Мда, човек трябва активно да следи за тези неща. Например онзи ден случайно видях, че една от любимите ми групи Opeth ще издава ограничена юбилейна плоча на един от най-яките си албуми по случай 20-годишнината. На нормална (горе-долу) цена. Това е албум, който и без това щях да си купя на плоча някой ден. Чист късмет, че им следя профила във Фейсбук и не съм пропуснал съобщението. Иначе Outer Wilds беше чук, и мен би ме било яд
@The_Doctor46: както дойде
Бойната система в основата си е доста подобна на предишните 2 игри, но със стабилно много добавки, като нови специални движения, block/parry система, както и няколко нови джаджи. И като стана въпрос, джаджите са 4 както в Miles Morales, и са изцяло различни. Няма weapon wheel който да забавя времето този път, вместо това са разделени на 2 части от инрефейса в долната част, които са си винаги там. За специалните движения е комбинация от L1 и екшън бутоните, а за джаджите е същото, но с R1.
Историята засега, е супер интересна и има доста неща, които не очаквах да се случат. Не съм играл много дълбоко, тъй като повече се мотах из града. Надявам се скоро да ми дадат и симбиота.
Единствените дребни неща които ме дразнят са:
-Играта пак няма естествена смяна на ден и нощ или време, и доколкото четох ревютата, след като минеш историята дори няма опция ръчно да се сменят. Предните 2 игри също бяха така, но поне ти даваха възможността да решаваш дали е ден или нощ
-Няма опция за преиграване на мисии от историята. Това мисля, че всяка игра с отворен свят трябва задължително да го има. В първата пак го нямаше, но в Miles Morales си беше опция.
-Няма New Game+.
За последните две доколкото четох, Insomniac потвърдиха, че ще бъдат добавени в следващ ъпдейт до края на годината. Дано и тази смяна на ден и нощ се върне.
Като цяло, това е моята игра на годината за момента. Разбира се, още не съм я изиграл изцяло, но си мисля, че тези впечатления ще ми останат докрая.
Разбира се, за хора като Lethian, които хич не се кефят на супергерои, не ми се вярва тази игра да им промени мнението.
Аз от трейлърите съм на 100% сигурен, че ще се изкефя и мнението ти само ме надъхва още повече, Митко. В момента играта ми стои в автомата на Спиди, а аз се заминавам с простосмъртни неща като да пиша фактури и да смятам отстъпки и такива глупости. След малко драсвам към Лидъл да си взема една бутилка вино и някакво мезе и вечерта докато издържа. То само инсталацията ще е 1 час сигурно. Има ли day 1 ъдейт някакъв?
Досега за игра на годината ми е Jedi Survivor. Ще видим Спиндермана дали ще я бие.
Иначе да, като голям фен на предишните игри, не мога да спра да се усмихвам на тази. Даже признавам, единственото нещо което ме откъсна от нея, за да си свърша другите задачи, е фактът че ми спря тока за 30 минути. Шибана профилактика.
Кур за Енерго-Про!
Добър план.
За PC ще е супер, макар че ако ще се ползва и за работа, лично аз предпочитам два съединени монитора. Така и не можах да свикна да си редя прозорците на един екран - макар и да я има тая опция и за съединени монитори, си ги ползвам като два отделни и си разделям прозорците между двата.