@nightwarrior - супер ревю, БРАВО !. Жалко че съм я пропуснал тази игра преди, но доста интересно звучи. Стискаме палци и 2 да е така добре.
Кажете довечера какво да играя:
1/ Miasma Chronicles или
2/ Forspoken
Която игра събере повече точки от вас до 20 часа днес, нея ще цъкам и ще пиша ревю за нея до края на седмицата
Уикендът ще ми дойде и Gamedec-а от Озон
Йoo, четях това и се зачудих - с уважение, но защо ти е такава краста да имаш последния писък на технологията? Смисъл 4090 подкарва всичко в момента с лекота все още? Не е ли страшен money dump ако е само за цъкане (и логично една конзолка няма ли да ти свърши чудесна работа за ексклузивите)..?
Абсолютно те подкрепям. В началото на годината си сглобих машина и бях в дилема дали да си я сглобя сам, да си купя готова такава (G:Rigs например) или да платя на съответния магазин за части да ми я сглобят. В крайна сметка реших сам да се оправям и си припомних какъв кеф е. Не бях асемблирал машина от 2014-та година
Усещането като пуснеш копчето накрая (и винаги не тръгва заради някаква дреболия) е несравнимо. Последно ми се случи преди няколко години като си разглобих мотора почти на съставни части (с гледане в youtube) и като го събрах и не тръгна, си казах "естествено, че няма да тръгне, аз не съм монтьор, какво съм очаквал?", а бях забравил стъпенката пусната, която блокира паленето
И това по времето като бях беден ученик/студент. Стигало се е до ситуации от типа на процесор за 70лв с охладител за 90лв (компоненти за които съм пестил месеци от храна) и щайгата изкарана зимата на терасата за да се пробва на колко мегахерца и какво напрежение ще изкара SuperPI Като се замисля от бедността и желанието да играя игри на компютъра тръгна цялата тази мания на тема компютри и там това вече повлия по какъв професионален път ще поема.
Сега като имам повече възможности да си купувам хардуер някак си го нямам тоя мерак. Преди Няколко години си сглобих един среден клас компютър с Ryzen 5 една GTX 1080 ti на старо и досега нямам никакъв мерак нито да ръчкам нещо, нито да ъпгрейдвам и машината се ползва предимно за музика и браузване в интернет. Даже и игри не играя толкова, ако го правя то е на конзолите които съм насъбрал. Другото да ги сваля от замунда само да ги пробвам разбира се
Моя мотор се прецака лятото, ама не посмях да го разхвърлям из гаража. Сега още е при майстора и май съжалявам че не се захванах аз