Май си заблуден и караш на старата слава на IGN, друже Ще те науча на нещо - не гледай дали е "помияр", гледай как си обосновава ревюто. В случая, понеже ОЧЕВИДНО дори не го изгледа преди да коментираш, въпросният изброи редица game breaking/progress stopping бъгове, някаква ужасна сеч като за игра с такава лека графика и като цяло плосък герой и свят. Също и дори да е сайт за купени ревюта, кой би си купил 2/10 бе? Това си звучи точно като 2/10 и в моята книга, иначе в Steam има само някакво смешно число от 38 ревюта. Смисъл статистически не е трудно на 19 човека да не са им прокнали тежките бъгове, аз редовно с игрите на Бетесда имам гладък experience на релийз, докато всички говорят за фрапантни бъгове (и съвсем сериозно никога не съм знаел как съм толкова благословен, а редовно криввам от правия път и пробвам системите, има всички предпоставки нещо да се опърди). Та като се понасъберат повече, ще имаме по-реалистична оценка.
Meanwhile Metacritic:
Metascore: 3.8 💀
Userscore: 2.3 💀💀💀
"Купеният" сайт ще се окаже прав май, а?
A, може, може, аз и 5/10 неща по принцип бих пробвал, ако имат поне една добра идея. А понякога 1/10 нещата са нужни за "so bad it's good" kind of fun
И да чувства си си точно като олд скул линеен шуутър. Но това за мен са и плюсове, пускаш, минаваш през чийзи сторито, някви тонове кръв се плискат по екрана и след няколко часа ставаш доволен.
А персонажите и диалозите са точно като от някой екшън от 90те, което също го смятам за час от чара.
Аз даже и май писах тук, че на пълна цена ми е малко зор да я препоръчам, особено с оглед дължина и линейност, ама намалена - струва си.
Атомик Харт-а ме разочарова доста, доста плоска игра излезе Другите, които си споменал, не съм ги играл още.
+1
@Charcharo, дай лек спойлер за звездите на Пандора - трябва ли да изчакам да се отключи някакво абилити към края на играта или да продължавам да ги мисля. В момента съм на южните кули и нямам никаква идея до тук за тези звезди, освен, че май по някакъв начин трябва да пусна зелен лъч към статуята на Пандора.