bojosan написа
Значи аз съм с 55 инча и 43 инча LG та на конзолите които обаче за съжаление не са Oled. Значи нема кво да говорим, стават верно, 4 К, HDR+ абе всичко кво се сетиш , ама не са oled. Te това е. Щото се прецаках, като купих втория си виках, абе за кво ще давам 2000 за oled като на тоя ще гледам само новините, я да си спестя 1000 лева. Обаче кво стана - стана обратното така че само на него сега се наложи да играя. На мен стаите са ми малки и не са за големи екрани, само хола е голям, но там няма да се играе. Или ще вземам монитор 27 за игра с добра матрица или C2 на LG 48 инча.
Зависи какво имаш предвид под "стаите са малки". Имай предвид, че за около 2 метра разстояние от екрана се препоръчва 55"-65" по стандарти. Ако ще играеш директно пред екрана (на бюро), тогава монитори са ОК, но за диван на - примерно - 2 метра, няма да са ти ОК.
Иначе и моят телевизор не е ОЛЕД, бяха прекалено скъпи като го взимах, но е с локална подсветка и освен в някой мега-слънчев ден (има си завеси за такива дни), разликата с ОЛЕД е минимална. Следващият ще е ОЛЕД разбира се, но чак за яд не е.