са много известните ти ? Да ги видим.
Има си "влагане на чувство" има си и "приемане на нещата, прекалено серизно". Като гледам, спадаш към второто. Няма лошо, де. Въпрос на личен избор. Поставяне на хора, които не споделят мнението ти под общ знаменател и обиди към тях обаче, малко кофти.
Това май е първия злодей в поредицата, който е неутрален от двете главни фракции. Шей от Асасин стана Темплар, но Басим от Асасин просто се отцепва да гони свои истини.
Потенциални спойлери: Басим го превзема Локи като същност, затова и мрази Ейвор(Один), героят ти във Валхала също е на път да бъде превзет от Один, но се противопоставя по-добре. Имаш парчета спомени от Один, но той не иззема контрола, както изглежда е станало с Локи и Басим. Затова и си мисля, че преди повратната точка Басим може да е съвсем друг персонаж.
Разбира се гадая и някой ден като я изиграя ще знам. Просто мисля че рано го отписвате, а смятам че може да е интересно как той става злодея във Валхала, защото доколкото знам това е предистория. Въпросът е да се разкаже добре. Макар че и тук ми е най-голямото опасение - разказват Юбисофт.
Давам
Вярвам знаеш кои са IGN и Gamspot(дадоха й 6, yikes), Easy Allies са наследници на GameTrailers от едно време и lowkey мои любимци