Мерси, сега ще ги видя.
А за Миража, тъкмо си я взех и инсталирах на 5-цата, и се мятам. Ще споделя мнение като поиграя значително.
Шегата на страна, ревютата обикновено са супер субективни и често зависят до нагласа(изключвам техническата част, която е обективна). Примерно Валхалата отнесе един тон критики, за дължина, за твърде много и еднообразен контент. Аз дето си се кефя на викингски неща, бавно и спокойно си я минах цялата. Не с някакви дълги гейм сесии а едно такова лежерно вечер след работа и ми хареса.
Подозирам, че и този Асасин ще ми хареса, когато стигна до него. Мисля да дам шанс и на Unity/Syndicate, единствените дето не съм ги минавал(втората не съм я и почвал), само крайно се разочаровах на мързела на Юни, даже нямат пач за 60 кадъра на ps5, та явно на РС-то ще ги играя.
Чакам Алън Уейк 2 в края на месеца, всичко друго дотогава ще е тотална леш- фолъни, молъни, нхл, форци и лайна
Като цяло, опитали са се да направят old-school AC игра, с механиките и енджина на RPG игрите. Вайбът много напомня на AC1, което ме кефи. Имайки това впредвид, играта ми е забавна, и за момента 7-8/10 бих й дал, но не повече. Може и да съм щедър, защото пък не съм пипал никоя AC или RPG игра от повече от година, но като цяло ме радва. Не съжалявам за покупката, засега.
И аз на същото обърнах внимание, само че Басим, беше удушил няколко пазача в града насред площада и след малко цивилните НПЦ-та пак се събират на групички да си говорят, стъпили буквално върху труповете на горките пазачи все едно нищо не е.
* playing Half-Life in 1998:
- Wow, the AI of the commandos in this game is awsome! I bet in 2023 the AI will be as good as real humans.
* playing games in 2023:
- WTF!